Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما ميتونيد با Photo Mode عكس بگيريد و از طريق PGR On Demand اپلودش كنيد كه خودش 2 تا Achievement 5 امتيازي هم داره.
من تو سايت PGR Nations وارد اكانتم شدم اما هيچ آماري ثبت نشده بود؟؟!!

شما ميتونيد با Photo Mode عكس بگيريد و از طريق PGR On Demand اپلودش كنيد كه خودش 2 تا Achievement 5 امتيازي هم داره.
من تو سايت PGR Nations وارد اكانتم شدم اما هيچ آماري ثبت نشده بود؟؟!!

با سلام
خوب کاملا مشخه. رکوردهای شما تنها در انتهای هر دور و تنها در صورتی که شما Online باشید در LeaderBoard ثبت می شه.

اقا عجب شبکه ای داره من امروز با بکسه پرتغال انگلیس امریکا بدون مشکل بازی کردم با دیال اپ در ضمن امشب سا12:30 هم انم اینم gamer tag:HearingPenny

با سلام
می خواستم چند تا عکس دیگه هم برای شما بذارم:
i4mlh4.jpg

4ha0sp.jpg

این یکی خیلی قشنگه به نظر من:

موفق باشید

آقا اين ماشينها تو اين بازي خيلي لگنن سره پيچها پيكان بهتر از اينا ميپيچه و اينكه اگه بخوري تو ديوار صد دور ميچرخه راهكاري داريند؟

آقا اين ماشينها تو اين بازي خيلي لگنن سره پيچها پيكان بهتر از اينا ميپيچه و اينكه اگه بخوري تو ديوار صد دور ميچرخه راهكاري داريند؟
3تا راهکار داره
1.شما شاید (شاید)عشق NFS هستی و میخوای دستی بکشی که این بازی این رو منسوخ میکنه و باید دست از این اعمال شوم برداری و به pgr پناه ببری
2.میتونی توی جاده های پرپیچ و خم از موتور استفاده کنی که driftingبهتری نسبت به ماشین ها دارند و به موتور ها پناه ببری
3.سر پیچ ها از جهت مخالف پیچ حرکت کنی و سرعت رو کم کنی تا به اون خط کشی های قرمز و سفید سر پیچ رسیدی سرعت کم شه و یکهو سرعت رو زیاد کنی و به همون ماشین پناه ببری:biggrin1:

عشق است nfsانقدر سرعت ميري كه تلوزيون كوبيده ميشه به ديوار اين خيلي سوسول بازيه.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای که اگر امیر این پست رو ببینه ! :laughing:
شما تا حالا خودت رانندگی کردی ؟ :) شما میرسی به یه 4راه با سرعت 240 تا گردش به راست میکنی ؟ :laughing:

درود
چیکار کرده این BC دمش گرم :love:. چه بازی غولیه :biggrin1:. امروز که اسیا رو فتح کردم، و با تیاره رفتم به NA که یه دست فرمونی هم نشون جماعت اونجا دیم :biggrin1:. درضمن فقط موتور :love:.
بازی بسیار عالی. طرفدار هر سبک از Race باید راضیتون میکنه_ بنده که هیچ سر رشته ئی از ماشین بازی و دست فرمون ندارم، معتاد این بازی شدم :love:_.

درود
چیکار کرده این BC دمش گرم :love:. چه بازی غولیه :biggrin1:. امروز که اسیا رو فتح کردم، و با تیاره رفتم به NA که یه دست فرمونی هم نشون جماعت اونجا دیم :biggrin1:. درضمن فقط موتور :love:.
بازی بسیار عالی. طرفدار هر سبک از Race باید راضیتون میکنه_ بنده که هیچ سر رشته ئی از ماشین بازی و دست فرمون ندارم، معتاد این بازی شدم :love:_.

موتور که عالیه اما آخراش تو سرعت کم میاره 1 دفعه داری میری یکی با اختلاف سرعت 100 تا ازت سبقت میگیره :biggrin1:

عشق است nfsانقدر سرعت ميري كه تلوزيون كوبيده ميشه به ديوار اين خيلي سوسول بازيه.

اره راست میگی!:) با سرعت 200 تا بری تو دیوار یهو به جای اینکه چپه بشی به راحت ادامه بدی:laughing:

سلام
من الان رده ی 31ام رنکینگ رو دارم:cheesygriالبته از دیشب شروع کردم;)روی نرمال بازی میکنم.اچیومنت هم که خیلی خوب میده;)
باید بگم بازیش خیلی خوبه فقط از رده ی پروفیشنال به بعد واقعا سخت میشه و هر چی جلوتر میری سخت تر:((
فقط یه توصیه دارم:تو انتخاب ماشینها و ازادسازیشون خیلی دقت کنین.چون خیلی در سرنوشت بازی و رسیدن به ردههای بالاتر موثره:)
راستی nik جون الان چندمی؟میبینم که خیلی خوب رفتی.ایول بابا ما که تو ریسینگها ادعامون میشه برا رنکینگت کف کردیم.چند تا k داری؟به نظرت بهترین پکها برای باز کردن کدوماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود

تياره نه طياره:biggrin1:
بقيشم همه جوره هستم مخصوصا موتور راستي توي يكي از مجله ها نوشته دوچرخه هم توش هست فكر كنم يه اشتباه تايپي بوده:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or