شما ميتونيد با Photo Mode عكس بگيريد و از طريق PGR On Demand اپلودش كنيد كه خودش 2 تا Achievement 5 امتيازي هم داره.
من تو سايت PGR Nations وارد اكانتم شدم اما هيچ آماري ثبت نشده بود؟؟!!
3تا راهکار دارهآقا اين ماشينها تو اين بازي خيلي لگنن سره پيچها پيكان بهتر از اينا ميپيچه و اينكه اگه بخوري تو ديوار صد دور ميچرخه راهكاري داريند؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!عشق است nfsانقدر سرعت ميري كه تلوزيون كوبيده ميشه به ديوار اين خيلي سوسول بازيه.
عشق است nfsانقدر سرعت ميري كه تلوزيون كوبيده ميشه به ديوار اين خيلي سوسول بازيه.

. چه بازی غولیه :biggrin1:. امروز که اسیا رو فتح کردم، و با تیاره رفتم به NA که یه دست فرمونی هم نشون جماعت اونجا دیم :biggrin1:. درضمن فقط موتور
.
_.درود
چیکار کرده این BC دمش گرم. چه بازی غولیه :biggrin1:. امروز که اسیا رو فتح کردم، و با تیاره رفتم به NA که یه دست فرمونی هم نشون جماعت اونجا دیم :biggrin1:. درضمن فقط موتور
.
بازی بسیار عالی. طرفدار هر سبک از Race باید راضیتون میکنه_ بنده که هیچ سر رشته ئی از ماشین بازی و دست فرمون ندارم، معتاد این بازی شدم_.
روی نرمال بازی میکنم.اچیومنت هم که خیلی خوب میده

درود
چیکار کرده این BC دمش گرم. چه بازی غولیه :biggrin1:. امروز که اسیا رو فتح کردم، و با تیاره رفتم به NA که یه دست فرمونی هم نشون جماعت اونجا دیم :biggrin1:. درضمن فقط موتور
.
بازی بسیار عالی. طرفدار هر سبک از Race باید راضیتون میکنه_ بنده که هیچ سر رشته ئی از ماشین بازی و دست فرمون ندارم، معتاد این بازی شدم_.