Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

حالا چه تیمی بر می داری ؟ به نظرت کدوم تیم از همه قوی تر هست ؟ من می گم رئال از همه قوی تره . ولی خودم بارسلون بر می دارم :biggrin1:

این حرفت بیشتر شبیه فحش بود .:biggrin1:..... همه منو میشناسن كه آرژانتینی هستم

صاحب انجمن طرفداران تیم ملی آرژانتین تو بازیسنتر هستم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

این حرفت بیشتر شبیه فحش بود .:biggrin1:..... همه منو میشناسن كه آرژانتینی هستم

صاحب انجمن طرفداران تیم ملی آرژانتین تو بازیسنتر هستم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بابا اونو که خودمم می دونم !! باشگاهی منظورم بود !!

حالا كه داری خواهش میکنی :biggrin1: ... میگم ... بگم ؟ بگم ؟ بگم ؟ بارسلونا :biggrin1:
همون . :biggrin1: خدایی امسال هم از همه قوی تر ساختنش . من فکر می کردم رئال از همه قوی تره . ولی دفاع های رئال تعطیل هستن . اما بارسلون هم دفاع خوب داره . هم هافبک و هم فوروارد :biggrin1: مربیشونم که خوب باشه دیگه عالی می شه :biggrin1:

دوستان من متاسفم که این سوال رو میپرسم ولی میخوام با pes2010 آنلاین بازی کنم بلد نیستم یکی منو راهنمایی کنه. درست کردن آی دی رو یاد گرفتم

آخرین ویرایش:
واسه من وقتی که مودم رو وصل میکنم میرم روش میگه اول باید آپدیت کنی. حجم فایلش هم زیاده طول میکشه منم cancel کردم

زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط 27 مگ هست ...PES Update 1.01

دوستان ببخشید انلاین بازی قشنگه . می خوام بازی رو بگیرم البته روی کامپیوتر هم دارم.برای انلاین می خوام نسخه PS3 رو هم بگیرم . انلاینش مشکلی چیزی که نداره.بعد می خواستم بدونم همینجوری برم داخل انلاین باید با کسی قرار داشته باشم یا می شه با خارجی ها و هر کسی که انلاینه بازی کرد یا نه حتما باید با کسی قرار بزارم.ممنون از کمکتون.

دوستان ببخشید انلاین بازی قشنگه . می خوام بازی رو بگیرم البته روی کامپیوتر هم دارم.برای انلاین می خوام نسخه PS3 رو هم بگیرم . انلاینش مشکلی چیزی که نداره.بعد می خواستم بدونم همینجوری برم داخل انلاین باید با کسی قرار داشته باشم یا می شه با خارجی ها و هر کسی که انلاینه بازی کرد یا نه حتما باید با کسی قرار بزارم.ممنون از کمکتون.

بستگی به پینگ و صورت اینترنتت .... من با 512 داتک در حد بنز بازی کردم ...:biggrin1: مطمئنا با ۱۲۸ نمیشه ... با ۲۵۶ رو فکر کنم بتونی

دوما ... میتونی هر مدلی كه میخوای بازی کنی هم با دوستت ... درضمن حریف پیدا کردن هم زیر ۵ ثانیه پیدا میشه .... هر جور بخوای میتونی ...

هم با دوست ...
هم تو اتاق انتظار باشی... روی یک سری از بازی ها كه سرور انتخاب میکنی و ...
هم Quick Match بازی کنی كه همون لحضه یا زیر ۵ ثانیه یکی پیدا میشه
هم میتونید 4 نفر بازی کنید

من امروز خونه یکی از رفیقام . با 128 داتک تست کردم . افتضاح بود . اصلا نمی شد بازی کرد . همون اگرم کسی می خواد خوب و راحت بازی کنه باید یه 512 یا حداقل 256 رو بگیره .

کسی نمی دونه قضیه این سیو کردن ترکیب چی هست ؟ وقتی ترکیب رو سیو می کنی . هر دفعه که می خوای لود کنی line up رو خودش می چینه و فقط سیستم سیو می شه !! یعنی هر دفعه باید تعویض کنی و جای بازیکن ها رو عوض کنی !! کسی می دونه مشکل از کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or