Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

تورج پایتم :biggrin1: خدایی از اونموقع که ps3 خریدم و 360 ام به رحمت خدا پیوست . الان چند ماهی می شه که pes 09 بازی نکردم و منتظر بودم 10 بیاد . الانم این چند روز داره مثل چند سال می گذره :biggrin1: این تخته فکر کنم جواب بده :biggrin1:

کل کل این 09 رو شايد دروغ نگم در حد 20/23 ساعت بازی کردم

منم میخوام این شماره بیاد بازی کنم ... امیدوارم قابل تحمل باشه فقط ... ۰۹ باز بهتر بود ...نسبت به ۰۸ ...

فیفا با اینکه عالی بود .. ولی بهم نساخت ... مردیم از بی فوتبالی :biggrin1:

منم دیشب fifa رو گرفتم.
خیلی عالی بود.گرافیک.فیزیک...همه چی عالی بود.ولی بازیش خیلی دیگه واقعی بود.
مثلا من موقعی که با مسی بازی میکنم دوست دارم کمه کم 2 یا 3 نفرو جا بذاره!
ولی فیفا باید مختصات تایین کنی تا یه دریبل بزنه!
برای من که اونجوری بود.دوست دارم بازی arcade باشه.(نمیخوام زیاد هم واقعی باشه)
برا همین امشب پس دادم دوباره uncharted خودمونو گرفتم!
منتظر pes 2009 هستیم.
راستی بچه هایی که میخوان 2 نفره بازی کنن حتما pes بگیرن.

کل کل این 09 رو شايد دروغ نگم در حد 20/23 ساعت بازی کردم

منم میخوام این شماره بیاد بازی کنم ... امیدوارم قابل تحمل باشه فقط ... ۰۹ باز بهتر بود ...نسبت به ۰۸ ...

فیفا با اینکه عالی بود .. ولی بهم نساخت ... مردیم از بی فوتبالی :biggrin1:
منم فیفا رو گرفتم . با اینکه بازی کاملی هست ولی من باهاش کنار نمیام. هیجان و سرعت pes یه چیز دیگست!
البته این یه نظر شخصی هست. حالا فن های فیفا نیان گیر بدن :biggrin1:

پ.ن: من امروز زنگ زدم وست گیم گفت بازی رو فردا میاره ! می گفت فقط ما نسخه ps3 رو اینموقع میاریم ! حالا نمی دونم راست می گفت یا دروغ ! قیمتش هم گفت 95 تومن :laughing: انچارتد 2 رو هم اینا می دادن 100:laughing:

منم فیفا رو گرفتم . با اینکه بازی کاملی هست ولی من باهاش کنار نمیام. هیجان و سرعت pes یه چیز دیگست!
البته این یه نظر شخصی هست. حالا فن های فیفا نیان گیر بدن :biggrin1:

پ.ن: من امروز زنگ زدم وست گیم گفت بازی رو فردا میاره ! می گفت فقط ما نسخه ps3 رو اینموقع میاریم ! حالا نمی دونم راست می گفت یا دروغ ! قیمتش هم گفت 95 تومن :laughing: انچارتد 2 رو هم اینا می دادن 100:laughing:

نسخه ۳۶۰ و PC الان تو بازار هست ... نسخه PS3 فکر کنم فردا الی پسفردا اینطور ها بیاد ... من آمارش رو در میارم تو تاپیک : بازی های موجود PS3 در بازار به اطلاع میرسونم

West کلا پرته ... ولش ...

من دادشم عشقه همین فوتبال هست یعنی هرچی fifa بازی کنه فایده نداره فقط میگه pes منم همین تور اصلا نمیشه دل کند خوبم نباشه ولی باز من و داداشم بازی میکنیم ...فوتبال فقط pes .........

PES 2010 قیمت 85 تومان.

دوستان واقعا به عنوان یکی از طرفداران PES باید بگم که گند زدن. من امروز با دیدن PES 2010 واسه PS3 یدونه FIFA 10 خریدم. واقعا PES 2009 بهتر از PES2010 هستش.

متاسفانه ارزش خریدن که نداره هیچ ارزش بازی کردن هم نداره.

موفق باشید

PES 2010 قیمت 85 تومان.

دوستان واقعا به عنوان یکی از طرفداران PES باید بگم که گند زدن. من امروز با دیدن PES 2010 واسه PS3 یدونه FIFA 10 خریدم. واقعا PES 2009 بهتر از PES2010 هستش.

متاسفانه ارزش خریدن که نداره هیچ ارزش بازی کردن هم نداره.

موفق باشید
!! full spam

جناب منتقد !! شما اگه pes باز بودی که اولا :
نمی رفتی فیفا بازی کنی !!
دوما :
نمی گفتی 09 از 10 بهتره !!

در هر صورت فیفا خریدی مبارکت باشه . اینجا تاپیک pes هست و اینجا دیگه پست نده . برو توی تاپیک فیفا و یه سر از بازی تعریف کن . در غیر اینصورت به مدیران گزارش داده می شه !

عجب بساطی داریم ما توی این تاپیک های pes !! چه فروم 360 چه اینجا !!

تورج باز بگو چرا سیگار می کشی ؟ :biggrin1: اعصاب نمی ذارن که ...

من 2 روزی میشه دارم با بازی سر و کله میزنم اولین چیزی که توجه من را جلب کرد گرافیک بالای بازی نسبت به نسخه قبل بود که کاملا توی چشم میزنه .چمن بازی بسیار طبیعی تر شده و حرکات بازیکنان بسیار نرم و طبیعی شده .تماشاچیا بیشتر شلوغ می کنند لود های بازی سریع تر شده مخصوصا وقتی 3 گیگ اینستال را میریزید توی هاردتون بسیار بهتر میشه.
اهنگ های بازی مثل همیشه توی ذوق میزنه من که اهنگ های خودم را ریختم توی بازی.
تعداد تیم های زیادی به بازی اضافه شده از جمله هندوراس عمان کویت کره شمالی و....
همچنان در بازی لیگ المان وجود نداره و تیم های لیسانس شده با اینکه کمی بیشتر شده اما باز هم در کل جالب نیست.
طراحی صورت بازیکنان معروف عالی هستش و واقعا به کوچکترین جزئیات توجه شده.
بازی از سیستم trophy پشتیبانی میکنه .
سختی بازی متاسفانه زیاد نیست من همون روز اول روی top player راحت میبردم.
اما یه نکته ای که خیلی باهاش حال کردم بخش community mode بود بدین صورت که شما میتونید با چند تا از دوستاتون جمع بشید و یه اجتماع تشکیل بدید و یا به صورت دوستانه بازی کنید یا یه لیگ یا یک کاپ درست کنید و با هم به رقابت بپردازید .بعد یه قسمتی داره که تمام رکوردها را ضبط میکنه .
جالبیش اینه که مثلا من با نام حسین با دوستم با نام مهران میتونیم ببینیم توی 1 سال چند بار با هم بازی کردیم با چه تیم هایی و چه نتایجی به دست اوردیم و کل کل میکنیم که مثلا کی بیشتر برده. حتی گروه هایی با تعداد نفرات 20 30 نفری هم میشه تشکیل داد .کلا این قسمت برای کسانی که انلاین بازی نمیکنند خیلی جالبه.
در کل من که از بازی خوشم اومد و به نظر من نسبت به نسخه پارسال خیلی پیشرفت داشته .

!! full spam

جناب منتقد !! شما اگه pes باز بودی که اولا :
نمی رفتی فیفا بازی کنی !!
دوما :
نمی گفتی 09 از 10 بهتره !!

در هر صورت فیفا خریدی مبارکت باشه . اینجا تاپیک pes هست و اینجا دیگه پست نده . برو توی تاپیک فیفا و یه سر از بازی تعریف کن . در غیر اینصورت به مدیران گزارش داده می شه !

عجب بساطی داریم ما توی این تاپیک های pes !! چه فروم 360 چه اینجا !!

تورج باز بگو چرا سیگار می کشی ؟ :biggrin1: اعصاب نمی ذارن که ...

برو تو تاپیک بازی های موجود اونجا جواب دادم ... قیمت های امروز رو نوشتم ... انصافا كه مناسب تره ... اینو در نظر هام باید گرفت كه این بازی .. چیزی هست كه ۱۰ ماه الی ۱ سال بازی میکنن .... فکر کنم با این پیشرفت های كه انجام شد ( این پست پاینی) میشه لذت برد ...

دلیل خوب برای سیگار کشیدن .... این دلیل رو همه میگن ... چیز جدید بگو :biggrin1:

من 2 روزی میشه دارم با بازی سر و کله میزنم اولین چیزی که توجه من را جلب کرد گرافیک بالای بازی نسبت به نسخه قبل بود که کاملا توی چشم میزنه .چمن بازی بسیار طبیعی تر شده و حرکات بازیکنان بسیار نرم و طبیعی شده .تماشاچیا بیشتر شلوغ می کنند لود های بازی سریع تر شده مخصوصا وقتی 3 گیگ اینستال را میریزید توی هاردتون بسیار بهتر میشه.
اهنگ های بازی مثل همیشه توی ذوق میزنه من که اهنگ های خودم را ریختم توی بازی.
تعداد تیم های زیادی به بازی اضافه شده از جمله هندوراس عمان کویت کره شمالی و....
همچنان در بازی لیگ المان وجود نداره و تیم های لیسانس شده با اینکه کمی بیشتر شده اما باز هم در کل جالب نیست.
طراحی صورت بازیکنان معروف عالی هستش و واقعا به کوچکترین جزئیات توجه شده.
بازی از سیستم trophy پشتیبانی میکنه .
سختی بازی متاسفانه زیاد نیست من همون روز اول روی top player راحت میبردم.
اما یه نکته ای که خیلی باهاش حال کردم بخش community mode بود بدین صورت که شما میتونید با چند تا از دوستاتون جمع بشید و یه اجتماع تشکیل بدید و یا به صورت دوستانه بازی کنید یا یه لیگ یا یک کاپ درست کنید و با هم به رقابت بپردازید .بعد یه قسمتی داره که تمام رکوردها را ضبط میکنه .
جالبیش اینه که مثلا من با نام حسین با دوستم با نام مهران میتونیم ببینیم توی 1 سال چند بار با هم بازی کردیم با چه تیم هایی و چه نتایجی به دست اوردیم و کل کل میکنیم که مثلا کی بیشتر برده. حتی گروه هایی با تعداد نفرات 20 30 نفری هم میشه تشکیل داد .کلا این قسمت برای کسانی که انلاین بازی نمیکنند خیلی جالبه.
در کل من که از بازی خوشم اومد و به نظر من نسبت به نسخه پارسال خیلی پیشرفت داشته .

از توضیحات خوب و کاملت سپاسگزارم ... لذت بردیم ... پس گویا این پولی كه برای بازی بچه های PS3 میدن تو ذوقشون نباید بخوره ( مگر اینکه اون چیزی كه تو ذهنشون هست رو توی این بازی پیاده نکرده باشن كه سیاوش جان چند نمونه از اون ایده ها رو گفت بود كه به نظرم عالی بود .. ) ولی موارد Basic رو انگاری خوب انجام دادن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or