من 2 روزی میشه دارم با بازی سر و کله میزنم اولین چیزی که توجه من را جلب کرد گرافیک بالای بازی نسبت به نسخه قبل بود که کاملا توی چشم میزنه .چمن بازی بسیار طبیعی تر شده و حرکات بازیکنان بسیار نرم و طبیعی شده .تماشاچیا بیشتر شلوغ می کنند لود های بازی سریع تر شده مخصوصا وقتی 3 گیگ اینستال را میریزید توی هاردتون بسیار بهتر میشه.
اهنگ های بازی مثل همیشه توی ذوق میزنه من که اهنگ های خودم را ریختم توی بازی.
تعداد تیم های زیادی به بازی اضافه شده از جمله هندوراس عمان کویت کره شمالی و....
همچنان در بازی لیگ المان وجود نداره و تیم های لیسانس شده با اینکه کمی بیشتر شده اما باز هم در کل جالب نیست.
طراحی صورت بازیکنان معروف عالی هستش و واقعا به کوچکترین جزئیات توجه شده.
بازی از سیستم trophy پشتیبانی میکنه .
سختی بازی متاسفانه زیاد نیست من همون روز اول روی top player راحت میبردم.
اما یه نکته ای که خیلی باهاش حال کردم بخش community mode بود بدین صورت که شما میتونید با چند تا از دوستاتون جمع بشید و یه اجتماع تشکیل بدید و یا به صورت دوستانه بازی کنید یا یه لیگ یا یک کاپ درست کنید و با هم به رقابت بپردازید .بعد یه قسمتی داره که تمام رکوردها را ضبط میکنه .
جالبیش اینه که مثلا من با نام حسین با دوستم با نام مهران میتونیم ببینیم توی 1 سال چند بار با هم بازی کردیم با چه تیم هایی و چه نتایجی به دست اوردیم و کل کل میکنیم که مثلا کی بیشتر برده. حتی گروه هایی با تعداد نفرات 20 30 نفری هم میشه تشکیل داد .کلا این قسمت برای کسانی که انلاین بازی نمیکنند خیلی جالبه.
در کل من که از بازی خوشم اومد و به نظر من نسبت به نسخه پارسال خیلی پیشرفت داشته .