Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

هدفم فقط کمک به شما بود چرا ناراحت شدی:)
اصلا همچین کاری رو سازنده بازی انجام نمیده که یک نسخه 720 باش
نسخه دیگه 1080 اون رفیقات هم اشتباه میگن اگه شما همون کاری که گفتم
انجام دادی که دیگه هیچ بازی همون 720 اجرا میشه حتی اپسکل هم نمیشه HR هم همینطور بهت توصیه میکنم
همیشه تیک فقط روی 1080 نباش چون رز بازی بهم میخوره البته اگه بازی ساپورت نکن الان برای pes حتما بهم خورده خواصتی توی pm بگم چه بازی های 1080p اپسکیل میشن که همونارو بازی کنی
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
---------------------------------------------------------
مرسی دوست عزیز. آخه برخی ها خیلی بیش از حد میدونن و ما هیچی نمیدونیم.

پس بزار 1چیز خیلی جالب بگم.همین چند دقیقه پیش پسر داییم فیفا10 رو اورد بعد من دیدم ای بابا اینم که زده 720 بعد من تیک رو 1080i و1080pگذاشته بودم (720نه)بازی رو که گذاشتم 542 اجرا شد بعد وقتی بازی بالا اومد شد 1080p :-o. و واقعا 1080 .بعد 1بار دیگه هم امتحان کردم دیدم همین جوری شد و اومد رو 1080 ولی پی ای اس رو گذاشتم هر کاری کردم دیدم اون نمیشه:( جریان این چی بود پس؟
هوی رین هم پسر داییم میگه فکر کنه 1بار 1080 بازی کرده(البته اون توهمه:d)

بعد وقتی بازی بالا اومد شد 1080p . و واقعا 1080 .بعد 1بار دیگه هم امتحان کردم دیدم همین جوری شد و اومد رو 1080 ولی پی ای اس رو گذاشتم هر کاری کردم دیدم اون نمیشه جریان این چی بود پس؟
هوی رین هم پسر داییم میگه فکر کنه 1بار 1080 بازی کرده(البته اون توهمه)

خب مشخص دیگه عزیز جان فیفا رز بالاتر اجرا میشه ولی پی ای اس نه
تقصیر سازنده هم هستش
hr رو من تست کردم 1080 نمیشه
خدارو شکر پس مشکل حل دیگه:d

خب مشخص دیگه عزیز جان فیفا رز بالاتر اجرا میشه ولی پی ای اس نه
تقصیر سازنده هم هستش
hr رو من تست کردم 1080 نمیشه
خدارو شکر پس مشکل حل دیگه:d
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
---------------------------------------------------------

نه دیگه دادا مشکل من پی ای اس بود که حل نشد:d ولی انصافا هر چقدر پی ای اس پسرفت کرده فیفا پیشرفت کرده.

حالا اینکه رز فیفا بالاتره قبول ولی آخه پشتش زده 720 ولی من تیک 720 رو هم نمیزارم و1080 میاد:d:-/ اره هوی رو هم 2باره چک کردم 1080 نمیاد

من lcdtv 1080p دارم.بازیهایی مثل killzone2 ,god of war3 رو راحت با 1080پی بازی میکنم ولی تا pes2010 رو میزارم رزولیشن میشه 570 پی و رزولیشن به طرز اسفباری افتضاح میشه وگرافیک پایین میاد.مجبور میشم برم رزولیشن دستگاه رو بزارم رو حالت اتو ماتیک .که در این حالت تازه رزولیشن میشه 720p . رو1080i هم تست میکنم بازم میریزه به هم .من با هیچ بازی دیگه ای مشکل ندارم وفقط pes اینجوریه.اگه میشه راهنمایی کنید لطفا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or