Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

کسایی که تو دبی هستند یه امار بگیرند ببینند بازی تو فروشگاه ها اومده یا نه .ریلیز رسمی بازی تو اروپا جمعه این هفته است تو دبی هم که همیشه بازی چند روز زودتر میاد پس باید الان تو اونجا باشه دیگه:confused:

کسایی که تو دبی هستند یه امار بگیرند ببینند بازی تو فروشگاه ها اومده یا نه .ریلیز رسمی بازی تو اروپا جمعه این هفته است تو دبی هم که همیشه بازی چند روز زودتر میاد پس باید الان تو اونجا باشه دیگه:confused:
دوست عزیز FIFA هم با تاخیر 1-2 روزه اومد تو ایران در حالی که هفته پیشش بازی توی اروپا اومده بود. در کل فکر زودتر از شنبه هفته دیگه دستتون برسه.

تورج جان دیگه صبرم تموم شده :biggrin1: هر کاری هم کردم که انچارتد انقدر طول بکشه تا این بازی عرضه بشه. نشد که نشد :biggrin1:

Be patient :biggrin1:

اگه نمیتونی صبر کنی میخوای مثل معتاد ها ببندیم تورو به تخت ... تا زمان عرضه :biggrin1:

کسی میدونه قیمتش تو دبی چنده؟

It must be about 255 to 265 DHS

Be patient :biggrin1:

اگه نمیتونی صبر کنی میخوای مثل معتاد ها ببندیم تورو به تخت ... تا زمان عرضه :biggrin1:
تورج پایتم :biggrin1: خدایی از اونموقع که ps3 خریدم و 360 ام به رحمت خدا پیوست . الان چند ماهی می شه که pes 09 بازی نکردم و منتظر بودم 10 بیاد . الانم این چند روز داره مثل چند سال می گذره :biggrin1: این تخته فکر کنم جواب بده :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or