Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

بازی الان دستم رسیده.... بازی میکنم نظرم رو اینجا اعلام میکنم.... :d

بجه ها کسی الان قیمت بازی تو پاساژ لباف رو داره؟

آقای محترم نمیبینید تاپیک زیریش بازی های موجود در بازار هست ؟؟

قوانین تاپیک رو رعایت کنید ... تو صفحه قبل هم گفتم ... ۳ صفحه پیش هم مدیریت گفت ...
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=11367&page=15

اسم تاپیک نوشته شده ... خرید او فروش و قیمت و کدوم مغازه اینجا جاش نیست ...

تاپیک فقط مربوط به خود بازی هست ...

خوب من یه 3 ساعتی بازی رو انجام دادم . اولین تغییر بزرگ در بازی مربوط به گیم پلی می شه . بازی بیشتر تاکتیکال شده و دیگه با استفاده از تکنیک فردی یک بازیکن به جایی نمی شه رسید . یعنی مثل 09 نیست که یه اتوو و مسی واسه هر تیمی بس بود !!! سانترها و شوت ها و ... هم مثل همیشه محکم و جون دار هستند .
AI دروازه بان ها کمی بهتر شده . ولی اساسا فرقی نکرده . گرافیک هم که فوق العاده بالاست . چهره بازیکن ها که عالیه . چمن و نور پردازی و ... هم واقعا زیبا کار شدن . پیراهن بازیکن ها موقع راه رفتن و دویدن به شکل خیلی زیبایی تکون می خوره و ... خلاصه گرافیک عالیه و رقیب نداره .
پنالتی زدن هم که کلا سیستمش تغییر کرده . من هنوز درست حسابی یاد نگرفتم :biggrin1: باید بیشتر روش کار کنم . :biggrin1:

بازی برای دوست داران pes هنوزم جذابه . من از کونامی راضی هستم . خدا هم راضی باشه :biggrin1:

موفق باشید

من بازی کردم تغییره خاصی نکرده! هنوزم 2-3 ثانیه طول میکشه تا دکمه ای که زدین عمل کنه

محمد جان روی ۵۱۲ من كه مشکلی نبود ... الان بازی کردم ... کلی هم حال داد:biggrin1: ... جات خالی یک دست باختم ۱-۰ به طرف ... چقد شانس داشت عین ۲ تا به تیر خورد ... ۲ تا تک به تک ... اونم یک دونه به تیر زد

انقد حال کرد با بازیم add کرد ...

در کل بازیش خوب شد ... ۲۰۰۸ رو كه نمیشد اصلا بازی کرد... ۲۰۰۹ رو امتحان نکردم

کسی آنلاین بازی نکرده ببینه مثل سری قبلی غیر قابل بازی هست یا نه؟

الان بازی کردم ... مشکلی نداشتم ... ۵۱۲ از داتک دارم ...:biggrin1:

محمد جان روی ۵۱۲ من كه مشکلی نبود ... الان بازی کردم ... کلی هم حال داد:biggrin1: ... جات خالی یک دست باختم ۱-۰ به طرف ... چقد شانس داشت عین ۲ تا به تیر خورد ... ۲ تا تک به تک ... اونم یک دونه به تیر زد

انقد حال کرد با بازیم add کرد ...

در کل بازیش خوب شد ... ۲۰۰۸ رو كه نمیشد اصلا بازی کرد... ۲۰۰۹ رو امتحان نکردم

الان بازی کردم ... مشکلی نداشتم ... ۵۱۲ از داتک دارم ...:biggrin1:
حالا طرف کجایی بود ؟ هوس نکنی با ژاپنی ها بازی کنی یه وقت :biggrin1:

حالا طرف کجایی بود ؟ هوس نکنی با ژاپنی ها بازی کنی یه وقت :biggrin1:

درود...

والا نمیدونم کجایی بود ولی میپرسم چون منو ADD کرد .. والا بازی من بد نیست ...:biggrin1: منو از چشم بادومی ها نترسون... حریف میطلبیم :biggrin1:
الان هم با یکی دیگه بازی کردم ۵-۱ بردمش ... طرف ایتالیا بود !!!!!!:biggrin1:

نظر بچه ها چیه با یک لیگ انلاین ؟

آخرین ویرایش:
حریف میطلبیم :biggrin1:
صبر کن من adsl رو بگیرم . از گفتن این جمله پشیمونت می کنم :biggrin1::biggrin1:
نظر بچه ها چیه با یک لیگ انلاین ؟
100 درصد موافق .

حالا چه تیمی بر می داری ؟ به نظرت کدوم تیم از همه قوی تر هست ؟ من می گم رئال از همه قوی تره . ولی خودم بارسلون بر می دارم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or