اقای عزیز باز شروع نکن ! اینجا تاپیک پینگ و ADSL نیست !! تاپیک pes 10 هست و فقط در این مورد صحبت می شه .دوست عزیزسرعتت و پینگ چقدر بود؟
اقای عزیز باز شروع نکن ! اینجا تاپیک پینگ و ADSL نیست !! تاپیک pes 10 هست و فقط در این مورد صحبت می شه .دوست عزیزسرعتت و پینگ چقدر بود؟
بله دوست عزیز درست 1 هفته دیگه به بازار میاد.یه هفته مونده به تاریخ عرضه رسمی بازی تو اروپا . این بازی باید توی این هفته که میاد وارد بازار دبی بشه ؟ درست می گم ؟
دوستان انچارتد 2 قبل از 13 اکتبر ( تاریخ رسمی ریلیز بازی ) وارد بازار دبی شده بود و قابل خرید بود . برای pes 10 همچین اتفاقی نمی افته ؟
تورج جان دیگه صبرم تموم شده :biggrin1: هر کاری هم کردم که انچارتد انقدر طول بکشه تا این بازی عرضه بشه. نشد که نشد :biggrin1:God knows... but .....
۴ روز دیگه بازی میاد ... ۲۳ اکتبر ...
دوست عزیز FIFA هم با تاخیر 1-2 روزه اومد تو ایران در حالی که هفته پیشش بازی توی اروپا اومده بود. در کل فکر زودتر از شنبه هفته دیگه دستتون برسه.کسایی که تو دبی هستند یه امار بگیرند ببینند بازی تو فروشگاه ها اومده یا نه .ریلیز رسمی بازی تو اروپا جمعه این هفته است تو دبی هم که همیشه بازی چند روز زودتر میاد پس باید الان تو اونجا باشه دیگه:confused:
تورج جان دیگه صبرم تموم شده :biggrin1: هر کاری هم کردم که انچارتد انقدر طول بکشه تا این بازی عرضه بشه. نشد که نشد :biggrin1:
کسی میدونه قیمتش تو دبی چنده؟
تورج پایتم :biggrin1: خدایی از اونموقع که ps3 خریدم و 360 ام به رحمت خدا پیوست . الان چند ماهی می شه که pes 09 بازی نکردم و منتظر بودم 10 بیاد . الانم این چند روز داره مثل چند سال می گذره :biggrin1: این تخته فکر کنم جواب بده :biggrin1:Be patient :biggrin1:
اگه نمیتونی صبر کنی میخوای مثل معتاد ها ببندیم تورو به تخت ... تا زمان عرضه :biggrin1: