A.A
کاربر سایت
جان تو ... من ۵۱۲ دارم .. مثل باقلوا بازی میکنم :biggrin1:
کپتن ریجن بازیت چیه؟
جان تو ... من ۵۱۲ دارم .. مثل باقلوا بازی میکنم :biggrin1:
اپدیت واسه لباس تیم ها و نقل و انتقالات

تورج کوفتت بشه خوب :biggrin1: حالا بیا اینجا هی دل مارو اب کن . صبر کن به زودی یه 512 جور می کنم !!جان تو ... من ۵۱۲ دارم .. مثل باقلوا بازی میکنم :biggrin1:

کپتن ریجن بازیت چیه؟
تورج کوفتت بشه خوب :biggrin1: حالا بیا اینجا هی دل مارو اب کن . صبر کن به زودی یه 512 جور می کنم !!
بچه ها این قضیه unable to join.... چیه
اصلا نمیشه با بچه های ایرانی بازی کرد... ولی به بقیه راحت join میشه
چه تنظیمی رو باید درست کنم که بشه....؟؟؟
اگه نشه pes رو باید ردش کنم بره....دیگه به درد نمی خوره...
درود،
امشب با نیما (مدیر سایت) بازی کردم ... بازی 3-3 شد ... ولی انصافا خیلی خیلی بهتر از من بودن ... :smile:
سلام تورج جان بالاخره پیدا کردی چطوری باید با هم بازی کنیم من پایم امشب ساعت 11شب بیا بازی کنیم
والا پیدا كه نکردم ... همون بود كه اونبار باهم انجام دادیم عزیز ... كه Unable میداد ... ولی امشب با نیما جون بازی کردم ... سرعت بازی هم عالی بود ... اذیت نشدیم
فردا بیا ... به به ... منتظرم ... ۱۱ ... اونروز ببخشید كه دیر اومدم ... :biggrin1:
آقا کسی میدونه چرا دکمه invite من BLANK هاست ؟؟؟؟ کسی رو نمیتونم invite کنم
آقا کسی میدونه چرا دکمه invite من BLANK هاست ؟؟؟؟ کسی رو نمیتونم invite کنم

)خواهش میکنم تورج جان ....
ولی یه لطفی کن ما تازه واردارو سوراخ سوراخ نکن !!!:biggrin1:
شاید add list شما پر شده و دیگر ظرفیت ندارد
علت blank بودن اینکه باید مرحله قبل تنظیم رو بذاری رو friend تا بتونی invite کنی....
این قضیه unable همیشه پیش نمیاد...بعضی مواقع میشه(همون موقعی که کل کلت شده می خوای حال رفیقت رو بگیری...unable حالت رو میگیره...)
آخر نگفتین که این بازی ارزش خریدن داره یا نه؟نظر بچه ها چیه ی لیگ بزنیم و انلاین بازی کنیم ؟
من كه هستم ....
نیما هم سرعت اینترنتش خوبه فکر کنم بیاد ...
۱۰ نفر بشیم خوبه .... چرا امسال زیاد PES باز نداریم ؟ :biggrin1: