Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

يه نكته ي جالب :biggrin1:
نسخه ي PS3 بازي PES2010 تقريبا 4 برابر بيشتر از نسخه ي XboX360 و PC فروش كرد...

خيلي حال ميده PES انحصاري بشه... :-"
این یه امر طبیعی هست . به دلیل اینکه عمده فروش این بازی توی ژاپن هست و توی این کشور هم کلا برند playstation بسیار محبوب هست و تعداد دارندگان این کنسول نسبت به کنسول 360 چهار برابر هست !!

پ.ن : البته سری بازی pes تو اروپا هم خیلی محبوبه و از اونطرف برند playstation هم تو اروپا خیلی محبوبه !! اینم یه دلیل دیگش هست .

یه خواهش از دوستانی که level زبان انگلیسیشون بالاست دارم اونم اینه که لطف کنن command list ها رو ترجمه کنن تا دریبلهای جدید رو یاد بگیریم.

یه خواهش از دوستانی که level زبان انگلیسیشون بالاست دارم اونم اینه که لطف کنن command list ها رو ترجمه کنن تا دریبلهای جدید رو یاد بگیریم.

چی رو ترجمه کنن ؟ مربع مثلث دایره و ضربدر رو یا ۲ بار جلو ۲ بار عقب رو ؟؟ ترجمه نمیخواد !:smile:

من با ۵۱۲ مشکلی نداشتم ... جز چند مرتبه كه مشکل از طرف بود نه من !:smile:

سلام
ببخشید اگهاین سوالم ربطی به pes نداره ولی می خواستم بدونم پینگ یاهوی شما چنده؟ من بازی می کنم 1 ثانیه دیرعمل می کنه و کلا کار منو خراب میکنه
با تشکر

سلام
ببخشید اگهاین سوالم ربطی به pes نداره ولی می خواستم بدونم پینگ یاهوی شما چنده؟ من بازی می کنم 1 ثانیه دیرعمل می کنه و کلا کار منو خراب میکنه
با تشکر

اینجا تاپیک مربوط به Ping نیست ... چند صفحه پیشم مدیریت پاک کرد یک سری پست رو ... :smile:

مرسی ... سؤالی داری PM بده

دوستان ، کسانی اینجا با هم آنلاین بازی میکنن pes 2010 رو؟؟ یا مثل pes 2009 فقط انگشت شمار و اونم بعضی موقع ؟ چون pes 2009 رو که گرفتیم تعدا کمی میومدن واسه آنلاین !

از لحاظ آنلاین که مثل نسخه قبلی مشکلی نداره ؟ کسی با سرعت 256 یا 128 امتحان کرده ببینه میشه با خارجی ها بازی کرد یا حتما باید 512 داشته باشی؟128 رو من روی pes 2009 امتحان کردم و میخواستم با خارجی ها بازی کنم ، همون چند ثانیه اول از بازی میپرید بیرون ! در کل میخواستم بپرسم بچه های ایرانی که پایه هستن و هر روز این بازی رو با هم بازی میکنن چند نفری میشن ؟

دوستان ، کسانی اینجا با هم آنلاین بازی میکنن pes 2010 رو؟؟ یا مثل pes 2009 فقط انگشت شمار و اونم بعضی موقع ؟ چون pes 2009 رو که گرفتیم تعدا کمی میومدن واسه آنلاین !

از لحاظ آنلاین که مثل نسخه قبلی مشکلی نداره ؟ کسی با سرعت 256 یا 128 امتحان کرده ببینه میشه با خارجی ها بازی کرد یا حتما باید 512 داشته باشی؟128 رو من روی pes 2009 امتحان کردم و میخواستم با خارجی ها بازی کنم ، همون چند ثانیه اول از بازی میپرید بیرون ! در کل میخواستم بپرسم بچه های ایرانی که پایه هستن و هر روز این بازی رو با هم بازی میکنن چند نفری میشن ؟

پست های قبلی جواب به تمامی سوال ها هست ... ۲ صفحه آخر !

من و نیما بازی کردیم ... بقیه رو نمیدونم ... اینجا كه کسی اعلام نکرده .... یک آقایی هم بنده رو add کردن گفتن بازی کنیم كه من وسط بازی بودم نتونستم جواب ایشون رو بدم ...

اینم ترکیب اصلی تیمم:
دروازه بان والدس(هنوز)
دفاع میانی : مارکز و میلیتو
دفاع راست :دنی آلوز
دفاع چپ :مکسول و آبیدال به صورت چرخشی
هافبک دفاعی: یحیی توره
هافبک میانی: ژاوی . گورکوف
مهاجم راست:مسی
مهاجم چپ:روبینهو
مهاجم نوک: ابراهیموویچ
.......................
اینم ذخیره هام:
شوچنکو
هانری
گود یانسن
پدرو
اینیستا
الکس(همون خر شوته که تو چلسیه)
سیدو کیتا
........................
این ها هم بیکارامن:
اورلیو(هونی که الان تو لیورپوله)
په ره آ (همون دفاع سرعتیه)
هنریکه
کاسارس
پینتو
جورکو را(دروازه بان)
سرجیو بوسکتس
آبیدال یا مکسول(هر کدوم تو باشه اون یکی بیرونه)
نظر بدید بگید چجوریه تیمم؟
ضمنا من پیکه ریبری بنزما لوکاس و ماسچرانو رو تو لیست دارم امیدوارم بیان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or