Pro Evolution Soccer 5

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
winning 11 ؟
منظورت حتما winning 8 است نه ؟
Winning Eleven = Winning 11 :idea:

در مورد اسامي و چهره ها انقدر ها هم مسئله ساده نيست ... شركت سازنده بايد براي گرفتن لايسنس مبلغي رو به اون كشوره خاص پرداخت كنه تا حق استفاده از اسامي و چهره هاي بازيكنان رو داشته باشه ، در مورد كشورهاي مهم مثل آلمان و هلند خود اين كشورها با اينكار موافقت نكردن ( لابد پول بيشتري ميخواستن ! )
وحيد در اين باره اطلاعات بيشتري داره فكر كنم قبلاً هم اين موضوع رو در مورد فيفا مطرح كرده باشه ...

سلام
من امروز Pes 5 رو گرفتم .
اولین چیزیش که توجهم رو جلب کرد این بود که صدا گذاریش خیلی بهتر شده نسبت به قبل .
البته واقعا از بازیش لذت بردم .

اونطوري كه من شنيدم فيفا از بعضي باشگاه ها كه لايسنس گرفته از شون امضا گرفته كه فقط به فيفا لايسنس بدن
آره درسته فیفا از بعضی از باشگاه ها لایسنس انحصاری گرفته...

یه چیزه دیگه فهمیدم گل زدن خیلی سخت شدن کلا بازی خیلی سخت شده
من تو قبلیش 6 ستاره 4-5 تا به کامپیوتر گل میزدم ولی الان 5 ستاره به زحمت 1 گل میزنم ;)

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
یه چیزه دیگه فهمیدم گل زدن خیلی سخت شدن کلا بازی خیلی سخت شده
من تو قبلیش 6 ستاره 4-5 تا به کامپیوتر گل میزدم ولی الان 5 ستاره به زحمت 1 گل میزنم ;)

علیرضا جان درسته.خیلی بازی سخت تر شده.منم الان 5 ستاره با زحمت و میصبت یکی یا شاید دو تا بشه زد!

این نسخه ی 2 سیدی این بازی که مال سرزمین بود براحتی نصب و اجرا شد .

در اول بازی چندان فیلم بخصوصی نشان داده نشد . به نظر میرسه بخشی از فیلم اولیه بازی حذف شده ولی مطمئن نیستم .

اصلاً در طول بازی سخت بشه یه شوت زمینی رو زد تا مربع رو فشار میدی شوت میکنه هوا البته با بازیکن های قدرتمند بهتر میشه کمی شوت کرد .

به نظر من در کل نسخه های قبلی این بازی بهتر از این نسخه بودند ..

بچه ها منم دي وي ديش رو گرفتم.بازي خيلي عوض شده.كساني كه وينينگ باز هستند اغييرات رو ميفهمند.يه بدي داره اونم اينه كه بازي كن ها يه مقدار سست شدن ! انگار دارن رو زمين سر ميخورن.توانايي رونالدو شده در حد رابرت هوت ! ريال هم ديگه فيگو و مايكل اون نداره كه خيلي بده !

اما بدترين چيز اينه كه من نميتونم Lan بازي كنم.با پسرخالم هر كاري كرديم درست نميشه.الان دارم تو اينترنت ميگردم ببينم چه خبره ... اگه لن نشه بازي كرد به درد نميخوره.

بچه ها قسمت نتورك بازي فقط براي آنلاين هست ! الان كه تو اينترنت بودم رفتم تو بازي و رفتم قسمت نتورك.ميخواد وصل شه به سرور كونامي و سي دي كي وليد ميخواد كه خب ما نداريم.

من موندم يعني نميشه لن بازي كرد ؟ اگه نميشه كه مفت نميارزه...

نوشته شده توسط Saman:
بچه ها منم دي وي ديش رو گرفتم.بازي خيلي عوض شده.كساني كه وينينگ باز هستند اغييرات رو ميفهمند.يه بدي داره اونم اينه كه بازي كن ها يه مقدار سست شدن ! انگار دارن رو زمين سر ميخورن.توانايي رونالدو شده در حد رابرت هوت ! ريال هم ديگه فيگو و مايكل اون نداره كه خيلي بده !

اما بدترين چيز اينه كه من نميتونم Lan بازي كنم.با پسرخالم هر كاري كرديم درست نميشه.الان دارم تو اينترنت ميگردم ببينم چه خبره ... اگه لن نشه بازي كرد به درد نميخوره.
سامان جان تو رو خدا بگو دی وی دیش رو از کجا گرفتی؟من امروز ولیعصر رو زیرورو کردم ولی پیدا نکردم.چند گرفتی؟

من دي وي ديش رو از پايتخت خريدم 4500.

راستي بچه ها من هر چي بازي ميكنم بيشتر از اين بازي بدم مياد ! اين شماره ش گند زده.بازي كنا همه احمق شدند.همه كند و شل و ول شدند.تنها چيز هايي كه خوب شده اينان.غير اينا همه چي بدتر شده :

1.شوت ها

2.تكل ها

3.سانتر ها.مثلا تو وينينگ هاي قبلي وقتي از دمه در وازه ال 2 و دايره رو ميزدي كه سانتر تو عمق بكشه.بازي كن توپ رو خيلي مينداخت جلو نزديك دروازه حريف.اما الان درست شده.

تو اين وينينگ جديدانگار همه تيم ها اومدن هم سطح تيم چين تو وينينگ هاي قبلي.با تيم ضعبف يادتونه چقدر دريبل زدن و ... سخت بود ؟ الان من با رنالدو كه اين همه هم ادعاي دريبلم ميشه نتونستم يه دريبل درست حسابي بزنم.

به هر حال اين نسخه به طرز عجيبي لن نداره و من به خاطره همين بازي رو پاك ميكنم و بر ميگردم به وينينگ 8.

سامان جان تو رو خدا بگو دی وی دیش رو از کجا گرفتی؟من امروز ولیعصر رو زیرورو کردم ولی پیدا نکردم.چند گرفتی؟
بچه ها بالاخره این بازی رو گرفتم.ایول
هادی جان من از پایتخت DVD رو گرفتم 5000 تومن.هر چه سریعتر به خریدش اقدام که از دستت داره میره.

من اینجا یه سوالی برام پیش اومده اونم اینه که این دوستانی که میگن بازی فرق نکرده , بازی بدتر شده و .... . من نمیدونم شما هنگام بازی چی کار میکنید؟؟!!!!!

من در 2 دستی که بازی رو بازی کردم کلی نکات جدید در این بازی کشف کردم.فقط در 2 دست.مثل اینکه شما درست و حسابی نسخه های قبلی رو بازی نکردین!!!!
در کل بازی پیشرفت خیلی خیلی خوبی داشته.تمام حرکات بازی کنان مانند شوت و پاس و هد و تکل و ... به نحو احسنت درست شده.قیافه ها و لباس های بازی کنان که به شدت طبیعی هست.حرکات دروازبان هم خیلی طبیعی تر شده.
Freekick ها به نظر میاد اسونتر شده باشه نسبت به نسخه های قبل.در بازی یه نکته ی خوبی که اضافه شده مقدار کاتی که میشه در حین بازی به توپ داد بیشتر شده و خیلی خوبه.
یه مشکل داره اونم اینه که خواستن یه ذره از سرعت بازی بکاهن ولی یه ذره زیادی دیگه سرعت بازی کاهش یافته ولی باز خوبه به نسبت.
بازی در کل سخت شده.ولی به نظره من که این نکته خیلی مهم هست و خیلی خوبه.چون در نسخه ی قبل یعنی PES4 دیگه وقتی حرفه ای می شدی گل زدن اسون میشد.من که خودم در بازی هام معمولا بین 7-8 گل میزدم به 11-12 هم میرسدم ولی کونامی با این کار در بازی باعث شده که بازی واقعی و طبیعی تر بشه.مثلا در هر بازی بیشتر از 5-6 گل سخت بشه زد.

در پایان هم یه چیزی بگم.پیشرفته این بازی نسبت به PES4 خیلی بهتر از پیشرفت PES4 نسبت به PES3 بوده.تا چند روزه اینده هم نکات ریز بازی رو میام و میگم.

كلا فوتبال به همين سختيشه كه حال ميده ديگه!
ولي بعد از مدتي كه لم بازي دستت بيياد ديگه به قدري حال ميده بهت كه معتادش ميشي
من اون اول كونامي رو فحش ميدادم كه چرا هد زدن اينقدر سخاه اما وقتي آدم يه بار بعده بازي بره بشينه پايه يه فوتباله واقعي شباهتايه بازي رو با فوتبال اروپايي ببينه نظرش كلا عوض ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or