Pro Evolution Soccer 5

نه دوستان اولا همونطور که میدونید این بازی در اروپا فقط به صورت DVD عرضه میشه.حتی pes4 هم فقط dvd بود که اینجا به صورت cd در اورده بودنش.
دوما من فکر میکنم برای کمتر شدن سی دی زبان های بازی رو حذف کردن و فقط زبان انگیلیسی رو قرار دادن در بازی.
یه چیز دیگه هم اینکه این نسخه ای که تکین داده بیرون ویروس داره.

من گرفتمش البته نسخه ویروسیش رو البته مشکلی نداشت ریختمش رو هارد بعد فایل ویروسش رو کلین کرد مشکل رفع شد ولی حالا اگه میخاهید شما صبر کنید نسخه سالمش بیاد
فقط اینو بگم که خیلی بازی فرق نکرده ولی در کل زیبا تر شده زمین برفیش رو نگو خیلی حال میده حرکات بازیکنان طبیعی تر شده خلاصه خیلی حال داد

فقط اینو بگم که خیلی بازی فرق نکرده ولی در کل زیبا تر شده زمین برفیش رو نگو خیلی حال میده حرکات بازیکنان طبیعی تر شده خلاصه خیلی حال داد
از لحاظ گرافیک و اسم و شکل و شمایل بازی کنا و تیمها چی؟؟؟؟ تغییری کرده؟؟؟؟

من بازی نکردم شاید درست بگی(البته یه چند دست تو PS2 بازی کردم)ولی یکی از چیزهایی که در we وجود داره اینه که باید حتما حداقل 1 هفته بازی کنی تا بفهمی که چه چیزهایی به بازی اضافه شده.مثلا در PES4 بعد از دو ماه بازی کردن باز هم چیزهای جدید در بازی میدید.

سلام

من كه بازار بودم هنوز خبري از بازي نبود

ولي اين جوري كه اميد ميگه تفاوت چنداني نكرده معلومه امسال الون حرفي براي گفتن نداره...البته من حتما بازي رو تهيه مي كنم و بعد نظرمو مي گم...

نوشته شده توسط Death Knight:
من بازی نکردم شاید درست بگی(البته یه چند دست تو PS2 بازی کردم)ولی یکی از چیزهایی که در we وجود داره اینه که باید حتما حداقل 1 هفته بازی کنی تا بفهمی که چه چیزهایی به بازی اضافه شده.مثلا در PES4 بعد از دو ماه بازی کردن باز هم چیزهای جدید در بازی میدید.
دقیقا همینطور است نمیشه تو یک روز یا حتی یک ماه همه چیزش رو فهمید

لحاظ گرافیک و اسم و شکل و شمایل بازی کنا و تیمها چی؟؟؟؟ تغییری کرده؟؟؟؟
خب از لحاظ گرافیک که تغییر زیادی نکرده اسم تیمهای آلمانی و انگلیسی بازم خراب البته به جز چلسی و آرسنال اسم بازیکنان تمیم ملی هلند و آلمان هم مثل همیشه خراب است
ولی خب تمام لوگو های تیمها هست
حرکات بازیکنان خیلی طبیعی شده است
یه چیزی جالب که من دیدم این بود که بازیکنان میتونند لباسشون رو از رو شورتشون بیرون ببندازند
زمین برفی هم خیلی با حال است
قسمت ادیت بازی هم پیشرفت زیادی کرده
در کل بهتر از قبل شده

خوب اين جوري كه شماها تعريف مي كنيد ميشه گفت بازي نسبت به نسخه قبلي خودش به جز چند تغيير جزيي نكته كلي ديگه اي نداره...

راستي در مورد اسمها همون مشكل قبلي هست...اون يكي كه خدايي اعصاب خرد كن بود///

ولي اين جوري كه اميد ميگه تفاوت چنداني نكرده معلومه امسال الون حرفي براي گفتن نداره.
الون حرفی برای گفتن نداره ؟؟؟؟
نه دیگه...من همون الون 8 را نسبت به فیفا 06 ترجیح می دم حالا الون 9 که جای خود را دارد
به هر حال ندیده نمیشه بدرستی اظهار نظر کرد

بهزاد از تو ديگه بعيده كه اينقدر بي منطق چيزي بگي!
بابا خودت ميگي بازي نكردم بعد ميگي حرفي برا گفتن نداره؟؟؟!
من كه عاشقش شدم اينقدر اين بازي عاليه
خدايي من فيفا06 بازي كردم ديدم الون خيلي سرتره ازش كور شم اگه دروغ بگم)
يادته يه موقعي پرنس رو فقط ما دوتا پايانه اصليشو رفتيم چه حالي داد(چه ربطي داره به سيزده آبان؟؟)....حالا بيا هو سازه مخالف نزن.

نوشته شده توسط behzadr:
خوب اين جوري كه شماها تعريف مي كنيد ميشه گفت بازي نسبت به نسخه قبلي خودش به جز چند تغيير جزيي نكته كلي ديگه اي نداره...

اسمها که کماکان مشکل داره ولی خیلی بهتر شده البته این که رفع شدنی است
فقط لیگ ایتالیا و اسپانیا میشه گفت که خیلی کامل است
یه چند تا دریبل هم اضافه شده
گفتم هر روز که بازی میکنیم یه چیز جدید پیدا میکنیم
البته یه مشکل بود تو قلبی که تو این هم هست بازوبند کاپیتان وقتی توپ میاد دستش ناپدید میشه که خیلی ضایع است

نوشته شده توسط hadi_gamer:
راست میگه چقدر کمه سیدیاش؟
من دیویدی میخوام.اومده؟
دیویدی هم اومده 1 دونه

مطمعنی..چون شماره قبلیش 3 تا سی دی بود..یعنی حجمش از شماره ی قبلیش کمتره...
آره مطمعنم حجم بازی هم حتی بیشتر شده .شده 1.06 GB فکر کنم قبلی 800 مگ بود
آقا من امروز که اومدم بازی کنم وقتی رفتم تو بازی اومد سیو رو لود کنه ارور داد هر کاری کردم نشد نمیدونم مشکل از چیه دیروز هم همینطوری شد هرچی بازی میکنم باز باید از اول بازی کنم
برای کسی اینجوری نمیشه ؟ میخام بدونم مشکل از منه یا از بازی
سیو های بازی رو اینبار تو My Documents است

نوشته شده توسط behzadr:

جك ميگي بهزاد ؟
icon_eek.gif

تغييرات كلي كه دلت ميخواسته داشته باشه چيا هستن ؟؟ طول و عرض زمين رو تغيير بدن ؟ يا بجاي 22 نفر، 33 نفر تو زمين باشن ؟!
فوتبال فوتباله ديگه ! همين تغييرات جزئي بازي رو هر شماره به جلو ميبره ... اين رو هم مطمئن باش اونقدر تغييرات داره كه بايد چندين روز بازي كني تا مسلط بشي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or