Pro Evolution Soccer 5

نوشته شده توسط Darkfie1d:
درود
همونطور که قبلاً گفتم من کارمند شرکت DC هستم. همونطور هم که میدونید DC تمام بازیهاش رو برای اینکه مشکلی نداشته باشه قبل از بیرون دادن مقادیری تست میکنه.. و مسئول این کار هم منم... حالا... اینجانب از تنها چیزی که در این بازی خیلی خوشم اومد اینترو اول بازی بود.. و نطق قشنگ اون یارو اسکاتلندیه.. در سایر موارد باید بگم که چیز چندان قابل توجهی نیست بخصوص به لحاظ طراحی فوتبالیستها! فیفا 98 یادتون هست استیل بازیکنا هنوز همون استیل خارج از قاعده ست .. گیم پلی هنوز همونه کما اینکه فیفا 99 به لحاظ گیم پلی از همه فیفا ها بهتر بود... AI نقش هویج رو در این بازی ایفا میکنه.. تمام تیمها تقریباً با یک استراتژی یکجور برای رسیدن به دروازه حریف دارن.. این رو چندبار با تیمها مختلف امتحان کردم.. بهترین نکته گرافیکی بازی طراحی خوب محیط هست و پرداختن به جزئیات بیرونی بازی.. مثل داشتن چندین لیگ معتبر مثل لیگ برتر لیگ دسته 1 - دسته 2 لیگ هومه لندن، لیگ گوشه و کنار دوبلین و ... البته شخصاً از Managering Mode ـش خوشم میاد جالبه.. 3 تا به نفع فیفا.. اما گیم پلی بازی برام هیچ جذابیتی نداره.. چون کارائی که تو الون انجام میدم یک بیستمش در فیفا نیست! 4 - 5 تا بازی پشت سر هم انجام دادم اعصابم داشت بهم میریخت.. 4تا 5تا .. بزن برو جلو.. دیفیکالتی هم نقش قورباغه رو داره... تو الون آدم وقتی به تیمی مثل ختافه میخوره نمیتونه مطمئن باشه که برندس.. کما اینکه بازیهای این فصل مستر لیگم اونائیش که با ختافه داشتم یک مساوی و یک باخت بوده!! مسئله افتخار آمیزی نیست که به یک تیم نه چندان مطرح ببازی.. مسئله اینه که قواعد لازم هوش مصنوعی در این بازی هست و تیمها یک سیستم کاملاً شناور دارن و چندین تاکتیک مختلف حتی تیمی که توسط AI کنترل میشه.. هیچ کس جلوی هیچ کس کم نمیاره.. با هر تیمی امکان برد و باختت به نسبتی تقریباً تساویه.. واین مسئله باعث میشه که به یک بازی فوتبال واقعی نزدیکتر باشه.. تو الون 9 4 تا 5تا حتی 10 - 12 تام میشه گل زد همونطور که تو فیفا هم میشه.. آخرین باخت سنگینم به برادرم 8-2 بود هنوزم نتونستم یک شکست سنگین اینطوری بهش بدم.. چیزی که میمونه اینجا اینه که ما با الون بزرگ شدیم شما با فیف.. این مهمه
اما من به عنوان یک الون باز فیفا بازها رو تو الون نوجومی میبرم.. درحالی که تو فیفا هم خوب میبرمشون.. بیشتراز اینکه ببازم میبرم!!.. اما هنوز فیفا بازی پیدا نکردم که شکستم بده تو الون.. با اینکه حتی یک نسخه هم از بازهای فیفا رو ندارم...
عالی بود دوست عزیز خیلی خوب بود همون چیزی که منم میگم در فیفا خیلی راحت میشه برد مخصوصا تیمهای ضعیف رو ولی در pes اینطوری نیست
خلاصه خیلی منطقی حرف زدی کارت درسته

چیزی که میمونه اینجا اینه که ما با الون بزرگ شدیم شما با فیف.. این مهمه

نه خوب من خودم تا فيفا 2003 فيفايي شديد بودم.البته تا اون موقع الون رو نديده بودم.

نوشته شده توسط Death Knight:
نه خوب من خودم تا فيفا 2003 فيفايي شديد بودم.البته تا اون موقع الون رو نديده بودم.
منم خودم تا فیفا 2002 فیفایی بودم یکی از دوستانم از الون تعریف زیادی میکرد برای ps1 وقتی دیدمش خیلی خوشم اومد دیگه فیفا رو گذاشتم کنار اصلا دیگه به من فیفا حال نمیداد

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
منم خودم تا فیفا 2002 فیفایی بودم یکی از دوستانم از الون تعریف زیادی میکرد برای ps1 وقتی دیدمش خیلی خوشم اومد دیگه فیفا رو گذاشتم کنار اصلا دیگه به من فیفا حال نمیداد
خوب منم همینو گفتم که!!!!؟؟؟

دوستان واقعا بازي زيباييست اين پرو جديد دوستان من كه دموي اين بازي رو بازي كردن ميگفتن واقعا معركست زيبايي هايي كه داره تنها مشكلي كه داره به نظر من يك خورده گرافيكش پايين وگرنه همه چيزش از فيفا بالاتر يك سر گردن راستي منم با فيفا متولد شدم ولي خب ديگه چه كنيم ديديم بدرد نميخوره گذاشتيمش كنار واقعا پرو اوليشن ساكر يك چيز ديگست
eek.gif

سلام
من دمویه pes 5 رو بازی کردم . واقعا حرف نداشت . از هر نظری که حساب کنین . فقط یه مشکل کوچیک داشت که اونم سرعت پایین بازی بود که امیدوارم تو نسخه اصلیه بازی رفع شده باشه .
ظاهرا اسامیه تیمایه انگلیسی هم درست شده .
دمویه بازی تیمایه ریال مادرید - والنسیا - چلسی و آرسنال رو داره که ترکیبشون هم کاملا جدید و به روزه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or