Pro Evolution Soccer 5

نوشته شده توسط Death Knight:
خوب مثل اينكه بايد اينجا چند نكته رو روشن كنم.اولين چيز كه اون جوابي كه بهزاد جان به من داده بود.اين چيزي كه شما عرض مي كني من تا به حال برايم اتفاق نيوفتاده.اينم بگم كه من به مدت 5-6 ماه اين بازي رو روزي 5-6 ساعت بازي ميكردم با تمام جاهاي بازي امكانات و معايبش اشنا هستم.

در مورد اينكه گرافيكش خوب نيست شكي در اين موضوع نيست.علت پايين بودن و پيشرفت نكردن گرافيك اين است كه اين بازي از همون موتور گرافيكي قديمي استفاده مي كنه.بايد منتظر وينينگ الون ps3 باشيم.چون الوني كه براي ps3 ساخته ميشه از موتور جديد در اون استفاده ميكنن كه 100% گرافيك بسيار پيشرفت خواهد كرد و جاي نگراني نيست.

در مورد چهره ي بازي كنان بايد يه مطلبي رو بگم اونم اينه كه چهره ي بازي كنان در الون به نسبت كل بهتر كار شده.مثلا شما بريد david bekham رو در الون با فيفا مقايسه كنيد.اوني كه در الون ساختن بسيار طريف و عين خود bekham هست.در فيفا هم بد نيست ولي به پاي الون نميرسه. در مورد دويدن هم من بر عكس فكر ميكنم كه فيفا دويدنش زياد جالب نيست.

در ضمن الون امكاناتي كه داره خيلي بيشتر از معايبش هست.مثلا اين موضوع كه وقتي هنگام بازي باران مي بارد توپ كند تر حركت مي كند چيزي كه در فيفا مشاهده نمي كنيد.
حق با تو است هر چی هم مشکل داشته باشه حسن های زیادی داره که مشکلاتش دیگه دیده نمیشه گرافیک صورت بازیکنانش هم خیلی از فیفا بهتر گوشهای بازیکنان فیفا خیلی ضایع است
موهاشون هم از دور سفید به نظر میاد

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
حق با تو است هر چی هم مشکل داشته باشه حسن های زیادی داره که مشکلاتش دیگه دیده نمیشه گرافیک صورت بازیکنانش هم خیلی از فیفا بهتر گوشهای بازیکنان فیفا خیلی ضایع است
موهاشون هم از دور سفید به نظر میاد
یه خبر خوب الون 9 (ورژن ژاپنی) برای ps2 در بازی ایران دیروز اومده من امروز توپ خونه بودم
تا کمتر از 2 هفته دیگه pes5 برای ps2 میاد و بعد برای PC :)
اونایی که ps2 دارن برن حالشو ببرن

سلام به همه بازیداتی های عزیز.حالا دیگه بازی سنتریها ;)
چقدر خوشحالم که دوباره دور هم جمع شدیم.
میبینم که باز آقا امید تاپیک الون زده.بیصبرانه منتظر این بازی و تاپیک گلهای بازی هستم. :d

سلام

با اينكه من يه فيفا باز هستم پارسال الون 4 رو خريداري كردم و 1 سال تمام دارم باهاش بازي مي كنم

امشب 06 رو گرفتم و براي هميشه الون 4 رو گذاشتم كنار

ولي بايد اعتراف كنم تجربه الون 4 باعث شد كه من منتظر شماره 5 اين بازي باشم.اميدورام تو زرد از آب در نياد...

با اينكه من يه فيفا باز هستم پارسال الون 4 رو خريداري كردم و 1 سال تمام دارم باهاش بازي مي كنم

اما من با وجود اینکه 06 را خریدم بازم فکر می کنم بهترین بازیه فوتبال از لحاظ گیم پلی کماکان همون وینینگ الون 8 هستش و منتظرم ببینم که konami در نسخه ی نهم چه غوقایی میکنه

نوشته شده توسط farzadlion:
اما من با وجود اینکه 06 را خریدم بازم فکر می کنم بهترین بازیه فوتبال از لحاظ گیم پلی کماکان همون وینینگ الون 8 هستش و منتظرم ببینم که konami در نسخه ی نهم چه غوقایی میکنه
دقیقا همینطور است گیم پلی بازی خیلی عالی است هیچ فوتبال دیگه ای هم همچین گیم پلی نداره غوغا کرده ورژن دموش رو که بازی کردم عالی شده بود

اول از همه به هادي جان سلام ميكنم كه دوباره به اين جمع پيوسته.خيلي خوشحال شدم ديدمت.

یه خبر خوب الون 9 (ورژن ژاپنی) برای ps2 در بازی ایران دیروز اومده من امروز توپ خونه بودم
تا کمتر از 2 هفته دیگه pes5 برای ps2 میاد و بعد برای PC
smile.gif

اونایی که ps2 دارن برن حالشو ببرن

علي رضا جان من PS2 دارم ولي هنوز نه we9 رو خريدم و اگه pes5 هم براي ps2 بياد من نميخرم.چون نسخه ي pc يه چيز ديگس.
biggrin.gif
يعني يه جوري با بروبچ pc بازي همراه ميشم.البته يه دليل ديگه هم داره كه من با كيبورد بازي ميكنم.

سلام

ولي بايد اعتراف كنم تجربه الون 4 باعث شد كه من منتظر شماره 5 اين بازي باشم.اميدورام تو زرد از آب در نياد...
با اينكه fifa 2006 پيشرفت زيادي كرده ولي به اعتقاد من هنوز هم نميتونه جاي PES5 خدا رو بگيره.گيم پلي we/pes هميشه برتر بوده.چند وقت ديگه انتظارات به پايان ميرسه و مي تونيم اين بازي خيلي زيبا (خدا) رو انجام بديم.

اول از همه به هادي جان سلام ميكنم كه دوباره به اين جمع پيوسته.خيلي خوشحال شدم ديدمت.
سلام امید جان میبینم که هنوز ما رو یادته ;)
پس این pes5 کی میاد؟من که دیگه طاقت ندارم.
راستی تاپیک گلها رو کی میزنی؟ :D

هادي جان مگه ميشه شما رو فراموش كنم مگه ميشه گلهاي زيباتو فراموش كنم.

منم ديگه صبرم تموم شده ولي ديگه تا فكر ميكنم تا كمتر از يك ماه ديگه اين بازي رو بازي ميكنيم.در مورد تاپيك هم بزار بازي بياد بعد تازه بايد بازي كنيم با بازي اشنا بشيم تا بتونيم گل هاي زيبا بزنيم و بزاريم تو سايت.:d :d

نوشته شده توسط Death Knight:
هادي جان مگه ميشه شما رو فراموش كنم مگه ميشه گلهاي زيباتو فراموش كنم.

منم ديگه صبرم تموم شده ولي ديگه تا فكر ميكنم تا كمتر از يك ماه ديگه اين بازي رو بازي ميكنيم.در مورد تاپيك هم بزار بازي بياد بعد تازه بايد بازي كنيم با بازي اشنا بشيم تا بتونيم گل هاي زيبا بزنيم و بزاريم تو سايت.:d :d
:o :o
الان صفحه های قبل رو هم خوندم.چه امکانات توپی اضافه شده.باید خیلی باحال باشه.امیدوارم زودتر بیاد. :cheesygri

نوشته شده توسط hadi_gamer:
چرا باید تاپیک فیفا پربیننده تر از ما باشه؟ :(
من به تاپیک نمره هم دادم.شما هم بدید.
دقیقا درست میگی خب شاید بخاطر این است که هنوز pes5 نیومده اگه بیاد حتما پربیننده تر میشه

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

درود
همونطور که قبلاً گفتم من کارمند شرکت DC هستم. همونطور هم که میدونید DC تمام بازیهاش رو برای اینکه مشکلی نداشته باشه قبل از بیرون دادن مقادیری تست میکنه.. و مسئول این کار هم منم... حالا... اینجانب از تنها چیزی که در این بازی خیلی خوشم اومد اینترو اول بازی بود.. و نطق قشنگ اون یارو اسکاتلندیه.. در سایر موارد باید بگم که چیز چندان قابل توجهی نیست بخصوص به لحاظ طراحی فوتبالیستها! فیفا 98 یادتون هست استیل بازیکنا هنوز همون استیل خارج از قاعده ست .. گیم پلی هنوز همونه کما اینکه فیفا 99 به لحاظ گیم پلی از همه فیفا ها بهتر بود... AI نقش هویج رو در این بازی ایفا میکنه.. تمام تیمها تقریباً با یک استراتژی یکجور برای رسیدن به دروازه حریف دارن.. این رو چندبار با تیمها مختلف امتحان کردم.. بهترین نکته گرافیکی بازی طراحی خوب محیط هست و پرداختن به جزئیات بیرونی بازی.. مثل داشتن چندین لیگ معتبر مثل لیگ برتر لیگ دسته 1 - دسته 2 لیگ هومه لندن، لیگ گوشه و کنار دوبلین و ... البته شخصاً از Managering Mode ـش خوشم میاد جالبه.. 3 تا به نفع فیفا.. اما گیم پلی بازی برام هیچ جذابیتی نداره.. چون کارائی که تو الون انجام میدم یک بیستمش در فیفا نیست! 4 - 5 تا بازی پشت سر هم انجام دادم اعصابم داشت بهم میریخت.. 4تا 5تا .. بزن برو جلو.. دیفیکالتی هم نقش قورباغه رو داره... تو الون آدم وقتی به تیمی مثل ختافه میخوره نمیتونه مطمئن باشه که برندس.. کما اینکه بازیهای این فصل مستر لیگم اونائیش که با ختافه داشتم یک مساوی و یک باخت بوده!! مسئله افتخار آمیزی نیست که به یک تیم نه چندان مطرح ببازی.. مسئله اینه که قواعد لازم هوش مصنوعی در این بازی هست و تیمها یک سیستم کاملاً شناور دارن و چندین تاکتیک مختلف حتی تیمی که توسط AI کنترل میشه.. هیچ کس جلوی هیچ کس کم نمیاره.. با هر تیمی امکان برد و باختت به نسبتی تقریباً تساویه.. واین مسئله باعث میشه که به یک بازی فوتبال واقعی نزدیکتر باشه.. تو الون 9 4 تا 5تا حتی 10 - 12 تام میشه گل زد همونطور که تو فیفا هم میشه.. آخرین باخت سنگینم به برادرم 8-2 بود هنوزم نتونستم یک شکست سنگین اینطوری بهش بدم.. چیزی که میمونه اینجا اینه که ما با الون بزرگ شدیم شما با فیف.. این مهمه
اما من به عنوان یک الون باز فیفا بازها رو تو الون نوجومی میبرم.. درحالی که تو فیفا هم خوب میبرمشون.. بیشتراز اینکه ببازم میبرم!!.. اما هنوز فیفا بازی پیدا نکردم که شکستم بده تو الون.. با اینکه حتی یک نسخه هم از بازهای فیفا رو ندارم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or