Ali_Reza_1899
کاربر سایت
حق با تو است هر چی هم مشکل داشته باشه حسن های زیادی داره که مشکلاتش دیگه دیده نمیشه گرافیک صورت بازیکنانش هم خیلی از فیفا بهتر گوشهای بازیکنان فیفا خیلی ضایع استنوشته شده توسط Death Knight:خوب مثل اينكه بايد اينجا چند نكته رو روشن كنم.اولين چيز كه اون جوابي كه بهزاد جان به من داده بود.اين چيزي كه شما عرض مي كني من تا به حال برايم اتفاق نيوفتاده.اينم بگم كه من به مدت 5-6 ماه اين بازي رو روزي 5-6 ساعت بازي ميكردم با تمام جاهاي بازي امكانات و معايبش اشنا هستم.
در مورد اينكه گرافيكش خوب نيست شكي در اين موضوع نيست.علت پايين بودن و پيشرفت نكردن گرافيك اين است كه اين بازي از همون موتور گرافيكي قديمي استفاده مي كنه.بايد منتظر وينينگ الون ps3 باشيم.چون الوني كه براي ps3 ساخته ميشه از موتور جديد در اون استفاده ميكنن كه 100% گرافيك بسيار پيشرفت خواهد كرد و جاي نگراني نيست.
در مورد چهره ي بازي كنان بايد يه مطلبي رو بگم اونم اينه كه چهره ي بازي كنان در الون به نسبت كل بهتر كار شده.مثلا شما بريد david bekham رو در الون با فيفا مقايسه كنيد.اوني كه در الون ساختن بسيار طريف و عين خود bekham هست.در فيفا هم بد نيست ولي به پاي الون نميرسه. در مورد دويدن هم من بر عكس فكر ميكنم كه فيفا دويدنش زياد جالب نيست.
در ضمن الون امكاناتي كه داره خيلي بيشتر از معايبش هست.مثلا اين موضوع كه وقتي هنگام بازي باران مي بارد توپ كند تر حركت مي كند چيزي كه در فيفا مشاهده نمي كنيد.
موهاشون هم از دور سفید به نظر میاد