Pro Evolution Soccer 5

بهزاد جان مي توني چند نمونه از مشكلات گرافيكي وينينگ الون رو بگي؟؟

يكي از فاحش ترين اشتباهات گرافيكي رو ميشه در خطوط دور ميدان بازي دانست

من بارها توپ رو از خط رد كردم ولي پرتاپي رو شاهد نبودم.و بعد چهره هاي بازيكنان هست كه چندان زياد واقعي گرا نشده.البته اين بار خيلي روش كار شده بود.

خوب ولي حسن هاي بسياري داشت كه باعث شد من اين بازي رو به 2005 ترجيح بدم

من بارها توپ رو از خط رد كردم ولي پرتاپي رو شاهد نبودم.و بعد چهره هاي بازيكنان هست كه چندان زياد واقعي گرا نشده.البته اين بار خيلي روش كار شده بود.

در این که وینینگ الون از لحاظ گرافیک در سطح خیلی بالایی نیست شکی نیست اما امید وارم در نسخه های بعدی این مشگل ها برطرف بشه

نوشته شده توسط behzadr:

آره راست میگی منم که طرفدار این بازی هستم اعتراف میکنم که این مشکل بزرگ رو داره متاسفانه :neutral:

در این که وینینگ الون از لحاظ گرافیک در سطح خیلی بالایی نیست شکی نیست اما امید وارم در نسخه های بعدی این مشگل ها برطرف بشه

آره راست میگی منم که طرفدار این بازی هستم اعتراف میکنم که این مشکل بزرگ رو داره متاسفانه

به شما مي گن طرفدار نقد پذير كه خيلي كيف مي كنم وقتي اين جوري طرفدران رو ميبينم

در كنار معايب اين بازي محاسن هم زياد داره.اميدوارم در نسخه جديد مشكلات برطرف بشه

نوشته شده توسط behzadr:
به شما مي گن طرفدار نقد پذير كه خيلي كيف مي كنم وقتي اين جوري طرفدران رو ميبينم

در كنار معايب اين بازي محاسن هم زياد داره.اميدوارم در نسخه جديد مشكلات برطرف بشه
خب اگه همه همینطور بودن هیچ وقت کار به دعوا کشیده نمیشه

خب اگه همه همینطور بودن هیچ وقت کار به دعوا کشیده نمیشه

دعوايي كه در كار نيست.فقط طرفداري افراطي باعث به وجود اومدن اين جريانات مي شه

راستي در الون فكر كنم كمتر تيمي هست كه نباشه...مث مشكل فيفا نيست

يك ويژگي جديد اين بازي كه خيلي هم از نظر من جالبه، Fare Play ـه. جوري كه اگر بازيكني در حين بازي روي زمين بيافته و شما اگر توپ رو بزنيد بيرون.. بازيكناي حريف فيرپلي رو كامل انجام ميدن و توپ رو براي شما ميندازن. بازي خيلي فيزيكي و درگير شده با تيمهائي كه بازيكناش Agression بيشتري دارن بازي به طبع درگيري بيششتري داره مثل تيم يووه.. رفلكسها واقعا" عالي هستن و نقصي ندارن. بازيكنائي كه مصدوميت جدي ندارن (بگو زرد) ميتونن به بازي ادامه بدن ميشه گفت مثل قديم نيست كه چپول مپول شن... خلاصه ديگه هيچ تيمي قوي نيست و هيچ تيمي ضعيف نيست.. اينا همش بسته به سبك و سيستم و مهارت شما داره.. اگر هجومي بازي كنيد حريف بيشتر دفاع ميكنه و از ضد حمله هاش بخوبي استفاده ميكنه.. اگر دفاعي بازي كنيد ميتونيد رو ضد حمله ها بهتراز گذشته بازي كنيد اما حريف بيشتر فشار مياره...
گلرها عكس العملهاشون بهتر شده.. همه اين مواردي كه گفتم از فيفا فاكتور بگيريد لااقل تو دموئي كه من بازي كردم.. حرفي براي گفتن نداشت..

نوشته شده توسط farzadlion:

من با اين كلام شما كاملا" مخالفم..
الون هميشه در اين زمينه لااقل روي بازيكنا بهتر بوده درسته كه محيطش مثل محيط فيفا نيست.. اما گرافيك و فيزيك بازيكنا كاملا" خوب طراحي شدن.. بعنوان مثال تو فيفا 2006 آدم ناراحت ميشه واقعا" وقتي به رونالدينيو نگاه ميكنه.. من شخصا"‌ رونالدينيوي اخموي الون رو ترجيح ميدم به اين يكي...
از انصاف دور نيست كه بگيم بازيكناي فيفا شكل زامبين...

من با اين كلام شما كاملا" مخالفم..
الون هميشه در اين زمينه لااقل روي بازيكنا بهتر بوده درسته كه محيطش مثل محيط فيفا نيست.. اما گرافيك و فيزيك بازيكنا كاملا" خوب طراحي شدن.. بعنوان مثال تو فيفا 2006 آدم ناراحت ميشه واقعا" وقتي به رونالدينيو نگاه ميكنه.. من شخصا"‌ رونالدينيوي اخموي الون رو ترجيح ميدم به اين يكي...
از انصاف دور نيست كه بگيم بازيكناي فيفا شكل زامبين...
خب من منظورم بیشتر زمین و چمن بازی بود و ضمن اینکه نحوه ی دویدن بازکنان در وینینگ الون در زمین یجورایی خیلی مصنوعیه. ...
البته این عیب ها بخاطر گیم پلی بسیار خوبی که داره قابل چشم پوشیه
ضمنا من وقتی میگم گرافیک وینینگ الون خیلی بالا نیست به این معنی نیست که گرافیک و طراحی فیفا خیلی خوبه :) :) :arrow:

آخرین ویرایش:
خب من منظورم بیشتر زمین و چمن بازی بود و ضمن اینکه نحوه ی دویدن بازکنان در وینینگ الون در زمین یجورایی خیلی مصنوعیه. ...

منم باهات موافقم فرزاد جان

گفتن معايب بازي ها در كنار خوبي ها نتيجه حرفه اي گري نسبت به بازي هست .تمام بازي ها داراي نواقصي هستن كه گفتن حسن و عيب اونها دليل توهين يا پيروي از اونها نيست.پس دليلي نداره كه يهو يه بازي رو اون جوري خراب كنيم.

نوشته شده توسط Darkfie1d:
يك ويژگي جديد اين بازي كه خيلي هم از نظر من جالبه، Fare Play ـه. جوري كه اگر بازيكني در حين بازي روي زمين بيافته و شما اگر توپ رو بزنيد بيرون.. بازيكناي حريف فيرپلي رو كامل انجام ميدن و توپ رو براي شما ميندازن. بازي خيلي فيزيكي و درگير شده با تيمهائي كه بازيكناش Agression بيشتري دارن بازي به طبع درگيري بيششتري داره مثل تيم يووه.. رفلكسها واقعا" عالي هستن و نقصي ندارن. بازيكنائي كه مصدوميت جدي ندارن (بگو زرد) ميتونن به بازي ادامه بدن ميشه گفت مثل قديم نيست كه چپول مپول شن... خلاصه ديگه هيچ تيمي قوي نيست و هيچ تيمي ضعيف نيست.. اينا همش بسته به سبك و سيستم و مهارت شما داره.. اگر هجومي بازي كنيد حريف بيشتر دفاع ميكنه و از ضد حمله هاش بخوبي استفاده ميكنه.. اگر دفاعي بازي كنيد ميتونيد رو ضد حمله ها بهتراز گذشته بازي كنيد اما حريف بيشتر فشار مياره...
گلرها عكس العملهاشون بهتر شده.. همه اين مواردي كه گفتم از فيفا فاكتور بگيريد لااقل تو دموئي كه من بازي كردم.. حرفي براي گفتن نداشت..
عجب امکاناتی حرف نداره دستت درد نکنه خیلی باحال شده

خوب مثل اينكه بايد اينجا چند نكته رو روشن كنم.اولين چيز كه اون جوابي كه بهزاد جان به من داده بود.اين چيزي كه شما عرض مي كني من تا به حال برايم اتفاق نيوفتاده.اينم بگم كه من به مدت 5-6 ماه اين بازي رو روزي 5-6 ساعت بازي ميكردم با تمام جاهاي بازي امكانات و معايبش اشنا هستم.

در مورد اينكه گرافيكش خوب نيست شكي در اين موضوع نيست.علت پايين بودن و پيشرفت نكردن گرافيك اين است كه اين بازي از همون موتور گرافيكي قديمي استفاده مي كنه.بايد منتظر وينينگ الون ps3 باشيم.چون الوني كه براي ps3 ساخته ميشه از موتور جديد در اون استفاده ميكنن كه 100% گرافيك بسيار پيشرفت خواهد كرد و جاي نگراني نيست.

در مورد چهره ي بازي كنان بايد يه مطلبي رو بگم اونم اينه كه چهره ي بازي كنان در الون به نسبت كل بهتر كار شده.مثلا شما بريد david bekham رو در الون با فيفا مقايسه كنيد.اوني كه در الون ساختن بسيار طريف و عين خود bekham هست.در فيفا هم بد نيست ولي به پاي الون نميرسه. در مورد دويدن هم من بر عكس فكر ميكنم كه فيفا دويدنش زياد جالب نيست.

در ضمن الون امكاناتي كه داره خيلي بيشتر از معايبش هست.مثلا اين موضوع كه وقتي هنگام بازي باران مي بارد توپ كند تر حركت مي كند چيزي كه در فيفا مشاهده نمي كنيد.

خوش به حال خودم که تا حالا با هیچ فوتبالی حال نکردم
62.gif
63.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or