Pro Evolution Soccer 5

نقل قول:
نوشته شده توسط behzadr
خوب اين جوري كه شماها تعريف مي كنيد ميشه گفت بازي نسبت به نسخه قبلي خودش به جز چند تغيير جزيي نكته كلي ديگه اي نداره...

راستي در مورد اسمها همون مشكل قبلي هست...اون يكي كه خدايي اعصاب خرد كن بود///

جك ميگي بهزاد ؟
تغييرات كلي كه دلت ميخواسته داشته باشه چيا هستن ؟؟ طول و عرض زمين رو تغيير بدن ؟ يا بجاي 22 نفر، 33 نفر تو زمين باشن ؟!
فوتبال فوتباله ديگه ! همين تغييرات جزئي بازي رو هر شماره به جلو ميبره ... اين رو هم مطمئن باش اونقدر تغييرات داره كه بايد چندين روز بازي كني تا مسلط بشي.

ممد جون منظور بهزاد رو درست متوجه نشدی :)
اقا بهزاد مثل من و بقیه منتظر یه دگرگونی اساسی در الونه در اینکه تغییرات جزئی بازی رو به جلو میبره شکی نیست ولی الون از این قاعده مستثناست الون محتاج به یه تحوله... نه تغییراتی از این قبیل...

وحيد جون من منظور بهزاد رو متوجه شدم منظور و هدف تو رو هم خوب ميفهمم كه افزايش پست و تخريب وينينگ هست :)
شما آزادي كه همچنان منتظر باشي ! تا وقتي 06 به 60 برسه ميتوني صبر كني و با عروسك هاي فيفا سرگرم باشي ما هم با همين وينينگ خوشيم، وينينگ هيچ نيازي به جذب شما نميبينه :)

وحيد جون من منظور بهزاد رو متوجه شدم منظور و هدف تو رو هم خوب ميفهمم كه افزايش پست و تخريب وينينگ هست
شما آزادي كه همچنان منتظر باشي ! تا وقتي 06 به 60 برسه ميتوني صبر كني و با عروسك هاي فيفا سرگرم باشي ما هم با همين وينينگ خوشيم، وينينگ هيچ نيازي به جذب شما نميبينه

منظور بهزاد رو نمیدونم ولی منظور من رو درست نفهمیدی :)
من ارزویی جز رسیدن الون به حدی که بتونه با فیفا رقابت کنه ندارم من و شاید بهزاد به این خاطر منتظر تحولیم...(باور کن جدی میگم :cheesygri )

عروسک های فیفا!!!
ممد جون پس ما یه عمره داریم خاله بازی میکنیم دیگه!

06 تا 60 !!! باشه من منتظر فیفا میمونم ولی
به نظرت الون اینقدر عمر میکنه؟

ممد یه سوال فنی هم دارم ;)
پست زیاد بشه چی میشه؟؟؟

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط vahid1400:
اقا بهزاد مثل من و بقیه منتظر یه دگرگونی اساسی در الونه در اینکه تغییرات جزئی بازی رو به جلو میبره شکی نیست ولی الون از این قاعده مستثناست الون محتاج به یه تحوله... نه تغییراتی از این قبیل...

وحید جان تغییرات اساسی اساسی رو باید در نسل بعدی کنسولها شاهد باشی و همچنین شاهد از دور خارج شدن فیفا به طور کلی.... :)

خب منم امروز بازی رو گرفتم.درسته که شکل اصلی بازی همون هست ولی تغییراتی که توش هست همچین کم هم نیست.اگه یه خورده بازی کنید متوجه میشید.

نه هنوزم اسما درست نشده. من نمي دونم چرا اينا با اين همه زحمتي كه مي كشن نمي تونن اسما رو درست كنن.
من هنوز اولوشن 5 را بازی نکردم برای همین جوابا را میزارم برای بعد

من ارزویی جز رسیدن الون به حدی که بتونه با فیفا رقابت کنه ندارم من و شاید بهزاد به این خاطر منتظر تحولیم...(باور کن جدی میگم
اصلا فیفا در حد اولوشن ساکر 4 هم نبود چه برسه بخواد با اولوشن 5 رقابت کنه ...البته بیشتر از نظر گیم پلی میگم../

نوشته شده توسط milad_black70:
نه هنوزم اسما درست نشده. من نمي دونم چرا اينا با اين همه زحمتي كه مي كشن نمي تونن اسما رو درست كنن.:cry:
واقعا معلوم نیست چرا منم موندم البته اسامی تیمهای آلمان و هلند که معمولا همیشه همینطور است ولی بقیه رو نمیدونم
هنوز پچی برای درست کردن اسمها نیومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or