Pro Evolution Soccer 5

نوشته شده توسط Death Knight:
بچه ها بالاخره این بازی رو گرفتم.ایول
هادی جان من از پایتخت DVD رو گرفتم 5000 تومن.هر چه سریعتر به خریدش اقدام که از دستت داره میره.

من اینجا یه سوالی برام پیش اومده اونم اینه که این دوستانی که میگن بازی فرق نکرده , بازی بدتر شده و .... . من نمیدونم شما هنگام بازی چی کار میکنید؟؟!!!!!

من در 2 دستی که بازی رو بازی کردم کلی نکات جدید در این بازی کشف کردم.فقط در 2 دست.مثل اینکه شما درست و حسابی نسخه های قبلی رو بازی نکردین!!!!
در کل بازی پیشرفت خیلی خیلی خوبی داشته.تمام حرکات بازی کنان مانند شوت و پاس و هد و تکل و ... به نحو احسنت درست شده.قیافه ها و لباس های بازی کنان که به شدت طبیعی هست.حرکات دروازبان هم خیلی طبیعی تر شده.
Freekick ها به نظر میاد اسونتر شده باشه نسبت به نسخه های قبل.در بازی یه نکته ی خوبی که اضافه شده مقدار کاتی که میشه در حین بازی به توپ داد بیشتر شده و خیلی خوبه.
یه مشکل داره اونم اینه که خواستن یه ذره از سرعت بازی بکاهن ولی یه ذره زیادی دیگه سرعت بازی کاهش یافته ولی باز خوبه به نسبت.
بازی در کل سخت شده.ولی به نظره من که این نکته خیلی مهم هست و خیلی خوبه.چون در نسخه ی قبل یعنی PES4 دیگه وقتی حرفه ای می شدی گل زدن اسون میشد.من که خودم در بازی هام معمولا بین 7-8 گل میزدم به 11-12 هم میرسدم ولی کونامی با این کار در بازی باعث شده که بازی واقعی و طبیعی تر بشه.مثلا در هر بازی بیشتر از 5-6 گل سخت بشه زد.

در پایان هم یه چیزی بگم.پیشرفته این بازی نسبت به PES4 خیلی بهتر از پیشرفت PES4 نسبت به PES3 بوده.تا چند روزه اینده هم نکات ریز بازی رو میام و میگم.
خوشم اومد از این کاملتر نمیشد جواب همه رو خوب دادی دیگه کار ما رو راحت کردی

خوشم اومد از این کاملتر نمیشد جواب همه رو خوب دادی دیگه کار ما رو راحت کردی

عزيز من مگه امكان جديد تشكر رو نميبيني كه باز مياي اينطوري از جواب دندان شكن دث نايت تشكر مي كني ؟!

نوشته شده توسط Saman:
عزيز من مگه امكان جديد تشكر رو نميبيني كه باز مياي اينطوري از جواب دندان شكن دث نايت تشكر مي كني ؟!
چرا دیدم تشکر هم کردم ولی کافی نبود خیلی باحال نوشته بود

بچه ها بالاخره این بازی رو گرفتم.ایول
هادی جان من از پایتخت DVD رو گرفتم 5000 تومن.هر چه سریعتر به خریدش اقدام که از دستت داره میره.

من اینجا یه سوالی برام پیش اومده اونم اینه که این دوستانی که میگن بازی فرق نکرده , بازی بدتر شده و .... . من نمیدونم شما هنگام بازی چی کار میکنید؟؟!!!!!

من در 2 دستی که بازی رو بازی کردم کلی نکات جدید در این بازی کشف کردم.فقط در 2 دست.مثل اینکه شما درست و حسابی نسخه های قبلی رو بازی نکردین!!!!
در کل بازی پیشرفت خیلی خیلی خوبی داشته.تمام حرکات بازی کنان مانند شوت و پاس و هد و تکل و ... به نحو احسنت درست شده.قیافه ها و لباس های بازی کنان که به شدت طبیعی هست.حرکات دروازبان هم خیلی طبیعی تر شده.
Freekick ها به نظر میاد اسونتر شده باشه نسبت به نسخه های قبل.در بازی یه نکته ی خوبی که اضافه شده مقدار کاتی که میشه در حین بازی به توپ داد بیشتر شده و خیلی خوبه.
یه مشکل داره اونم اینه که خواستن یه ذره از سرعت بازی بکاهن ولی یه ذره زیادی دیگه سرعت بازی کاهش یافته ولی باز خوبه به نسبت.
بازی در کل سخت شده.ولی به نظره من که این نکته خیلی مهم هست و خیلی خوبه.چون در نسخه ی قبل یعنی PES4 دیگه وقتی حرفه ای می شدی گل زدن اسون میشد.من که خودم در بازی هام معمولا بین 7-8 گل میزدم به 11-12 هم میرسدم ولی کونامی با این کار در بازی باعث شده که بازی واقعی و طبیعی تر بشه.مثلا در هر بازی بیشتر از 5-6 گل سخت بشه زد.

در پایان هم یه چیزی بگم.پیشرفته این بازی نسبت به PES4 خیلی بهتر از پیشرفت PES4 نسبت به PES3 بوده.تا چند روزه اینده هم نکات ریز بازی رو میام و میگم.

من با نظرDeath Knight جان موافقم.خیلی بهتر از دو نسخه قبل شده این بازی. آقا عجب بازی هست این pes5.خیلی توپه.به نظر من کونامی از جذاب گر بودن فوتبال روتبدیل به واقع گرا بودن کرده.مثلا پرش بازیکنان بسیار طبیعی .و به خصوص هوش دروازه بان ها بسیار روش کار شده.در
کل درجه سختی بازی هم بالا رفته .من که تو هر بازی یه گل بیشتر نزدم.
در پاان هم می تونم بگم((مرسی کونامی مرسی :mrgreen: :cheesygri :cool: :cool: ))

اول اینکه در مورد لباس ها بگم که علاوه بر چند تا تیم معروف بقیه لباس ها همانند نسخه قبلی کامل نیست . مثل لباس بایرن مونیخ . :arrowu:

دوم اینکه اسم استادیوم ها و تیم ها و بازیکنان باز هم مشکل دارند . مثلا کان رو نوشته Kalm .

سوم اینکه حرکات جدیدش رو خوب اومدید و خوب اومدند در این شکی نیست . :o

من اصلاً نمیتونم با کلید R2 دریبلی انجام بدم در حالیکه تو Training اون آموزش میده ولی ... :idea:

مشکلات دیگه ی اون هم هنگامی از بغل تکل میکنی به حرفی انگاری یه تنه زدی بهش اصلاً اثری از زمین خوردن توش نیست . دروازبان رو با همون R1 دریبل میکنی اگه به زمین بزنه تو رو خطایی گرفته نمیشه در حالیکه در فیفا 2006 این حساس بود . بازیکن معروفی همچون ریوالدو رو توی تیم Peloponises یا مثلاً همون المپیاکوس نوشته Rivert قیافه اون رو هم که شبیه نیکبخت واحدی کردند . الیور کان هم که به همه شبیه به غیر از کان . بازم مشکلات هستش که یادم اومد میگم . ولی تنها چیزی که خوشم اوم این تور دروازه بود و همچنین روون بودن بازی .. خیلی جالب بود . :exclaim:

یه نکته دیگه هم بگم یه چیزی که من در بازی دیدم و خیلی حال کردم باهاش اینه که وسط بازی بازیکنان لباس همدیگر رو میکشن و یه ذره مانع از حرکتشون میشن. همچنین در پاس کاری بازیکنی که میخواد پاس بده فقط در زاویه ای که پای او قرار داره میتونه خوب پاس بده و در قسمت های دیگر اغلب پاس درست نمیده که نشان از اینه که روی بازی خیلی کار شده.من یه گل زدم و به حرکت پای بازی کن در هنگام شوت دقت کردم.دیدم که واقعا با بازی واقعی فوتبال حرکت پای او فرقی نداشت.
حتی کونامی روی Replay های بازی کار کرده که برای من خیلی تعجب اور بود و واقعا لذت بردم.

وای با این تعریفایی که شما کردین من دیگه نمیتونم صبر کنم.ولی متاسفانه تا دوشنبه نمیتونم بخرم.ولی دوشنبه حتما میخرم.خوشبحالتون که دارین بازی میکنین.جای ما رو هم خالی کنین. :neutral:

بچه ها راهنماي رسمي اين بازي هم بيرون اومده.يه دفترچه ي 238 صفحه اي كه شمال تمام آموزش ها و راهنمايي ها و ... هست.از نحوه شوت زدن گرفته تا چيدن شيوه و مربيگري و .. اين دفترچه حدود 7 پوند اگر اشتباه نكنم قيمتش هست.كاش ما هم ميتونستيم بخريم :

1903511771.02.LZZZZZZZ.jpg

ميتونيد چند صفحه رو به عنوان نمونه دانلود كنيد.به لينك زير بريد و نمونه ي به زبان انگليسي رو دانلود كنيد.8 و نيم مگابايت هست.من خودم دانلود نكردم.بايد جالب باشه.

در ضمن تو اين چند وقته كه بازي اومده همه دست به كار شدند تا كيت هاي اضافه شونده و تصحيح كننده رو براي بازي بيرون بدن.دارند لباس ها و تيم ها و اسم ها و .. رو تصحيح ميكنند.الان بايد تصحيح بايد يه سري برنامه ها رو دانلود كرد و كيت ها روشون سوار كرد كه يه مقدار سخته.بايد صبر كنيم ببينيم پچ درست حسابي براش كي مياد...

آخرین ویرایش:
سلام
خوب بازی نسبت به شماره های قبلیه خودش ضعفهایی داره . ( نسبت به fifa نه ها ) ولی کلا پیشرفت داشته .
نمونش حرکات بازیکنها خیلی بهتر و طبیعیتر شده . صدا گذاری خیلی بهتر شده . دریبل کردن سخت تر شده . امکانات چیدن سیستم بازی و این جور چیزا بهتر و کاملتر شده .
و خیلی چیزایه دیگه .

خوب بازی نسبت به شماره های قبلیه خودش ضعفهایی داره . ( نسبت به fifa نه ها ) ولی کلا پیشرفت داشته .
پرهام جان خب یک سری از ضعفهای بازی رو نسبت به نسخه های قبلی بگو؟؟!!!
شاید به خاطر اینکه بازی خیلی سخت تر شده میگی
من که خودم هیچ گونه ضعفی نسبت به نسخه ی قبلی در این بازی نمی بینم و به نظره من پیشرفت چشم گیری کرده.من خودم هرچی بازی میکنم بیشتر لذت میبرم و خیلی چیز های جدید در بازی میبینم.

پرهام جان خب یک سری از ضعفهای بازی رو نسبت به نسخه های قبلی بگو؟؟!!!
شاید به خاطر اینکه بازی خیلی سخت تر شده میگی
من که خودم هیچ گونه ضعفی نسبت به نسخه ی قبلی در این بازی نمی بینم و به نظره من پیشرفت چشم گیری کرده.من خودم هرچی بازی میکنم بیشتر لذت میبرم و خیلی چیز های جدید در بازی میبینم.
خب راستش میدونی اینا برای چی انقدر میگن بازی بد شده به خاطر اینه که خیلی سخت شده به خاطر همین نمیتونند بازی کنند میگن بازی مسخره شده اولش من هم همین رو میگفتم ولی یه چند تا دست بازی کردم دیگه برام خیلی سخت نبود ولی در کال که خیلی بهتر شده

به نظر من هم بازی باید سخت باشه.فکر کن شما تو هر بازی 5-6 تا گل هم زدی آخرش که چی؟این که نشد بازی.اون بازی دیگه هیجان نداره که.چون شما از اول نتیجه رو میدونی.حتی چه اشکالی داره آدم تو چند تا بازی هم ببازه ولی اونوقت گل زدن واقعا حال میده و بهت میچسبه.و یا حتی قهرمان شدن تو یه تورنمنت.

من با پرتاب دست دروازبان خيلي حال ميكنم واقعا لازم بود اين تغيير قبلا هر چي توپ بود ميرفت وسط زمين يك هدي زده ميشد شانسي ميوفتاد دسته يكي.

هنوز option file اي كه اسمارو درست كنه بيرون نيومده؟من يكي پيدا كردم بعد ديدم به جا اينكه اسمو درست كنه 99999 PES داد.(تو توضيحاتش نوشته بود البته من نخوندم!!)

در ضمن من هم موافقم كه شل و ول شدن بازيكنها اما عادت ميكنم.PES 4 هم نسبت به 3 خيلي شل تر شدن اما بده چند وقت بازي كردن دستم اومد بيشتر حال كردم باهاش نسبت به 3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or