Ali_Reza_1899
کاربر سایت
خوشم اومد از این کاملتر نمیشد جواب همه رو خوب دادی دیگه کار ما رو راحت کردینوشته شده توسط Death Knight:بچه ها بالاخره این بازی رو گرفتم.ایول
هادی جان من از پایتخت DVD رو گرفتم 5000 تومن.هر چه سریعتر به خریدش اقدام که از دستت داره میره.
من اینجا یه سوالی برام پیش اومده اونم اینه که این دوستانی که میگن بازی فرق نکرده , بازی بدتر شده و .... . من نمیدونم شما هنگام بازی چی کار میکنید؟؟!!!!!
من در 2 دستی که بازی رو بازی کردم کلی نکات جدید در این بازی کشف کردم.فقط در 2 دست.مثل اینکه شما درست و حسابی نسخه های قبلی رو بازی نکردین!!!!
در کل بازی پیشرفت خیلی خیلی خوبی داشته.تمام حرکات بازی کنان مانند شوت و پاس و هد و تکل و ... به نحو احسنت درست شده.قیافه ها و لباس های بازی کنان که به شدت طبیعی هست.حرکات دروازبان هم خیلی طبیعی تر شده.
Freekick ها به نظر میاد اسونتر شده باشه نسبت به نسخه های قبل.در بازی یه نکته ی خوبی که اضافه شده مقدار کاتی که میشه در حین بازی به توپ داد بیشتر شده و خیلی خوبه.
یه مشکل داره اونم اینه که خواستن یه ذره از سرعت بازی بکاهن ولی یه ذره زیادی دیگه سرعت بازی کاهش یافته ولی باز خوبه به نسبت.
بازی در کل سخت شده.ولی به نظره من که این نکته خیلی مهم هست و خیلی خوبه.چون در نسخه ی قبل یعنی PES4 دیگه وقتی حرفه ای می شدی گل زدن اسون میشد.من که خودم در بازی هام معمولا بین 7-8 گل میزدم به 11-12 هم میرسدم ولی کونامی با این کار در بازی باعث شده که بازی واقعی و طبیعی تر بشه.مثلا در هر بازی بیشتر از 5-6 گل سخت بشه زد.
در پایان هم یه چیزی بگم.پیشرفته این بازی نسبت به PES4 خیلی بهتر از پیشرفت PES4 نسبت به PES3 بوده.تا چند روزه اینده هم نکات ریز بازی رو میام و میگم.