Pro Evolution Soccer 5

سلام دوباره خدمت دوستان
اولا همون طور که mario جان گفت درسته که بازی کند شده ولی عادت میکنیم.من الان عادت کردم و بازی برام تقریبا روون شده.
یکی از نکته هایی که در شوت این بازی اضافه شده اینه که شما وقتی شوت میکنید از راه بین 25-30 متری دروازه توپ وقتی تو چهار چوب باشه کم پیش میاد که دروازبان بتونه اثری روی توپ بگذاره.یا گل میشه یا با تیرک میخوره یا به اوت میره معمولا که من با این نکته خیلی حال کردم و وقتی شما در بازی این حرکت رو انجام میدید یه حس عجیبی که انگار تو فوتبال واقعی به وقوع پیوسته بهتون دست میده.
همچنین تو دبل سانتر ها امکان داره توپ از بالای دست دروازبان رد بشه با این که ارتفاع توپ زیاد بالا نباشه.
همچنین freekick ها خیلی بهتر و جذاب تر شده.
یک چیز دیگه هم اینکه زاویه ی دید دروازبان در هنگام شوت زدن خیلی مهم هست.مثلا در هنگام شوت زدن جلوی شما دفاع حریف قرار داره و زاویه ی دید دروازبان به طوری است که شما رو نمیبینه و فقط بازی کن هم تیمی خودشو میبینه وقتی شما شوت میزنین امکان داره دروازبان حرکتی از خودش نشون نده.البته این نکته در PES4 هم بود ولی در این نسخه بیشتر روش کار شده.
تا نکته های بعدی ...

امروز کانال game one یه تورنمنت کوچیک از این بازی نشون داد که متاسفانه من فقط تونستم فینالش رو ببینم.خیلی باحال بود دو تا آدمه خفن نشسته بودن پشت ps2 چه بازی ای میکردن من تو کفه حرکاتشون تو بازی و تاکتیکهایی که استفاده میکردن بودم.بین تیمهای چلسی و میلان بود فینال.3-1 به نفع میلان شد.به بازنده یه تیشرت و توپ فوتبال با آرم pes5 و به برنده یه تیشرت و یه ps2 جایزه دادن.البته به نظر من باید ps3 میدادن بهش.ولی من اساسی تو کف بازیشون بودم.اگه من با یکیشون بازی میکردم راحت 5 تا رو میخوردم.

امروز کانال game one یه تورنمنت کوچیک از این بازی نشون داد که متاسفانه من فقط تونستم فینالش رو ببینم.خیلی باحال بود دو تا آدمه خفن نشسته بودن پشت ps2 چه بازی ای میکردن من تو کفه حرکاتشون تو بازی و تاکتیکهایی که استفاده میکردن بودم.بین تیمهای چلسی و میلان بود فینال.3-1 به نفع میلان شد.به بازنده یه تیشرت و توپ فوتبال با آرم pes5 و به برنده یه تیشرت و یه ps2 جایزه دادن.البته به نظر من باید ps3 میدادن بهش.ولی من اساسی تو کف بازیشون بودم.اگه من با یکیشون بازی میکردم راحت 5 تا رو میخوردم.
پس خدا کنه حداقل تکرار رو بزاره که من ببینم.من خودم تو gameone لیگ های زیادی در مورد pes4 دیدم.بازیشون خوبه ولی میشه بردشون.برداشتی که من از بازیشون کردم و با بازی خودم مقایسه کردم دیدم که اگه میرفتم یه چیزی میشدم.البته تعریف نباشه ها!!!
در ضمن هادی جان امضات معلومه.

نوشته شده توسط Mario:
من با پرتاب دست دروازبان خيلي حال ميكنم واقعا لازم بود اين تغيير قبلا هر چي توپ بود ميرفت وسط زمين يك هدي زده ميشد شانسي ميوفتاد دسته يكي.

هنوز option file اي كه اسمارو درست كنه بيرون نيومده؟من يكي پيدا كردم بعد ديدم به جا اينكه اسمو درست كنه 99999 PES داد.(تو توضيحاتش نوشته بود البته من نخوندم!!)

در ضمن من هم موافقم كه شل و ول شدن بازيكنها اما عادت ميكنم.PES 4 هم نسبت به 3 خيلي شل تر شدن اما بده چند وقت بازي كردن دستم اومد بيشتر حال كردم باهاش نسبت به 3.
نه هنوز که نیومده
آقا من مشکل دارم وقتی اون اول که میخاد سیو رو لود کنه ارور میده میگه نمیتونه لود کنه مشکل از چیه
برای من نسخه 2 سیدی است هنوز فرق بین نسخه 4 سیدی و 2 سیدی رو من نفهمیدم
اگه مشکل از اونه برم 4 سیدیش رو بگیرم

آقا من الان PES 5 V2 Option file رو پیدا کردم 3 تا فایل داره من فعلا 1 کی شو دانلود کرد اسم ها همشون درست میشه فقط یه مشکلی که هست باید تو این سایت عضو بشین
The PESfan PC PES 5 V2 Option file

This file contains:-

All reported errors from the V1 file corrected
Duplicate players removed
Corrected Club team names
Corrected player names
Corrected Stadium names
All in game transfers have been done (New players have NOT been created)
Club teams squad corrections
Corrected squad numbers
Corrected starting 11’s
Unlicensed club team kits updated (Emblems and Logos added)
International Kits updated (Emblems and Logos added)
New boots added

This option file has been put together in a short space of time and will contain errors. You can report any you find in this thread.

This option file has been edited to correct all the reported errors from the V1 file, but it will probably still have mistakes in it. You can report any you find in this thread. http://www.pesfan.com/bulletin/showt...26#post2392926

This option file was created by:-

djsaunders (Premiership & La Liga info)
Postie (Bundesliga Info & Kit research)
Synch (Seria A Info)
D-man (Dutch, French and Rest of the world info)
Lovenkrands (Formations & Starting 11’s - Special thanks to Fred, the members of soccerpulse, soccer24-7 and xtratime)
Frans Car (International kits)
Dragonskin (Kits, Emblems & Logos)
Lukazan (Boot creation)
SFCMike (IT wizardry)
Compulsion (Creator of the PESfan Editor, coming soon)
Tricky

Along with a whole host of people who helped gather information, and correct my spelling mistakes. I thank you all for your help.

We have 3 files for you to choose from.
File 1: shop items locked, Zero Pes Points
File 2: shop items locked, 999999 Pes points.
File 3: shop items Unlocked

من این shop items locked, Zero Pes Points فایل رو ریختم درست شد بقیشون رو امتحان نکردم
خیلی باحال شده :mrgreen:
اینم لینک برای دانلود
pes5

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
نه هنوز که نیومده
آقا من مشکل دارم وقتی اون اول که میخاد سیو رو لود کنه ارور میده میگه نمیتونه لود کنه مشکل از چیه
برای من نسخه 2 سیدی است هنوز فرق بین نسخه 4 سیدی و 2 سیدی رو من نفهمیدم
اگه مشکل از اونه برم 4 سیدیش رو بگیرم
فرق 2 سیدی با 4 سیدی فکر کنم فقط تو تعداد زبانهای گزارشش باشه.
متاسفانه نمیدونم مشکلت از چیه. :confused:

سلام
من کی گفتم چون سختر شده پس بد شده ؟
من همین الانم دارم با 5 ستاره بازیش میکنم .
ولی فقط کافیه با بازیکن حریف یه برخورد کوچیک داشته باشی . خطا رو گرفته . بدونه رد خور .
کلا به نظر من داوریش بد شده .
البته این که بعضی خطا هارو نمیگیره و بعد که بازی از جریان افتاد کارت رو به بازیکن میده خیلی حوبه .
ولی داوریش کلا ضعیفه .

البته این که بعضی خطا هارو نمیگیره و بعد که بازی از جریان افتاد کارت رو به بازیکن میده خیلی حوبه .
ولی داوریش کلا ضعیفه
باید برای داوری از کولینا دعوت میکردند...:mrgreen:
اما خب PEs5 در بعضی زمینه ها متاسفانه پسرقت کرده

ولی فقط کافیه با بازیکن حریف یه برخورد کوچیک داشته باشی . خطا رو گرفته . بدونه رد خور .
کلا به نظر من داوریش بد شده .
پرهام جان حرفت درسته ولی این مساله همیشه صدق نمیکنه.یعنی همیشه خطا نمیگیره.

آخرین ویرایش:
سلام
بالاخره من هم این بازی رو خریدم.اول بگم که خیلی باحاله.
دموی بازی که اولش نشون میده خیلی قشنگ و متفاوته با یه آهنگ زیبا.
بازی خیلی طبیعی تر شده.دریبل زدن خیلی مشکل شده و گل زدن هم خیلی سخت شده.حرکات بازیکنها خیلی روش کار شده و واقعا طبیعیه از هد زدن گرفته تا شوت و کوچکترین ریزه کاریهای مربوط به بازیکنان.گل زدن در تک به تک ها واقعا مشکله.شوتها واقعا زیبا و طبیعیه.در کل باید بگم که خیلی به واقعیت نزدیک شده.
نمیدونم اینو میدونستید یا نه که در این فصل نحوه نوشتن اسامی بازیکنهای رئال مادرید در پشت پیراهن آنها توسط یکی از معروفترین طراحان جهان طراحی شده دقیقا اسمش یادم نیست و حروفش به یه شکل خاصی نوشته میشه و جالبه که حتی این نکته هم تو بازی و پشت پیراهنهای رئال مشخصه که دقیقا با همون فونت اسامی بازیکنان نوشته شده.
یه چیزی که برای من عجیبه اینه که داور کوچکترین برخوردی رو خطا میگیره و اینش زیاد جالب نیست و کمی حال آدم رو میگیره.در مورد داوری اینم هست که اگه آوانتاژ بده و خطا احتیاج به کارت داشته باشه بعد از توقف بازی کارت میده.یه نکته هم در مورد تعویضها هست که بازیکنی که مصدوم میشه در هنگام تعویض لنگان لنگان در حالی که دستش رو روی پاش گذاشته از بازی بیرون میره.
البته من خیلی چیزا تو ذهنم بود ولی وقتی اومدم بنویسم همش یادم رفت متاسفانه.
اینا تقریبا چیزایی بود که من تو 4-5 دستی که بازی کردم دیدم و مطمئنم که هنوز خیلی از ریزه کاریهاش رو ندیدم.در کل بازی خیلی طبیعی تر و زیباتر شده.
ببخشید اگه جمله ها قر و قاطیه آخه سریع نوشتم.

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
البته هنوزم میشه از این بازی ایراد گرفت .
ولی باید بیشتر بازیش کرد .
البته هنوزم Pes 5 خیلی بهتر از Fifa 06 هست .

خب اره تو اينكهPes 5 ازFifa 06 بهتره كه شكي نيست.ولي به نظر من مي تونستن با يه كم زحمت بيشتر يه كار ماندگارتر از خودشون نشون بدن.

خب اره تو اينكهPes 5 ازFifa 06 بهتره كه شكي نيست.ولي به نظر من مي تونستن با يه كم زحمت بيشتر يه كار ماندگارتر از خودشون نشون بدن.
این حرفت کاملا درسته...
بنظر من شرکت کونامی در PES 5 یکمی کم کاری کرده

نوشته شده توسط milad_black70:
خب اینکه معلوم است حتی فیفا 2011 هم به pes4 نمیرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or