Pro Evolution Soccer 5

یه چند نکته بگم که بتونید تقریبا راحت کامپیوتر روی 5 ستاره ببرید.
اول از همه ترکیب تیمتون رو تهاجمی کنید.(3 بازی کن در خط حمله فراموش نشه)
دوم در هنگام بازی حواستون بیشتر به هم تیمی های دورو ورتون باشه تا به بازی کنی که توپ دستشه.یعنی موقعیت تمام کسانی که می تونید به اونها پاس بدید به سرعت ببیند.
سوم سعی کنید در هنگاه بازی خون سرد باشید و هی حول این رو نزنید که سریع حمله کنم و گل بزنم(البته رو ضد حمله ها کار سازه).اروم اروم با پاس کاری های مدام (از گوشه های زمین بهتره) به محوطه ی جریمه ی حریف نزدیک بشید.در اونجا دیگه تصمیم با خودتونه یا از گوشه سانتر می کنید یا یه پاس به وسط میدی و از اونجا شوت میزنید یا به وسیله ی کنر و ... .

من خودم به این کار ها و خلاقیت های خودم تونستم انگلیس رو 4-0 ببرم و آرژانتین رو هم 3-0 ببرم.خودمم هم برزیل بودم.با هر کدوم هم یک دست بازی کردم.

نوشته شده توسط farzadlion:
کجای بازیه MGS سخت بود آخه....شاید اسپلینتر سل آسونتر باشه اما MGS هم اصلا بازیه سختی نیست

ببین دوست عزیز مهم نیست که بازی سخت باشه یا آسون مهم اینه که کسی که اون را بازی میکنه ازش لذت ببره ..خب یکی از PES4 بیشتر لذت میبره و خوشش میاد و یکی دیگه هم از PES 5 بیشتر لذت میبره...
اصلا بازی برای همین ساخته شده....من فکر میکنم کسانی که از بعضی از خصوصیات PES 4 لذت میبردند و حالا که این خصوصیات را در PES 5 نمیبینند یکمی سرخورده شدند....

درود
اول اینکه شما MGS رو رو لولها Extreme بازی کن تا بفهمی سخت یعنی چی.. یه چیزائی تو مایه های nightmare ـه Doom یا Painkiller ـه ...
خوب منظور من هم همینه..
میگم اینجاست که فرق n00b gamer از Pro-Gamer مشخص میشه... هر بازی باب میل یک گیمر حرفه ای نیست.. اینجاست که میگن FIFA for nOObz.. PES for Proz ..

پس فكر كردي عبارت nOOb از كجا اومده؟! از همين جاها اومده ديگه طرف با 10 دقيقه سختي كشيدن ميزنه زير همه چيز... بازي كه سخت باشه تو مملكت ما گويا بدرد بخور نيست و ضعيفه.. فكر ميكني چرا 80 درصد مولتي بازاي ايران CS و Generalz بازي ميكنن... چون توانائي اينو ندارن كه در بازي مثل Quake يا UT ادعا داشته باشن...

میگم اینجاست که فرق n00b gamer از Pro-Gamer مشخص میشه... هر بازی باب میل یک گیمر حرفه ای نیست.. اینجاست که میگن FIFA for nOObz.. PES for Proz

دوست عزیز طبق گفته های شما من این نتیجه رو گرفتم

شما گیمر حرفه ای هستی پس بازی های مورد علاقت هم حرفه ایند

دوست من اگر 80 درصد گیم نت بازای ایرانی کانتر بازی میکن هیچ دلیلی بر غیر حرفه ای بودن اونا و یا مشکل داشتن نشیمنگاهاشون نیست وقتی از یه بازی اونقدر استقبال میشه که عرصه رو برای رقابت دیگر بازی ها میبنده باید دلیلشو تو جذاب بودن اون بازی برای اون عده جستجو کرد

من نمیدونم سخت بودن یه بازی چه ربطی به حرفه ای بودن اون داره یه مثال براتون میزنم شاید منظورمو بهتر بفهمید
من عشق بازی های هوایی هستم تو این سبک بازی هایی رو انجام دادم که شاید تمام کیبورد برای انجام اون لازم بوده (اکثرا simulation) و همچنین بازی هایی رو نیز نجام دادم که هدف از اونا فقط لذت بردن از بازی بوده من به شخصه همواره با گروه دوم بیشتر حال کردم تا اون یکی

یه بازی هوایی simulation سخته چون لازمه simulation بودنشه و هیچ دلیلی بر حرفه ای بودنش نیست!!!

مطمئن باش همین کانتر بازا اگر براشون شرایط مهییا بشه از جمله بهترین آنرییل بازا هم هستن (البته این رو هم بگم که به شخصه اصلا کانتر بازی نمیکنم فقط در مواقعی برای تفریح با دوستان )

دوست عزیز بهتره بجای تقسیم سلیقه ایه بازیخورا به Professional و Amateur با توجه به نوع بازی انتخابی
اونها رو در یه بازی مشخص به اماتور و حرفه ای تقسیم بندی کرد

فیفا باز حرفه ای ....فیفا باز اماتور ......الون باز حرفه ای ... الون باز اماتور

چرا طرف مياد بازي كوئست آو پرشيا رو با اون امكانات حقير و گرافيك ذليل ميده.. 50% ش امكانت و مسائل ماليه.. 50% همون نشيمنگاه با ايرادات فنيه.

یکی از دوستانی که با یکی از سازندگان این بازی صحبت کرده بود می گفت اونا انقدر مشکل در سر راهشون داشتن که هر شنوندهای رو به گریه وا می داشته !!!
یکی از کوچکترینشون همین قانون کپی رایته شما باشی میای عمرتو بذاری یه بازی بسازی بعد بیای ببینی با 300 تومن داره خرید و فروش میشه

آخرین ویرایش:
میگم اینجاست که فرق n00b gamer از Pro-Gamer مشخص میشه... هر بازی باب میل یک گیمر حرفه ای نیست.. اینجاست که میگن FIFA for nOObz.. PES for Proz ..
من یکی که برای لذت بردن بازی می کنم و نه برایه اینکه ادعا کنم که یک گیمر حرفه ای هستم...
آخه چه فایده داره آدم وقت و عمر خودشا بزاره روی یک بازی که باهاش حال نمی کنه فقط بخاطر اینکه ادعا کنه که یک گیمر حرفه ایه...
البته این هم بگم که من از PRO EVOLUTION 5 خیلی خوشم اومده و بنظرم بهتر شده گر چه میتونست بهتر از این هم باشه اما بازم بازیه جذابیه

آقا من کماکان این مشکل رو دارم دیگه هیچ کدام از سیو های من لود نمیشه حتی مستر لیگ :cry: :cry: :cry:
کسی نیست یه کمکی به من بکن این که نمیشه این همه بازی کن بعد دیگه سیو لود نشه ویندوزم هم عوض کردم بازم تغییری نکرد نسخه 4 سید هم گرفتم بازم نشد درضمن این نسخه 4 سیدی هم وقتی نصبش میکنیم بازم حجم بازی همون1.06 GB میشه یعنی هیچ فرقی با اون 2 سیدی نمیکنه
ممنون میشم یکی کمک کنه

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
آقا من کماکان این مشکل رو دارم دیگه هیچ کدام از سیو های من لود نمیشه حتی مستر لیگ :cry: :cry: :cry:
کسی نیست یه کمکی به من بکن این که نمیشه این همه بازی کن بعد دیگه سیو لود نشه ویندوزم هم عوض کردم بازم تغییری نکرد نسخه 4 سید هم گرفتم بازم نشد درضمن این نسخه 4 سیدی هم وقتی نصبش میکنیم بازم حجم بازی همون1.06 GB میشه یعنی هیچ فرقی با اون 2 سیدی نمیکنه
ممنون میشم یکی کمک کنه
من خودم تو international cup لود کردم و مشکلی نداشتم.البته من فقط همین یک تورنمنت رو انجام دادم حالا میرم تست میکنم ببینم چی میشه.
البته من نسخه ی DVD رو دارم.

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
ممنون میشم یکی کمک کنه
شاید موقع لود کردن نمیتونه فایل رو پیدا کنه؟

سلام
یکی از دوستان قدیمی من در بازیدات تو یه فروم دیگه یه اپشن فایل عالی از این بازی گذاشته بود.من هم دیدم حیفه که اینجا نذارمش.برای همین ازش اجازه گرفتم که با اسم خوش sub_zero(داوود) تو اینجا قرار بدم.

سلام "

اين هم اولين و در عين حال کامل ترين آپشن فايل برای بازی Pro Evolution Soccer 5

مشخصات اين آپشن فايل : اين موارد تو اين آپشن فايل تصحيح شدن !

1. نام تمامی تيم هايی که به اشتباه درج شده بود...

2. نام تمامی بازی کنان که به اشتباه نوشته بود...

3.نام تمام استاديوم ها...

4.تمامی نقل و انتقالات ( گفتنی است ترانسفر تعدادی از بازی کنان در پيت در آپشن فايل خود بازی انجام نشده )

5.نام کوتاه تيم ها

6.سيستم بازی تيم ها و همچنين ارنج بازی کنان( در اين آپشن فايل علی کريمی تو بايرن فيکس هست )

7.پرچم و نشان های تيمهای باشگاهی به روز شده...

8.پرچم و نشان های تيمهای ملی به روز شده...

9.کفش ورزشی بازيکنان به روز شده...

10. در قسمت PES SHOP شما مبلغ 99999 PES داريد که ميتونيد تمامی قسمت ها رو خريداری کنيد !
گفتنی است هيچ کدام از قسمت ها خريداری نشده....و اگه دوست داشتيد ميتونيد بنا به نظر خودتون خريداری کنيد.!

11.و از همه مهم تر که يادم رفت بگم : اين که لباس تيم ها هم به نحو احسن درست شده....

در باره تيم ملی ايران هم بگم که اسم بازی کنان درست شده ولی چهره اونا نه !
سعی ميکنم خودم درستشون کنم و اينجا قرار بدم...
البته چهره علی کريمی و اوليور کان رو خودم تصحيح کردم!( زحمت کشيدم! )

راستی این سیو رو تو این آدرس بریزید :

دانلود

My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1

در آخر هم از اين خارجی ها تشکر ميکنم برای اين آپشن فايل عليشون دمشون گرم !

بروبچ کجاییییییییییییین؟
یه چیزی بگین دیگه بابا!
هادی جان از اپشن فایلی که گذاشتی ممنون واقغا کارت درسته :mrgreen: :razz:
اما من نمیدونم این کونامی کی میخواد به خودش یک تکون و زحمتی بده و اسم و شکل تیم ها و بازیکن ها را درست کنه!!!....

اما من نمیدونم این کونامی کی میخواد به خودش یک تکون و زحمتی بده و اسم و شکل تیم ها و بازیکن ها را درست کنه!!!....
امیدوارم شماره های بعدی بازی که برای کنسولهای نسل بعد میاد دیگه از این مشکلات نداشته باشه . چون واقعا آزار دهنده است .
(البته بعید میدونم!)

چه عجب یکی اومد اینجا پست داد.مثل دیوونه ها داشتم با خودم حرف میزدم تو این تاپیک! :lol:
ولی با یه چیز این اپشن فایل خیلی حال کردم اینه که لباسها رو هم کاملا درست میکنه و دیگه نیازی به کیت سرور و ایمپورت کردن لباسها مثل pes4 نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or