Pro Evolution Soccer 5

وقتی یه ذره رزولوشن و کوالیتی رو بالا میبری هی lag میندازه .
مگه داری انلاین بازی میکنی که میگی LAG میندازه؟؟!!!
در ضمن روی چه روزلوشنی بازی میکنی؟شاید در اون رزولوشن کارتت نمیکشه.به رم هم بستگی داره اگه 256 باشه که فک میکنم رم باشه اگه رمت 512 باشه فکر میکنم که کارتت نمیکشه.در ضمن Quality رو بیار پایین ببین درست میشه.

ماله من هم همینطوره.کارتم هم همونه.روی همه رزولوشنها هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد
من فکر نمی کنم بخاطر رمت باشه چون کلا بازی Pes رم چندان زیادی نیاز نداره احتمالا بخاطر کارت گرافیکته

البته lag رو من نگفتم.ولی به این صورت هست که وقتی تعداد بازیکنها در تصویر زیاد میشه تصویر شروع به پرش میکنه و فریم فریم میاد.البته خیلی سریع.

البته lag رو من نگفتم.ولی به این صورت هست که وقتی تعداد بازیکنها در تصویر زیاد میشه تصویر شروع به پرش میکنه و فریم فریم میاد.البته خیلی سریع.
ببین همین که میگی وقتی تعداد بازیکن ها زیاد میشه این مشکل را پیدا میکنی نشون میده که مشکلت از کارت گرافیکته

من وقتی pes3 هم بازی میکردم همینطوری بود.یعنی اون هم کارت قوی میخواد؟
کلا PES3 و PES4 و PES5 از نظر سخت افزار مورد نیاز در یک حدند و گرافیکشون چندان با هم فرقی نداره...

نوشته شده توسط vahidrezi16:
شرمنده فرزاد
من می خواستم بنویسم pci-express.حباسم نبود(واسه آدم حباس نمی ذارن این یوونتوسی ها)

هوی چی کار یوونتوسی ها داری ....

یوونتوس عشقه

مخصوصا ابراهیموویچ

امشب هم یادتون نره یوونتوس-لاتزیو
به امید پیروزی !!!!!!!!!!!

اولا نشون دادی یه یوونتوسی اصیلی با این طرز نوشتنت!!!
ثانیا هوی رو به گاو و گوسفند میگن،پس عفت کلام فراموش نشه(بذار رابطمون دوستانه باشه!!)

سلام

کارت من GeForce FX5200 است

رم 256 و سي پي يو 2.66 full

من اول گرافيكم 64 بود و عوضش كردم . ولي از وقتي عوضش كردم مال من هم مثل مال شما شده

رم 256 رفيقم رو اوردم به مال خودم اضافه كردم هيچ تغييري نكرد

چكار كنم .

با تشكر از شما

نوشته شده توسط vahidnoori:
سلام

کارت من GeForce FX5200 است

رم 256 و سي پي يو 2.66 full

من اول گرافيكم 64 بود و عوضش كردم . ولي از وقتي عوضش كردم مال من هم مثل مال شما شده

رم 256 رفيقم رو اوردم به مال خودم اضافه كردم هيچ تغييري نكرد

چكار كنم .

با تشكر از شما

آقا وحید.به نظر من .این فوتبال یه نمه مشکل داره(یعنی با هر کارت و رمی به خوبی نمیاد)
دوست من 2گیگابایت رم داشت.کارتش هم 5200fxداشت ولی باز هم لاگ می انداخت
(البته به طور خیلی کم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or