نميدونم چرا هر چي Pes5 بيشتر بازي ميكنم كمتر بهم ميچسبه.من Pes 3و 4 رو خيلي زياد بازي كردم اما 5 يك جوري شده نميدونم چطوري بگم اما اصلا Fun نيست برام.
كسي ديگه هم مثل من فكر ميكنه؟به نظرتون مشكل چيه؟با اين كه خيلي از اشكالات قبلي ها رو برطرف كرده اما بهتر نشده.
حق با توهببین ماریو جان این سوال شما رو شاید خیلی از دوستان دیگه داشته باشن ولی با تجربه ای که من کسب کردم 99% باید این بازی رو 2 نفره بازی کنید.من فکر کنم اصلا کونامی این نسخه رو بر پایه ی 2 نفره ساخته برای همین هم قسمت انلاینش خیلی قویتر شده.من خودم 2 نفره بارها بازی کردم و از بازی هر دست بیشتر لذت بردم این رو میتونم به یقین بگم که 2 نفره pes5 از 2 نفره pes4 و pes3 , دویست(200) برابر بیشتر لذت میبرید.پس حتما دو نفره رو امتحان کنید.
فکر کنم به خاطر اینه که شما هنوز بهش عادت نکردی.چون گیم پلی بازی خیلی عوض شده.من هم اولاش اصلا بازیش بهم حال نمیداد ولی چند روز که بازی کردم و عادت کردم خیلی باهاش حال میکنم.اصلا ازش سیر نمیشم.نوشته شده توسط Mario:نميدونم چرا هر چي Pes5 بيشتر بازي ميكنم كمتر بهم ميچسبه.من Pes 3و 4 رو خيلي زياد بازي كردم اما 5 يك جوري شده نميدونم چطوري بگم اما اصلا Fun نيست برام.
كسي ديگه هم مثل من فكر ميكنه؟به نظرتون مشكل چيه؟با اين كه خيلي از اشكالات قبلي ها رو برطرف كرده اما بهتر نشده.
والا من روی کیفیت High و رزولوشن 764*1024 با سرعت خیلی خوبی بازی را اجرا میکنمآقا به سوال داشتم:
شما با چه quality و resoulotionبازي رو انجام ميديد؟
در واقع كدوم رزولوشن و كواليتي بازي واسه شما به راحتي انجام ميشه؟
من این مشکل را ندارم فکر کنم کارتت برای این بازی یکمی ضعیفهوقتی یه ذره رزولوشن و کوالیتی رو بالا میبری هی lag میندازه