Pro Evolution Soccer 5

نميدونم چرا هر چي Pes5 بيشتر بازي ميكنم كمتر بهم ميچسبه.من Pes 3و 4 رو خيلي زياد بازي كردم اما 5 يك جوري شده نميدونم چطوري بگم اما اصلا Fun نيست برام.

كسي ديگه هم مثل من فكر ميكنه؟به نظرتون مشكل چيه؟با اين كه خيلي از اشكالات قبلي ها رو برطرف كرده اما بهتر نشده.

آقا من یه سوتی خیلی بد تو بازی دیدم اونم اینه که به جز اینکه بازوبند کاپیتانی موقعی که توپ دست بازیکن میفته ناپدید میشه تماشاگران حاظر در ورزشگاه هم ناپدید اگه شما دوربین رو یه کم بالا ببرید برید گوشه زمین میبینید هیچ کس تو ورزشگاه نیست اما وقتی که بازی مثلا دمو میشه بعضی جاهاش تمام ورزشگاه پر است خیلی ضایع است ;)

هادی جان .
این از اشکالات بازیه .من این مشکلو توی وینینگ8وpes4و توی 7 هم داشتم.به خصوص وقتی رئال مادرید بازی داشت.فقط بازیکنای رئال در اول بازی نشون داده میشد!!مشکل هم از کارت نیست

من نمیدونم ...اما تا به این هیچ کدون از این مشکلات برای من یکی پیش نیومده....!!!!!
البته شاید در مورد تماشاچی ها دقت نکردم اما اینکه بازیکنای تیم هم غیب بشن همچین مشکلی تا بحال نداشتم

نميدونم چرا هر چي Pes5 بيشتر بازي ميكنم كمتر بهم ميچسبه.من Pes 3و 4 رو خيلي زياد بازي كردم اما 5 يك جوري شده نميدونم چطوري بگم اما اصلا Fun نيست برام.

كسي ديگه هم مثل من فكر ميكنه؟به نظرتون مشكل چيه؟با اين كه خيلي از اشكالات قبلي ها رو برطرف كرده اما بهتر نشده.

ببین ماریو جان این سوال شما رو شاید خیلی از دوستان دیگه داشته باشن ولی با تجربه ای که من کسب کردم 99% باید این بازی رو 2 نفره بازی کنید.من فکر کنم اصلا کونامی این نسخه رو بر پایه ی 2 نفره ساخته برای همین هم قسمت انلاینش خیلی قویتر شده.من خودم 2 نفره بارها بازی کردم و از بازی هر دست بیشتر لذت بردم این رو میتونم به یقین بگم که 2 نفره pes5 از 2 نفره pes4 و pes3 , دویست(200) برابر بیشتر لذت میبرید.پس حتما دو نفره رو امتحان کنید.

در مورد مشکل هادی جان هم من به همچین مشکلی هنوز بر نخوردم.

ببین ماریو جان این سوال شما رو شاید خیلی از دوستان دیگه داشته باشن ولی با تجربه ای که من کسب کردم 99% باید این بازی رو 2 نفره بازی کنید.من فکر کنم اصلا کونامی این نسخه رو بر پایه ی 2 نفره ساخته برای همین هم قسمت انلاینش خیلی قویتر شده.من خودم 2 نفره بارها بازی کردم و از بازی هر دست بیشتر لذت بردم این رو میتونم به یقین بگم که 2 نفره pes5 از 2 نفره pes4 و pes3 , دویست(200) برابر بیشتر لذت میبرید.پس حتما دو نفره رو امتحان کنید.
حق با توه
منم بیشتر PES را دو نفر بازی میکنم و خیلی بهم میچسبه در PES 5 وقتی با کامپیوتر بازی میکنه کامپو تر خیلی راحت توپ را ازت میگره اما اگه با یکی دیگه بازی کنی حتی میتونی دریبلش هم بزنی

نوشته شده توسط Mario:

فکر کنم به خاطر اینه که شما هنوز بهش عادت نکردی.چون گیم پلی بازی خیلی عوض شده.من هم اولاش اصلا بازیش بهم حال نمیداد ولی چند روز که بازی کردم و عادت کردم خیلی باهاش حال میکنم.اصلا ازش سیر نمیشم.

آره فكركنم حق با شما باشه چون خيلي زياد تا حالا با كامپيوتر بازي كردم ديگه حس نميده بشينم دوباره بازي كنم تا به قول دوستمون گيم پلي بازي دستم بياد.قسمت آنلاينش هم فكر كنم valid cd key ميخواد؟تازه با اين پينگ بيخود هم اصلا سراغش نرم بهتره.

در مورد دوربین فکر میکنم بهترین دوربین wide باشه . اما انگار تو نسخه 5 روی رزولویشن 1024 قسمت بالایی تصویر خیلی دور میشه . در کل این دوربین مناسب تره. دوربینی هم که دیدش از بالا واقعا اشتباهات آدم رو کم میکنه همونی که باید تو فروشگاه خریده بشه.

خب منم اين بازي رو گرفتم همونطور كه تو چند تا پست بالا هم اشاره شده گيم پلي بازي كمي عوض شده و مدتي بايد بگذره تا عادت كنيم ولي من كه خيلي ازش راضيم. البته اشكالاتي هم مثل الون 8 داره ولي قابل چشم پوشيه
پارسال وقتي از فيفا به الون 8 مهاجرت كردم واقعا يه چيز ديگه بود از فوتبال خشك فيفا به فوتبال انعطاف پذير الون يك جهش بود! طوري شد كه اگه تو اين يه سال كل زماني كه بازي كامپيوتري ميكردم رو به 100 قسمت مساوي تقسيم كنيم 99.999تاش مال همين الون ميشه!!؛
بقيش هم مال دوم و پرنس و...؛
ولي همونطور كه گفتم امسال هم كونامي كولاك كرد؛

والا من که بعد از pes 4 از این بازی زده شدم !
وقتی یه ذره رزولوشن و کوالیتی رو بالا میبری هی lag میندازه .
کارتمم زیاد ضعیف نیست
بقیه بازیها رو خیلی راحت میارم
Radeon 9550 با آخرین درایورش !

آقا به سوال داشتم:
شما با چه quality و resoulotionبازي رو انجام ميديد؟
در واقع كدوم رزولوشن و كواليتي بازي واسه شما به راحتي انجام ميشه؟
والا من روی کیفیت High و رزولوشن 764*1024 با سرعت خیلی خوبی بازی را اجرا میکنم

وقتی یه ذره رزولوشن و کوالیتی رو بالا میبری هی lag میندازه
من این مشکل را ندارم فکر کنم کارتت برای این بازی یکمی ضعیفه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or