Pro Evolution Soccer 5

سلام. بچه ها يه سوال داشتم ازتون. من توي بازيهايي كه ميكنم بازيكنام فوق العاده زود خسته ميشند و براي بازيهاي بعدي اكثرا افت ميكنند! مثلا توي يه كاپ بازي اول رو كه انجام دادم براي بازي بعد تقريبا همه ي بازيكنام آبي بودند! و اون Performance meter (که البته مربوط به فیفا هم میشه!)بازیکنها توی نیمه ی دوم دیگه تموم شده!!! واقعا نمیدونم واسه چی اینجوریه چون بیشتر لذت بازی از بین میره و همش باید بازیکنها رو بازی به بازی تعویض کرد! میخواستم ببینیم راهی چیزی برای این جریان وجود نداره! چون به نظر من واقعا ازار دهنده میشه وقتی توی بارسلونا Sami Eto'o رو مجبور باشی بذاری ذخیره یا بقیه رو هم همینطور!!

سلام

سلام یه همه پچه های سایت!

بهتر دیدم اولین پستم رو اینجا بزنم!

نظرم در مورد بازی:

بازی موفق در شبیه سازی فوتبال البته با باگهای فراوان که من هنوز پچی واسش نگرفتم!

البته سر کوری خونی به death night عزیز هم بگم من هنوز مدعی بهترین بازیکن ایران هستم!!!!!!!

سلام

دوستان من مي خوام بازي رو تهيه كنم....ولي يه شركت 1 سيدي زده يكي 2 سيدي و يكي 3 سيدي و آخري هم 4 سيدي ؟؟!!! اين ديگه چه جورش هست؟

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

دوستان من مي خوام بازي رو تهيه كنم....ولي يه شركت 1 سيدي زده يكي 2 سيدي و يكي 3 سيدي و آخري هم 4 سيدي ؟؟!!! اين ديگه چه جورش هست؟
سلام به بهزاد عزیز

خوب شما تصمیم محکمی نمی تونی بگیری یعنی مشخص نمکنه که کدوم بهتره !

معمولا اولیشن رو روی یک سی دی میشه جمع کرد!

حدود 1.11 گیگا بایت هست!

فکر میکنم دو سی دی سالم و باصرفه تر باشه.

من خودم بازی را 3 سی دی خریدم و هیچ مشکل یا کمبودی هم نداشت ...

معمولا اولیشن رو روی یک سی دی میشه جمع کرد!

حدود 1.11 گیگا بایت هست!

فکر میکنم دو سی دی سالم و باصرفه تر باشه.
من فکر میکنم در 2 سی دی فقط زبان انگلیسی را قرار دادند و زبان های دیگر را حذف کردند ..یعنی فکر میکنم دست کاریش کردند :exclaim:

خوب شما تصمیم محکمی نمی تونی بگیری یعنی مشخص نمکنه که کدوم بهتره !

نمي دونم چرا اين بازي هميشه اين شكلي وارد بازار ميشه...يعني هر بلايي كه بشه سرش مي يارن

من فکر میکنم در 2 سی دی فقط زبان انگلیسی را قرار دادند و زبان های دیگر را حذف کردند ..یعنی فکر میکنم دست کاریش کردند

من همون انگليسي رو به زور مي فهمم.....پس همون بهتر كه بقيه زبانها رو حذف كردن
smile.gif

نوشته شده توسط Slayer:
سلام. بچه ها يه سوال داشتم ازتون. من توي بازيهايي كه ميكنم بازيكنام فوق العاده زود خسته ميشند و براي بازيهاي بعدي اكثرا افت ميكنند! مثلا توي يه كاپ بازي اول رو كه انجام دادم براي بازي بعد تقريبا همه ي بازيكنام آبي بودند! و اون Performance meter (که البته مربوط به فیفا هم میشه!)بازیکنها توی نیمه ی دوم دیگه تموم شده!!! واقعا نمیدونم واسه چی اینجوریه چون بیشتر لذت بازی از بین میره و همش باید بازیکنها رو بازی به بازی تعویض کرد! میخواستم ببینیم راهی چیزی برای این جریان وجود نداره! چون به نظر من واقعا ازار دهنده میشه وقتی توی بارسلونا Sami Eto'o رو مجبور باشی بذاری ذخیره یا بقیه رو هم همینطور!!
سلام
برای اینکه بازیکنان خستگی بازیهای قبل را نداشته باشند در ابتدا که لیگ یا کاپ را انتخاب میکنید.برای شروع بازی جدید صفحه ای باز میشود که تنظیماتی از قبیل درجه سختی یا نوع توپ و مصدومیت بازیکنها و....دارد.شما در این صفحه گزینه accumulated fatigue رو روی no تنظیم کنید.در این حالت بازیکنها در هر بازی با تمام توان بازی را شروع میکنند.
ولی من همیشه yes رو انتخاب میکنم چون طبیعیتر میشه.مثلا من تو یه بازی حساس فکر کنم با آرسنال لمپارد رو به علت خستگی بیش از حد نمیتونستم بذارم تو بازی و بازی خیلی برام سخت شد.

تو بعضی از بازیها وقتی که صحنه ورود بازیکنها به زمین رو نشون میده فقط بازیکنهای تیم من دیده میشن و بازیکنهای تیم حریف انگار غیب شدن و دیده نمیشن.برای شما هم اینجوریه؟

نوشته شده توسط hadi_gamer:
تو بعضی از بازیها وقتی که صحنه ورود بازیکنها به زمین رو نشون میده فقط بازیکنهای تیم من دیده میشن و بازیکنهای تیم حریف انگار غیب شدن و دیده نمیشن.برای شما هم اینجوریه؟
من این مشکل را ندرام
فکر کنم اگه درایور کارت گرافیکیت را آپدیت کنی مشکلت حل بشه :twisted:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or