Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
سلام
من چند روزیه دارم بازی میکنم و بنظرم چندتا مشکل داره این بازی
ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم و همینظور اگه راه حلی داره راهنماییم کنید
اول اینکه وقتی شوت یا پاس میدم دیگه قابل تغییر نیست، یعنی نه میشه شدت ضربه رو افزایش بدم و نه میشه جهت ضربه رو تغییر بدم. توی پاس دادن خیلی اذیت میکنه
مشکل دوم اینکه ایا راهی هست که اسم بازیکنهای خودم رو سرشون نوشته بشه؟
مشکل سوم اسم بازیکنهای تیم ایران کلا قاطیه ، یکسری حروف بی معنی نوشتن. من پچ جدید رو هم نصب کردم اما هنوز درست نشد
مشکل چهارم ، اینه که توپ وقتی رو هواست نمیشه جای فرود اومدن توپ رو تشحیص داد. شاید مشکل پرسپکتیو باشه

منم مشکل آخرتو دارم،رو سانترا هم دقیق نمیشه فهمید توپ داره کجا میره یکم اذیت میکنه

منم تازه نصب کردم باید بگم نسبت به نسخه های قبلی به شدت زیباتر شده
بازی خیلی روونه و گرافیک هم قابل قبوله که با اون فایل 700 کیلوبایتی بهترم میشه
فقط مشکلم اینه که بعضی وقتا یه لحظه اسلوموشن میشه یجورایی اونم فقط لحظه ای هستش
درکل باید بگم این نسخه عالیه
من بهش 9 میدم

منم تازه نصب کردم باید بگم نسبت به نسخه های قبلی به شدت زیباتر شده
بازی خیلی روونه و گرافیک هم قابل قبوله که با اون فایل 700 کیلوبایتی بهترم میشه
فقط مشکلم اینه که بعضی وقتا یه لحظه اسلوموشن میشه یجورایی اونم فقط لحظه ای هستش
درکل باید بگم این نسخه عالیه
من بهش 9 میدم
سلام
کدوم فایل 700 کیلو بایتی ؟
/////
من این پچ رو نصب کردم و خوبه خیلی ها هم ازش راضی بودن
PTE Patch 1.0

سلام دوستان .. مشخصات لپ تاپ من من اینه : corei 7 .. gpu Geforce 710m ... ram 8 gig
من یه ساله ایت لپ تاپو دارم همه بازیارو بدون مشکل بازی میکردم از جمله pes 2014
اما چند وقته موقع بازی کردن pes هم 14 و هم 15 بعد از 10 ، 15 دقیقه بازی دچار افت فریم میشه .. وقتی اینترنتمو قطع میکنم بازی درست میشه اما دوباره بعد چند دقیقه افت فریم شروع میشه .. مشکل آپدیت گرافیک یا دو گرافیکه بودن لپ تاپ نیست چون هم درایورمو آپدیت کردم و گرافیکم همیشه رو Nvidia هست .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام دوستان .. مشخصات لپ تاپ من من اینه : corei 7 .. gpu Geforce 710m ... ram 8 gig
اما چند وقته موقع بازی کردن pes هم 14 و هم 15 بعد از 10 ، 15 دقیقه بازی دچار افت فریم میشه .. وقتی اینترنتمو قطع میکنم بازی درست میشه اما دوباره بعد چند دقیقه افت فریم شروع میشه .. مشکل آپدیت گرافیک یا دو گرافیکه بودن لپ تاپ نیست چون هم درایورمو آپدیت کردم و گرافیکم همیشه رو Nvidia هست .
احتمالا به خاطر گرد و غبار یا به دلایل دیگه حرارت لپتاپت میره بالا و همین باعث افت فریم میشه
Code:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=494738

آخه چرا کنترل بازی با کیبورد اینجوریه؟
کمک کنید من اصلا نمی تونم بازی کنم.
با کدوم دکمه سریعتر میدوه؟ چه جوری باید توپ رو بگیرم و با کدوم دکمه تکل میزنه؟

آخه چرا کنترل بازی با کیبورد اینجوریه؟
کمک کنید من اصلا نمی تونم بازی کنم.
با کدوم دکمه سریعتر میدوه؟ چه جوری باید توپ رو بگیرم و با کدوم دکمه تکل میزنه؟
داخل اپشن بازی قسمت کنترل کیبرد و موس همه چیز کاملا توضیح دادهشده و قابل تغییره با shift سریع تر می دوه با c هم در حال سریع دوین اگر بزنید تکل می ره کاملا عین دیگر بازی های شوتر هم سبک منظور از توپ هم نفهمیدم مگه فوتباله؟

ببین لپ تاپ عالیه ولی یادت باشه لپ تاپه نه پی سی اون مصرف برق و خودت یکم دقت کنی میبینی بعدش جلوی هر قطعه اش حروف M اومده یعنی موبایلی به نظرم تنظیمات رو روی های نذار میدونم میکشه و قوی روی های نذار میدیوم بذار که حرارت پدر لپ تاپ و در نیاره درضمن به چشم یک لپ تاپ نگاش کن

داخل اپشن بازی قسمت کنترل کیبرد و موس همه چیز کاملا توضیح دادهشده و قابل تغییره با shift سریع تر می دوه با c هم در حال سریع دوین اگر بزنید تکل می ره کاملا عین دیگر بازی های شوتر هم سبک منظور از توپ هم نفهمیدم مگه فوتباله؟
خواستی پست بدی اون بالا رو بخون:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or