Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
حداقل نصف بازیکنای PES نمیدونن موقع دفاع دکمه شوت چیکار میکنه
اصلا لازم نیست شما سرعت + دکمه پاس رو نگه دارید تا دفاع کنید
خیلی وقت ها شده خود من با بازیکنی که اختیارش دستمه ، حتی طرف بازیکن حریف نمیرم
راه پاس دادنش رو با اون بازیکنی که دستمه میبندم و با نگه داشتن مربع ( شوت ) یک بازیکن میفرستم روی پاش
موقع دفاع وقتی دکمه شوت رو نگه دارید نزدیکترین بازیکن به توپ خود به خود برای دفاع کردن میره روی پای حریف ، اختیارش هم کامل دست کامپیوتره
+
تکل زدن قلق داره
اونایی که فکر میکنن باید تکل بزنن و کارت نگیرن یکبار بشینن کل تکل های یک بازی اروپایی رو بشمرن ( اونایی که به سمت پای طرف زده میشه )
وقتی شما نمیتونی دفاع کنی و هی تکل میزنی معلومه اخراجی میدی
من توی یک بازی به ندرت 4 تا تکل میزنم
+
بازی واقعا طبیعی کار شده
بعد از کلی آنلاین زدن داشتم با دوستم توی خونه ( دو دسته ی معروف ) بازی میکردم ، تازه متوجه شدم چقدر آنلاین مزخرفه
هیچ خبری از دیرکرد نبود و چقدر حال میداد

نه به یکی بازی رو تا عرش می بره تا به یکی که می برش زیر زمین
من هم به ندرت 4 تا تکل می رم اما گاهی اوقات اصلا تکلم به طرفم نمی رسه بعد کارت قرمز می ده(فیلمش هست) اونم وسط زمین بعد تک به تک به قصد کشت تکل می زنم زرد می ده این یعنی داوریش مشکل داره همه هم می دونن pse داوریش مشکل داره افساید الکی هم یکی دیگه از ایراد های چندین سالش هست که کمی بهتر شده البته
حالا از تکل بگذریم من اصلا بحثم تکل نیست تکل باید فقط توپ رو بزنی که گاهی قاطی می کنه خطا می گیره کارتم می ده اما در حالت عادی هم که توپ می گیری خیلی وقت ها کارت زرد می ده اصلا هیچ موقعیت خطرناکی هم نبوده اما کارت می ده شما اگه پشت سر هم A بزنی قطعا جای توپ پای طرف مقابل رو می زنه حتما باید دقیق کار کنی عین تکل که بازم گاهی اشتباه می کنه پا رو می زنه خلاصه این مشکلش هست هر چقدر هم که فن بازی باشید
گیم پلی بازی بد نیست اتفاقا خوب هم هست اما این مشکلات چندین سالش که درست نمی شه با گرافیک فوق بدش باعث شده در جایگاهی که باید قرار نگیره

نه به یکی بازی رو تا عرش می بره تا به یکی که می برش زیر زمین
من هم به ندرت 4 تا تکل می رم اما گاهی اوقات اصلا تکلم به طرفم نمی رسه بعد کارت قرمز می ده(فیلمش هست) اونم وسط زمین بعد تک به تک به قصد کشت تکل می زنم زرد می ده این یعنی داوریش مشکل داره همه هم می دونن pse داوریش مشکل داره افساید الکی هم یکی دیگه از ایراد های چندین سالش هست که کمی بهتر شده البته
حالا از تکل بگذریم من اصلا بحثم تکل نیست تکل باید فقط توپ رو بزنی که گاهی قاطی می کنه خطا می گیره کارتم می ده اما در حالت عادی هم که توپ می گیری خیلی وقت ها کارت زرد می ده اصلا هیچ موقعیت خطرناکی هم نبوده اما کارت می ده شما اگه پشت سر هم A بزنی قطعا جای توپ پای طرف مقابل رو می زنه حتما باید دقیق کار کنی عین تکل که بازم گاهی اشتباه می کنه پا رو می زنه خلاصه این مشکلش هست هر چقدر هم که فن بازی باشید
گیم پلی بازی بد نیست اتفاقا خوب هم هست اما این مشکلات چندین سالش که درست نمی شه با گرافیک فوق بدش باعث شده در جایگاهی که باید قرار نگیره
بازی رو جایی نبردم نه عرش و نه فرش
گرافیک خوب نیست ، گاهی دفاع قاطی میکنه و گاهی کامپیوتر راحت گل میزنه و یک جورایی انگار از اطلاعاتی که داره سوء استفاده میکنه ...
اما من به مشکل آفساید اشتباه برخورد نکردم ، اگر عکس یا فیلم دارید بزارید ممنون میشم
همینطور خطایی که پای تکل کننده به پای بازیکن نرسیده ( مثل اینکه گفتید فیلمش هست )
بازی که نمیتونه تشخیص بده شما برای کشت تکل زدید یا برای تست ، یک سری قاعده براش گذاشتن و اینم با توجه به همون تصمیم میگیره
توپ گیری قاعدش توی تمرینات مشخصه
گاهی حتی اگر جهت دسته رو اشتباه بگیرید ممکنه کارت بده
اما به هیچ وجه اینطوری نیست که هر بازی چهارتا اخراجی برای توپ گیری داشته باشیم ، من حداقل باهاش برخورد نکردم
کلا ایرانی ها توی بازی بیشتر حواسشون به داوره :d توی فوتبال واقعی هم همینطوریه :d

آخرین ویرایش:
دوستان اصلن مسئله این نیست مسئله اینجاست که به شدت دیرکرد داره و کند عمل میکنه! چه در تکل چه در عوض کردن کورسور بازیکن!
من وقتی یه بازیکن میاد تکل بزنم که توپو هنوز نگرفته یا هنوز جلو نزده دقیقن بعد 1.5 ثانیه تکل میزنه حتا شده یه جوری یواشکی زدم و بیخیالش شدم بعد 5 ساعت تازه تکلو میکنه! حتا شده اتفاقی گرفتم چون 6 ساعت قبل دکمه تکلو زدم بعد گرفتن توپم اونقدر احمقه تکلرو بعد 6 ساعت میزنه!

کورسور عوش کردنشم افتضاحه گفتم به دشت دیرکرد داره. حتا در شوت در پاس در سانتر در پاس در همه چی. ای کاش فیفا 15 آنلاین میشد. من هیچوقت دونفره فیفا باهاش حال نکردم همیشه عاشق تکنفره با کامپیوتر باهوشش بودم تا PES 2011 فوق العاده بود تا 2014 کم کم افت کرد اما این 2015 دیگه شورشو درآورد!

انگار خیلی چیزارو از فیفا دزدیه و خاسته دستکاری کنه به نفع خودش بدجوری گند زده!

الآنم متاسفانه تنها این آنلاینه خهیچ چاره دیگه ایی نداریم! :(

دوستان اصلن مسئله این نیست مسئله اینجاست که به شدت دیرکرد داره و کند عمل میکنه! چه در تکل چه در عوض کردن کورسور بازیکن!
من وقتی یه بازیکن میاد تکل بزنم که توپو هنوز نگرفته یا هنوز جلو نزده دقیقن بعد 1.5 ثانیه تکل میزنه حتا شده یه جوری یواشکی زدم و بیخیالش شدم بعد 5 ساعت تازه تکلو میکنه! حتا شده اتفاقی گرفتم چون 6 ساعت قبل دکمه تکلو زدم بعد گرفتن توپم اونقدر احمقه تکلرو بعد 6 ساعت میزنه!

کورسور عوش کردنشم افتضاحه گفتم به دشت دیرکرد داره. حتا در شوت در پاس در سانتر در پاس در همه چی. ای کاش فیفا 15 آنلاین میشد. من هیچوقت دونفره فیفا باهاش حال نکردم همیشه عاشق تکنفره با کامپیوتر باهوشش بودم تا PES 2011 فوق العاده بود تا 2014 کم کم افت کرد اما این 2015 دیگه شورشو درآورد!

انگار خیلی چیزارو از فیفا دزدیه و خاسته دستکاری کنه به نفع خودش بدجوری گند زده!

الآنم متاسفانه تنها این آنلاینه خهیچ چاره دیگه ایی نداریم! :(

تو آفلاین یا آنلاین!؟ مال من که تو آنلاینم نهایتش 0.5ثانیه تاخیر کنه!!

بازی رو جایی نبردم نه عرش و نه فرش
گرافیک خوب نیست ، گاهی دفاع قاطی میکنه و گاهی کامپیوتر راحت گل میزنه و یک جورایی انگار از اطلاعاتی که داره سوء استفاده میکنه ...
اما من به مشکل آفساید اشتباه برخورد نکردم ، اگر عکس یا فیلم دارید بزارید ممنون میشم
همینطور خطایی که پای تکل کننده به پای بازیکن نرسیده ( مثل اینکه گفتید فیلمش هست )
بازی که نمیتونه تشخیص بده شما برای کشت تکل زدید یا برای تست ، یک سری قاعده براش گذاشتن و اینم با توجه به همون تصمیم میگیره
توپ گیری قاعدش توی تمرینات مشخصه
گاهی حتی اگر جهت دسته رو اشتباه بگیرید ممکنه کارت بده
اما به هیچ وجه اینطوری نیست که هر بازی چهارتا اخراجی برای توپ گیری داشته باشیم ، من حداقل باهاش برخورد نکردم
کلا ایرانی ها توی بازی بیشتر حواسشون به داوره :d توی فوتبال واقعی هم همینطوریه :d

اصل بازی خوب به داوریه نه تنها فوتبال که بقیه ی ورزش ها هم همین طوره. شما چون فن بازی هستی به هیچی برخورد نکردی:d شما فیفا بازی کن قطعا می فهمید که داوری از کجا می فهمی قصدتون چی بوده. هر چند فیفا به دلایل نامشخص به اندازه ی pes حال نمی ده با اینکه خیلی کامله اما واقعا برتریش به نسبت pes مشهوده. 1 مشکل اساسی دیگه بازی هم اینه که گاهی هر کاری می کنید گل نمی شه یا می زنه بیرون یا به طرز عجیبی دروازه بان می گیرش حتی اگر 3 بار پشت سر هم شوت بزنید بعد کامپیوتر 1 حمله می کنه به احتی گل می زنه در کل در موقعیت تک به تک باید کاملا تکنیکی گل بزنید که هیچ جای شکی نباشه در حالی که در دنیای واقعی اینطور نیست

اصل بازی خوب به داوریه نه تنها فوتبال که بقیه ی ورزش ها هم همین طوره. شما چون فن بازی هستی به هیچی برخورد نکردی:d شما فیفا بازی کن قطعا می فهمید که داوری از کجا می فهمی قصدتون چی بوده. هر چند فیفا به دلایل نامشخص به اندازه ی pes حال نمی ده با اینکه خیلی کامله اما واقعا برتریش به نسبت pes مشهوده. 1 مشکل اساسی دیگه بازی هم اینه که گاهی هر کاری می کنید گل نمی شه یا می زنه بیرون یا به طرز عجیبی دروازه بان می گیرش حتی اگر 3 بار پشت سر هم شوت بزنید بعد کامپیوتر 1 حمله می کنه به احتی گل می زنه در کل در موقعیت تک به تک باید کاملا تکنیکی گل بزنید که هیچ جای شکی نباشه در حالی که در دنیای واقعی اینطور نیست

اتفاقا همین چن دیقه قبل داشتم با کامپیوتر بازی میکردم، رفتم سمت دروازشون ضربه زدم با اینکه خیلی معمولی بود(در حد پاس!) دروازه بانه ندیدش رفت تو گل!!:دی

اتفاقا همین چن دیقه قبل داشتم با کامپیوتر بازی میکردم، رفتم سمت دروازشون ضربه زدم با اینکه خیلی معمولی بود(در حد پاس!) دروازه بانه ندیدش رفت تو گل!!:دی

یکی از راحت ترین راه های گل زدن گل زدن با دکمه ی پاس هست اصلا دروازه بان ها نسبت به توپ زمینی ضعف دارن از زیر دستشون در می ره:d

یکی از راحت ترین راه های گل زدن گل زدن با دکمه ی پاس هست اصلا دروازه بان ها نسبت به توپ زمینی ضعف دارن از زیر دستشون در می ره:d

شوت زده بودم ولی یوهو سرعتش کم شد!! دروازبانم اصن نفهمید ینی سرش سمت بازیکن من بود تا توپشو بگیره!!!:دی باگ من باگ تورو خراب کرد!!! مال من مفیدتره!!:دی

بازی در کل نسبت به نسخه قبل خوب شده اما دفاع و دربازه بان همچنان ضعف دارند...خیلی راحت میشه گل زد...

با نصب پچ اولترا کیت کیفیت چمن از حالت موکتی درومد... با پچ .Tuga.vicio هم خیلی از تیم ها لایسنسش درست میشه... کسی پچ جدیدتر برای اضافه شدن ورزشگاه و بوندسلیگا و غیره سراغ نداه!؟

تو آفلاین یا آنلاین!؟ مال من که تو آنلاینم نهایتش 0.5ثانیه تاخیر کنه!!
مگه فرقی هم داره؟؟
من بیشتر آنلاین بازی میکنم چون آفلاینش هوش مصنوعیش صفره مخصوصن در مقابل فیفا بازان.

بازی در کل نسبت به نسخه قبل خوب شده اما دفاع و دربازه بان همچنان ضعف دارند...خیلی راحت میشه گل زد...

با نصب پچ اولترا کیت کیفیت چمن از حالت موکتی درومد... با پچ .Tuga.vicio هم خیلی از تیم ها لایسنسش درست میشه... کسی پچ جدیدتر برای اضافه شدن ورزشگاه و بوندسلیگا و غیره سراغ نداه!؟

نوالا بدتر شده فقط چیزایی رو از فیفا دزدیدن مال اینه حس میکنیم بهتر شده. PES فقط از نظر چهره بازیکنان و دونفره بازی کردن اونم قبل از این 2015 بر فیفا برتری داشته.

راستی اون پچی که گفتی تاثیری رو فریم ریت میزاره مخصوصن تو آنلاین؟؟

مگه فرقی هم داره؟؟
من بیشتر آنلاین بازی میکنم چون آفلاینش هوش مصنوعیش صفره مخصوصن در مقابل فیفا بازان.

خو آنلاین که باید تاخیر داشته باشه اینجا!!!لندن که نیست!!
top playerـم زدی؟ اون دیگه انگار با تیمت تبانی کرده ها!!!!:|

خو آنلاین که باید تاخیر داشته باشه اینجا!!!لندن که نیست!!
top playerـم زدی؟ اون دیگه انگار با تیمت تبانی کرده ها!!!!:|

یعنی شما میگی تقصیر اینترنته و نه بازی؟؟
راستی چه روشهای راحتی هست برای کاهش دادن پینگ؟؟
آره اون درجه هم زدم از قبل بهتر شده ولی بازم هوشش پایینه! کی با کی تبانی کرده دقیقن؟؟؟!!

یعنی شما میگی تقصیر اینترنته و نه بازی؟؟
راستی چه روشهای راحتی هست برای کاهش دادن پینگ؟؟
آره اون درجه هم زدم از قبل بهتر شده ولی بازم هوشش پایینه! کی با کی تبانی کرده دقیقن؟؟؟!!

کلن فک کنم سروراشم بی مشکل نباشه!! من با پینگ 200 امروز یه ثانیه هم تاخیر داشتم!!!
برنامه ی tuneup 2014 نصب کن بعد حالت توربو مودشو فعال کن! واسه من 30 40تایی کم کرد!! تایم اوتم کلن رفت!!
منکه زدم تاپ پلیر تا توپ میوفتاد دست حریف خیلی راحت از همه رد میشد و با یه ضربه معمولی گل میزد!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or