Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
این پچ رو نصب کردم خوب بود کاملترین پچ تا به حال...توصیه می کنم نصب کنید.

لینک دان PTE Team Patch :
http://uploadboy.com/sv11zqzxfk3w.html
راهنمای نصب:
1. فایل PTE Patch 2.0 را اجرا کرده سپس محل نصب بازی PES 2015 را انتخاب کنید و پچ را نصب کنید. به عنوان مثال (اگر در درایور C نصب شده):
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 20152. ممکن است مراحل نصب کمی طول بکشد لذا تا پایان نصب آپدیت صبور باشید و بعد از اتمام نصب، فیکس پچ FIX را نیز در همان محل نصب کنید.
3. روی فایل PTE PATCH.exe راست کلیک کرده و Run as admin را کلیک کنید و وارد بازی شوید.

چرا افسایدگیری ها انقد مزخرفه

تنها نقطه ضعف گیم پلی بازی اینه

از نظر گرافیکی که صفره صفر،ادم یاد۹۸پلی یک میفته،خاک عالم تو سر کنامی با این گرافیک

Sent from my iPhone using Tapatalk

حداقل واسه من آفسایدگیریش مشکلی نداره!!
ولی گرافیکش واقعن یجوریه!! البته اقلن گیم پلیش درسته دیگه!!!

شما اگه از فن های قدیمی این بازی باشی (فوتبال هم در واقعیت دنبال کرده باشی) متوجه میشی افساید گیری ها واقعا اشغاله
گیم پلی عالیه
گرافیک هم صد درصد توی نسخه بعدی درست میشه پس جای نگرانی نیست

فن که نه ولی از نسخه 2005 بازی میکردم گهگاهی!
من میگم تا حالا واسه من آفساید اشتباه نگرفته این! اگه منظورت نگرفتن آفسایده شاید!(البته نه در حد 2014!)
البته نهایتش روزی یه ساعت بازی کنم!

فن که نه ولی از نسخه 2005 بازی میکردم گهگاهی!
من میگم تا حالا واسه من آفساید اشتباه نگرفته این! اگه منظورت نگرفتن آفسایده شاید!(البته نه در حد 2014!)
البته نهایتش روزی یه ساعت بازی کنم!

فقط ساعاتی که دانشگاه نیستمو بازی نمیکنم
بدجور روی اعصابه افساید گیری ها
اون خطش هم خیلی بزرگه باید اصلاح کنن

پ ن :: صد درصد توی اپدیت بعدی یه کارایی میکنن اخه الان چک کردم توی فروم های خارجی هم ملت کلی سرصدا راه انداختن

درود.
اینو بدون هیچ اغراق یا طرفداری خاصی میگم، من از 3 نسخه ی اخیر فیفا رو بازی کردم، هر روز و هر شب بعضی روز ها مدت ها میشستم پاش و بازی می کردم و لذت میبردم.، سال پیش یخورده فیفا زد تو ذوقم، چون گیم پلیش سنگیم شده بود، البته پیشرفت هایی هم داشت، ولی احساس کردم برای تکراری نشدن دست به تغییر گیم پلی زدند، یا شاید هم من اینطوری احساس می کردم، ولی کل سال پیش تا همین مهر ماه که فیفا 15 کرک نشده بود ( که هنوزم نشده ) بازی میکردم، تقریبا از تابستون فقط وفقط رو level آخر یعنی Legendary بازی می کردم، جالب اینجاست که گلزدن اوایل برام سخت بود اما بعدش آسون شد، حتی با تیم هایی که به نوعی فیفا حامی اونا هست و براشون محتوای خاصی داره.
اما امسال که ( حتی اگر فیفا 15 کرک هم میشد ) من می خواستم PES رو حتما به مدت زیادی تجربه کنم، الان که تقریبا 1 ماه میشه از عرضش گذشته، من رو حالت SuperStar به جرئت می گم، وقتی به تیمی مثل سلتاویگو گل میزنم ( بار رئال )
مثل چی تو اتاقم خوشحالی می کنم :d جدی میگم، اصلا گل زدن هم سخت شده و هم فاز میده، این رو فقط من نمی گم، خیلی از دوستام که تجربه کردند، سن های بالاتر ( نمونش دایی خودم که از 98 داره فوتبال بازی می کنه :d ) اینو تجربه کردند.

ولی خب خیلی دوست دارم فیفا 15 رو هم کامل تجربه کنم، فقط دموشو تجربه کردم، باید بگم رقابتشون تازه دوباره داره شکل میگیره. سال بعد دیدنی میشه.
ولی من از PES 2015 واقعا راضی هستم.

آقا قضیه چیه؟؟؟
من یک پست بلند نظرم در مورد بازی رو نوشتم بالای پست مهدی هم بود الان پاک شده؟؟ :| دقیقا فازتون از پاک کردن پست چی بوده؟ :دی

---

حالا که بیشتر بازی کردم نقاط ضعف به چشمم اومد!

سیستم یار عوض کردنش بشدت داغونه :| بعضی مواقع مثلا یکی رو مد نظر داری پاس میدی به طرف وسط راه یکی از بازی کنات میرسه توپ دست اون میوفته تا 2-3 ثانیه همینطوری توپ دستش میمونه پلیر اون هم سلکت نمیشه که بازی کنی :| چرا اینطوریه؟ :|

گزارشگر بازی هم کلا شوته :دی مثل قدیم!
یک سانتر برای یکی از بازیکنم نزدیک محوطه جریمه اونا فرستادم اما خیلی جلوتر افتاد داشت میرسید دست دروازبان که یکی از بازیکشناشون توپو گرفت ولی خودش رفت به دروازبان گیر کرد توپه ول شد منم از خدا خواسته زدم تو دروازه حالا متن اون یارویی که گزارشگرو همراهی میکنه:
it's not an easy skill! it's fantastic goal :|

داوره هم انگار پدر کشتگی داره با ما :دی من هر خطایی میکنم 90% ـش کارت زرد میده حتی ساده ترین خطاها!
یک باگی هم که داره اینه که من دوبار خطا کردم که 100% کارت زردو داشت و آوانتاژ داد بعد باز یک خطای معمولی که کارت نداره زدم دیگه قبلیا رو یادش رفت کارت بده :دی

یکمم تو شناسایی بازیکن سر پاس دادن مشکل داره منگ میزنه ولی در کل تا الان خوب بوده راضی ـم از این نسخه :دی

آخرین ویرایش:
کدوم پچ دانلود کنم PTE که 800 مگابایته یا IEG که 600 مگابایته؟
کدوم کاملتره؟

من نظرم با pte هست چون شخصا امتحانش کردم... البته Patch Tuga Vicio v0.6.1 با حدود یک گیگ حجم هست که اینم جزو ادیت های مناسب هست... این رو می تونی تو یاس دی ال پیدا کنی.

سلام من بازی رو به آپدیت رسمی 1.01.01 ارتقا دادم الان اگه یکی از این پچ ها رو، رو بازی بریزم مشکلی واسه کرک(کرک الان مخصوص این آپدیته) بازی درست نمیشه ؟؟چون این پکها غالبا قبل آپدیت طراحی شدن. یا اگه آپدیت رسمی دیگه بیاد ،این پچه باز کار میکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or