Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
تو بازی برای من فقط یک دسته رو میشناسه!
سلام فرهاد جان.
اگر تنظیم کردی و داخل بازی نمیاره که خب اطلاع ندارم.
ولی اگر دسته ی یک رو تنظیم کردی، حتما باید دسته ی دو رو هم دستی خودت تنظیم کنی، مثل فیفا کلی نیست.
حتما برو توی تنظیمات چک کن ببین حتما :
84403310969699264444.jpg

اول تیک Direct Input بعد قسمت Controller، دومی رو انتخاب کن بعد دسته ی دیگری رو از Device انتخاب کن.

امیدوارم مشکلت همین باشه و به راحتی حل بشه.

داخل اپشن بازی قسمت کنترل کیبرد و موس همه چیز کاملا توضیح دادهشده و قابل تغییره با shift سریع تر می دوه با c هم در حال سریع دوین اگر بزنید تکل می ره کاملا عین دیگر بازی های شوتر هم سبک منظور از توپ هم نفهمیدم مگه فوتباله؟

من نمی دونم پیر شدم و نمی بینم این قسمت رو که شما می گی؟
من اون فیل Setting تو محل نصب بازی رو دیدم که تنظیماتی داره اما تو خود بازی چیزس پیدا نمی کنم.
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی.

من نمی دونم پیر شدم و نمی بینم این قسمت رو که شما می گی؟
من اون فیل Setting تو محل نصب بازی رو دیدم که تنظیماتی داره اما تو خود بازی چیزس پیدا نمی کنم.
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی.

شما داخل محل نصب روی setting می زنید اگه کنترلر دارید که قسمت کنترلر اگه نه کیبورد رو می زنید تنظیمات رو به دلخواه انجام می دید b تکله x هم شوته

- - -ویرایش - - -

اینو نصب کنیدbm - Pro Evolution Soccer 2015
رو عکسا کلیک کنید تفاوت رو احساس کنید

نحوه ی نصب؟ بذاریم داخل پوشه ی بازی؟

به راستی از 2012 این پی اس مضخرف شده! من از اون زمان دیگه فیفا باز شدم اصن زمین تا آسمون شده فرقاشون پی اس دیگه خیلی تکراری آرکید شده و یک ذره هم طبیعی نیس!

و اینکه منیکه "اجبارن" هی این بازیو آنلاین میزنم, واقعن الآن از پی اس متنفر شدم واقعن این 2015ش دیگه مفتضحانه تر شده! تکل میزنی 80 ساعت بعد تکلرو میزنه حتا اگه کنسلم کنی اون دوست داره بیاد!
کورسور هم واقعن مسخره عوض میشه! عکس العملها به شدت آرام و دیر عمل میکنه! خیلی بازی مضخرفی شده واقعن منکه حالم به هم خورد منی که سالها پی اس باز بودم!

قروبن فیفا بره ای پی اس مسخره!

سلام دوستان
بازی تو سیستم من خیلی فریز داره و کند میشه فریهاش خیلی شدید نیست ولی موقع بازی رو اعصابه کسی نمی دونه چطور می تونم حلش کنم؟
سیستمم هم چندان ضعیف نیست سی پی یو G3220 و رم 8 گیگ و گرافیک r7 240 دو گیگ

نحوه ی نصب؟ بذاریم داخل پوشه ی بازی؟[/QUOTE]
این فایل رو بگیر و در محل نصب بازی کپی کن و فیلی روکه من گذاشتم رو به SweetFX_settings تغییر بده و توهمونمحل نصب بازی کپی کن (ریپلیس کن)
موفق باشی

حقیقتا باید 1 راه حلی برای گرفتن خطای بازی پدا کنن تکل بزنی که درجا اخراجی با A بخوای توپ بگیری پای طرف رو می زنه درجا کارت زرد می ده دفعه بعدم درجا قرمز مرتیکه کونامی 6 ساله این مشکل رو داره درستش نمی کنه

دوستان پچ جدیدی دارید من نصب کنم که تیم ها به روز شده باشن چمن درست شده باشه

بازی خوب وروان شده گرافیک هم خوبه خدائیش زیادسخت نگیرید به این نسخهpcبدبخت!
فقط کیفیت چمن خیلی ضایعه ومثله بازی های2008 و 2009 هستش!
اون تنظیمات sweet fx روهم اعمال کردم کیفیت رنگهای بازی خوب شد وبازی شارپ تروواضح ترشد ولی چمن همچنان مثله موکته!!!
دوستان پچی چیزی واسه این موکت(ببخشید چمن)نیومده؟

هرچی میگذره و هرچیم آنلاین بخصوص باهاش بازی میکنم بیشتر از این PES 2015 متنفر میشم! عجب بازی آشغالی رو دادن بیرون! نفهمیدن چه طوری باید از فیفا بدزدن و مثلن آپگریدش کنن! )x

حداقل نصف بازیکنای PES نمیدونن موقع دفاع دکمه شوت چیکار میکنه
اصلا لازم نیست شما سرعت + دکمه پاس رو نگه دارید تا دفاع کنید
خیلی وقت ها شده خود من با بازیکنی که اختیارش دستمه ، حتی طرف بازیکن حریف نمیرم
راه پاس دادنش رو با اون بازیکنی که دستمه میبندم و با نگه داشتن مربع ( شوت ) یک بازیکن میفرستم روی پاش
موقع دفاع وقتی دکمه شوت رو نگه دارید نزدیکترین بازیکن به توپ خود به خود برای دفاع کردن میره روی پای حریف ، اختیارش هم کامل دست کامپیوتره
+
تکل زدن قلق داره
اونایی که فکر میکنن باید تکل بزنن و کارت نگیرن یکبار بشینن کل تکل های یک بازی اروپایی رو بشمرن ( اونایی که به سمت پای طرف زده میشه )
وقتی شما نمیتونی دفاع کنی و هی تکل میزنی معلومه اخراجی میدی
من توی یک بازی به ندرت 4 تا تکل میزنم
+
بازی واقعا طبیعی کار شده
بعد از کلی آنلاین زدن داشتم با دوستم توی خونه ( دو دسته ی معروف ) بازی میکردم ، تازه متوجه شدم چقدر آنلاین مزخرفه
هیچ خبری از دیرکرد نبود و چقدر حال میداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or