Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
الان که بیشتر بازی کردم میتونم بگم بازی فوق العاده س...از PEs 13 هم بهتره..به طرز وحشتناکی طبیعی شده...حالا هرکی مشکل داره به من چه فقط یه مدت طول کشید تا قلق پاس دادن بیاد دستم.. چه مزه ای میده پاس کاری...:d فقط تنها مشکلش لایسنس نبودنه:|

شما استارت بزن برو تو گزینه ی System Settings بعد Game Speed رو بزار روی شماره 2 حل میشه..

اینو تازه دیدم
2duu86cbz0p6guvoytf0.jpg
:))=))
عزیز مشکل لایسنس که با یه فیکس 20 مگی حل میشه

اینم از پچی که همه منتظرش بودیم و حجمش بالاست ترجیحا یک گیگ

[h=3]FEATURES[/h][h=3]- Complete Bundesliga added with correct kits, logos, squads[/h][h=3]- Premier League team names corrected and logos and kits added[/h][h=3]- Skybet Championship team names corrected and logos and kits added (except Rotherham)[/h][h=3]- Serie B team names corrected and logos added[/h][h=3]- Liga ZON Sagres team names corrected and logos and kits added[/h][h=3]- All fake national and classic teams corrected and lots of kits for almost all fake national teams[/h][h=3]- League and Cup logos and names corrected[/h][h=3]- All correct coaches in EPL, Championship, Bundesliga and Serie B[/h][h=3]- Correct Rivalries in Bundesliga[/h][h=3]- Correct stadiumnames for Bundesliga[/h][h=3]- New Bootpack (100 boots)[/h][h=3]- Unlock 41 Balls in Exhibition[/h][h=3]- Lots of faces for Bundesliga added (more to come for all leagues)[/h][h=3]- Camp Nou added[/h][h=3]- Few new adboards added[/h][h=3]- PesMonkey Pitch and Weather Mod included[/h][h=3]- DLC 1.00 included[/h][h=3]- 1.01 exe included[/h][h=3]- Online compatible[/h][h=3]- New Switch(de/activate faces, switch between no steam and steam exe)[/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3]Patchteam:[/h][h=3]Hajnal30[/h][h=3]Borusse92[/h][h=3]3011HD[/h]

دانلود

راستش قرار امشب بیاد توی تورنت اومد نصب مبکنم یه سری ها دانلود کردند و گفتند عالیه
من قبلا پچ tuga رو زدم که مال لایسنس بود الان اینو بزنم مشکلی پیش میاد چون فایل نصبی بازی رو پاک کردم میپرسم
لینک تورنتشو اگه بزاری خیلی خوب میشه

پچ بالا لیگ دو اسپانیا رو حذف میکنه و ایرادات دیگه ای هم داره در زمینه تیمهای ملی
صبرکنید تا ورژن 1.01 اون بیاد

Pesgalaxy.com Patch 2015 1.00 - PES Patch

آخرین ویرایش:
کسی لینک مستقیم داره یا می تونه مستقیمش کنه بذاره استفاده کنیم از حجمش مشخصه چیز خوبیه

تورنت اومد بلافاصله مستقیمش میکنم براتون

- - -ویرایش - - -

من قبلا پچ tuga رو زدم که مال لایسنس بود الان اینو بزنم مشکلی پیش میاد چون فایل نصبی بازی رو پاک کردم میپرسم
لینک تورنتشو اگه بزاری خیلی خوب میشه
پچ بالا لیگ دو اسپانیا رو حذف میکنه و ایرادات دیگه ای هم داره در زمینه تیمهای ملی
صبرکنید تا ورژن 1.01 اون بیاد

Pesgalaxy.com Patch 2015 1.00 - PES Patch

اینو باید از مهندسا بپرسی من در جریان نیستم

تورنت اومد بلافاصله مستقیمش میکنم براتون

- - -ویرایش - - -

اینو باید از مهندسا بپرسی من در جریان نیستم
پچ بالا رو قبل از اپلود یه تست کن چون مثل اینکه مشکل حذف لیگ دو اسپانیا رو داره و از 8-9 نقفری که نظر داده بودند 5-6 نفرگفته بودند اون لیگو حذف کرده
حتی تو خود moddingway هم گفتند
پچ رو یه سایت ایرانی اپلود کرده رو مدیا فایر

http://www.mediafire.com/download/9z...Team.part1.rar
PESMix 2015 Patch V1.0 By FPT Team.part2
PESMix 2015 Patch V1.0 By FPT Team.part3

سلام
من چند روزیه دارم بازی میکنم و بنظرم چندتا مشکل داره این بازی
ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم و همینظور اگه راه حلی داره راهنماییم کنید
اول اینکه وقتی شوت یا پاس میدم دیگه قابل تغییر نیست، یعنی نه میشه شدت ضربه رو افزایش بدم و نه میشه جهت ضربه رو تغییر بدم. توی پاس دادن خیلی اذیت میکنه
مشکل دوم اینکه ایا راهی هست که اسم بازیکنهای خودم رو سرشون نوشته بشه؟
مشکل سوم اسم بازیکنهای تیم ایران کلا قاطیه ، یکسری حروف بی معنی نوشتن. من پچ جدید رو هم نصب کردم اما هنوز درست نشد
مشکل چهارم ، اینه که توپ وقتی رو هواست نمیشه جای فرود اومدن توپ رو تشحیص داد. شاید مشکل پرسپکتیو باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or