Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
به نظر من شما بیشتر بازی کن هیچ یک از این هایی که می گید بهتر نشده فقط دارید تلقین می کنید اس هاش دقیق شده؟ من با انالوگ هم بازی می کنم بازم پاس اشتباه می ده
نسخه ی 2014 با اپدیت هاش به مراتب بهتر هست شما احتمالا اپدیت هاش رو نصب نکردید گرافیکشم به مراتب بهتره
سیستم پیشنهادی بازی رو امروز دیدم پکیدم intel hd 3000????????

اگه از من میپرسی که میگم ونینگ الون 2000 ازهمش بهتر بود بعد از اون هرچی اومد بد از بد تر شد من خودم از شبه ساز واقعی خوشم نمیاد بازی باید جوری ساخته بشه که هرکی بیشتر بازی کرده برنده بشه ولی 2014 اگه دوهفته بازی میکردی یکی از راه میومد که تاحالا بازی نکرده شانس بردش پنجا پنجا بود نمیگم 2015 مشکل نداره بخای مشکلاتش رو مطرح کنی تمومی نداره گویا امسال کنامی روی فتبال وقت زیادی نگزاشته اما جا برای سال اینده گزاشته اگه مشکلات بازی رو کمتر کنه که متعصفانه هرسال بیشترشون میکنه و گرافیک بازی رو بهینه کنه سال اینده بازی بسیار خوبی میشه وقتی بازی جدید میاد دیگه زدحاله بخای باز قبلی رو بازی کنی حالا حتی اگه قدمیه خیلی بهتر باشه دیدم بعضی دوستان میگن گرافیک بازی در ps4 بهتره که این تور نیست فقط منوی اول بازی بهتره داخل بازی کاملا یکسانه در pc ورود بازیکنها به زمین از رخت کن رو نشون میده اما نه تو همه بازیها اگه کاپ بزارید فینال نشون میده تعویض بازیکنهاروهم نشون میده اما بصورت اتفاقی

اگه از من میپرسی که میگم ونینگ الون 2000 ازهمش بهتر بود بعد از اون هرچی اومد بد از بد تر شد من خودم از شبه ساز واقعی خوشم نمیاد بازی باید جوری ساخته بشه که هرکی بیشتر بازی کرده برنده بشه ولی 2014 اگه دوهفته بازی میکردی یکی از راه میومد که تاحالا بازی نکرده شانس بردش پنجا پنجا بود نمیگم 2015 مشکل نداره بخای مشکلاتش رو مطرح کنی تمومی نداره گویا امسال کنامی روی فتبال وقت زیادی نگزاشته اما جا برای سال اینده گزاشته اگه مشکلات بازی رو کمتر کنه که متعصفانه هرسال بیشترشون میکنه و گرافیک بازی رو بهینه کنه سال اینده بازی بسیار خوبی میشه وقتی بازی جدید میاد دیگه زدحاله بخای باز قبلی رو بازی کنی حالا حتی اگه قدمیه خیلی بهتر باشه دیدم بعضی دوستان میگن گرافیک بازی در ps4 بهتره که این تور نیست فقط منوی اول بازی بهتره داخل بازی کاملا یکسانه در pc ورود بازیکنها به زمین از رخت کن رو نشون میده اما نه تو همه بازیها اگه کاپ بزارید فینال نشون میده تعویض بازیکنهاروهم نشون میده اما بصورت اتفاقی

اون دوستان کاملا" درست میگن!
شما چطور بازی کردی و متوجه نشدی؟! خیلی تابلوئه!
در ضمن تو نسخه PC موقع پاس دادن و تکل زدن و...یه تاخیری هست که خیلی رو اعصابه ولی تو نسخه PS4 همچین چیزی نیست...

حرف شما درسته اخرین پچ دست ساز 2014 که برای بازی دادن خیلی به گذشته نزدیک ترش می کنه عین گذشته اگه بازی تون واقعا سرتر باشه 7-8 گل می زنید به حریف بازی ها به شدت پر گل می شن. راهی که به گذشته نیست اما بازم 2014 بعد از تغییراتش با گرافیک خوبی که داره بهترین گزینه هست به نظرم 2015 که گرافیکش اینقدر داغونه اصلا نمی شه بازیش کرد

Pesmonkey - PES2015 Pitch & Weather Mod V1.0

Pesmonkey - مُد زمین و هوای برای پی ای اس2015

wzp30zd3ietlj6ra2fj.jpg

این مُد همه ی زمین ها و چمن های بازی را در آب و هوای بارانی تغییر میدهد (روشن تر یا تیره شدن گِل و قسمت های خاکی زمین) ، به همراه رنگ بهتر برای چمن ها . همچنین این مد هوای مه آلود استادیوم ها را حذف میکند .

تست شده بدون استفاده از Sweet FX یا هر برنامه دیگر ، فقط از گرافیک خود بازی استفاده شده است ، هر چند با استفاده از این نرم افزار ها ممکن است نیاز به تنظیم رنگ چمن باشد .

این مُد یک برنامه هک یا نورپردازی نیست ، یک برنامه گرافیکی با تنظیمات برای چمن ها و مه میباشد .

پس لطفا در مورد چمن 3 بعدی و صاف به نظر رسیدن چمن و سایه پردازی سوال نکنید . تکسچر و نورپردازی PS4 در مُد ورژن 2.0 به زودی عرضه خواهد شد

تغییرات ورژن 1.0 منتشر شده در 23/11/2014

تغییرهای گرافیکی در زمین بازی

تاثیر گذاری روی الگو و طرح همه زمین ها و چمن های بازی برای همه استادیوم ها

درست شدن خط های سفید (مرتب تر و واضح تر در هوای آفتابی / کم رنگ تر و نا منظم تر در هوای بارانی)

لایه های چمن 2 بعدی جدید برای بهتر شدن ظاهر زمین (نما های دور و نزدیک در صحنه های آهسته) / نکته : 2 بعدی ! نه 3 بعدی !

چمن سبز تر در فصل تابستان (نسبت به رنگ پیش فرض بازی ؛ دیر تر خسته میشوید)

کم تر شدن قسمت های قهوه ای زمین در فصل زمستان (حذف قسمت های وحشتناک قهوه ای با رنگ های متنوع)

سبز و سبز کمرنگ برای قسمت های قهوه ای

عمق بیشتر برای چمن های بلند و اضافه کردن قسمت های خاکی و همچنین طرح های نا منظم برای همه قسمت های زمین (به علن مشکل "استادیوم کونامی" فعلا به طور پیش فرض میماند)

تغییر الگو های اصلی چمن ها برای نتیجه بهتر

پوشش زمین (گِل) و اثر چاله های آب در هوای بارانی بیشتر میشود (هر ورزشگاه نسبت به ورزشگاه دیگر متفاوت است)

گِل ها در آب و هوای مرطوب زمستان تیره تر و در آب و هوای صاف روشن تر هستند (هر ورزشگاه نسبت به ورزشگاه دیگر متفاوت است)

افزایش اثر گل و لای فقط در هوای بارانی دیده میشود که به جای تنظیمات اصلی بازی جایگزین شده است

تنظیمات مربوط به آب و هوا تغییر داده شده است

کاهش مِه در استادیوم ها در زمان بارش باران (حذف زاویه دید از میان جمعیت )

بعضی از استادیوم ها همچنان مقدار کمی مِه در آب و هوای بارانی روز یا شب خواهند داشت (هر ورزشگاه نسبت به ورزشگاه دیگر متفاوت است ، فقط تعداد کمی از ورزشگاه ها)

شرایط باران در روز به شب تغییر پیدا کرد برای کیفیت بهتر و دید کلی

آپدیت های آینده ؟

تنوع بیشتر سطح مه در استادیوم ها

تنوع بیشتر در گِل ها و بافت های ضعیف آب و هوا

الگو های بیشتر برای چمن استادیوم ها مختلف

(بر پایه مد های آینده) ادغام تکسچر های زمین های PS4 و تاثیر نورپردازی

رفع مشکل لود نشدن طرح جدید چمن در استادیوم کونامی

اموزش نصب

اگر قبلی هیچ مُد یا پچی دانلود و استفاده نکردید کار راحتی دارید
1- بعد از دانلود این مُد فایل pm_pitchmod.cpk را به مسیر زیر کپی کنید
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\download
2- حالا فایل dpfilelist.bin را هم به مسیر بالا منتقل کنید و بازی اجرا کنید و استفاده کنید

* تر جمه اختصاصی
5uzayfic1dalotgnzqup.png

* لینک اختصاصی
5uzayfic1dalotgnzqup.png

چرا انقدر بازی کنده ؟!! یجورایی انگار اسلوموشنه. اصلا سرعت بازی خوب نیست
گیم پلی پیشرفت داشته . ری اکشن دروازه بانا خیلی خوب و متنوعه . همچنین پاس دادن خیلی خوب شده
ولی همچنان تا یه بازی خوب فاصله ی زیادی داره
دویدن بازیکنام یجوریه ، طبیعی نیست
در کل نتونست راضیم کنه

الان که بیشتر بازی کردم میتونم بگم بازی فوق العاده س...از PEs 13 هم بهتره..به طرز وحشتناکی طبیعی شده...حالا هرکی مشکل داره به من چه فقط یه مدت طول کشید تا قلق پاس دادن بیاد دستم.. چه مزه ای میده پاس کاری...:d فقط تنها مشکلش لایسنس نبودنه:|

چرا انقدر بازی کنده ؟!! یجورایی انگار اسلوموشنه. اصلا سرعت بازی خوب نیست
گیم پلی پیشرفت داشته . ری اکشن دروازه بانا خیلی خوب و متنوعه . همچنین پاس دادن خیلی خوب شده
ولی همچنان تا یه بازی خوب فاصله ی زیادی داره
دویدن بازیکنام یجوریه ، طبیعی نیست
در کل نتونست راضیم کنه

شما استارت بزن برو تو گزینه ی System Settings بعد Game Speed رو بزار روی شماره 2 حل میشه..

اینو تازه دیدم
2duu86cbz0p6guvoytf0.jpg
:))=))

آخرین ویرایش:
یکی از دلایلی که همیشه با بازیهای ژاپنی حال نمی کردم این بود که بازی طراحی شده برای گیم پد و اصلا تو خود بازی معلوم نیست برای بازی کردن با کیبورد باید کدوم دکمه رو زد.
من حتی نمی دونم تو بازی باید کدوم دکمه رو بزنم تا بازی قطع شه!!!!! Esc که اصلا کاری انجام نمیده.

ضمنا چطوره که تو بازی PES 15 تیمی مصل پرسپولیس که الان تو آسیاست نیست ولی استقلال و تراکتور هست؟

بنظرتون بگیرم؟خودم فیفا باز قهارم.با pes 14 که اصلا حال نکردم.سیستم مورد نیازش که خیلی کمه.گرافیکش کمه یا خیلی خوب بهینه شده؟
اگه او‍‍‍‍‍‍‍‍رجنال میخای بگیری نه ولی اگه کرک شده میخای دیگه نگرانی نداره نصبش کن خوشت نیومددلیت کن

Pesmonkey - PES2015 Pitch & Weather Mod V1.0

Pesmonkey - مُد زمین و هوای برای پی ای اس2015

wzp30zd3ietlj6ra2fj.jpg

این مُد همه ی زمین ها و چمن های بازی را در آب و هوای بارانی تغییر میدهد (روشن تر یا تیره شدن گِل و قسمت های خاکی زمین) ، به همراه رنگ بهتر برای چمن ها . همچنین این مد هوای مه آلود استادیوم ها را حذف میکند .

تست شده بدون استفاده از Sweet FX یا هر برنامه دیگر ، فقط از گرافیک خود بازی استفاده شده است ، هر چند با استفاده از این نرم افزار ها ممکن است نیاز به تنظیم رنگ چمن باشد .

این مُد یک برنامه هک یا نورپردازی نیست ، یک برنامه گرافیکی با تنظیمات برای چمن ها و مه میباشد .

پس لطفا در مورد چمن 3 بعدی و صاف به نظر رسیدن چمن و سایه پردازی سوال نکنید . تکسچر و نورپردازی PS4 در مُد ورژن 2.0 به زودی عرضه خواهد شد

تغییرات ورژن 1.0 منتشر شده در 23/11/2014

تغییرهای گرافیکی در زمین بازی

تاثیر گذاری روی الگو و طرح همه زمین ها و چمن های بازی برای همه استادیوم ها

درست شدن خط های سفید (مرتب تر و واضح تر در هوای آفتابی / کم رنگ تر و نا منظم تر در هوای بارانی)

لایه های چمن 2 بعدی جدید برای بهتر شدن ظاهر زمین (نما های دور و نزدیک در صحنه های آهسته) / نکته : 2 بعدی ! نه 3 بعدی !

چمن سبز تر در فصل تابستان (نسبت به رنگ پیش فرض بازی ؛ دیر تر خسته میشوید)

کم تر شدن قسمت های قهوه ای زمین در فصل زمستان (حذف قسمت های وحشتناک قهوه ای با رنگ های متنوع)

سبز و سبز کمرنگ برای قسمت های قهوه ای

عمق بیشتر برای چمن های بلند و اضافه کردن قسمت های خاکی و همچنین طرح های نا منظم برای همه قسمت های زمین (به علن مشکل "استادیوم کونامی" فعلا به طور پیش فرض میماند)

تغییر الگو های اصلی چمن ها برای نتیجه بهتر

پوشش زمین (گِل) و اثر چاله های آب در هوای بارانی بیشتر میشود (هر ورزشگاه نسبت به ورزشگاه دیگر متفاوت است)

گِل ها در آب و هوای مرطوب زمستان تیره تر و در آب و هوای صاف روشن تر هستند (هر ورزشگاه نسبت به ورزشگاه دیگر متفاوت است)

افزایش اثر گل و لای فقط در هوای بارانی دیده میشود که به جای تنظیمات اصلی بازی جایگزین شده است

تنظیمات مربوط به آب و هوا تغییر داده شده است

کاهش مِه در استادیوم ها در زمان بارش باران (حذف زاویه دید از میان جمعیت )

بعضی از استادیوم ها همچنان مقدار کمی مِه در آب و هوای بارانی روز یا شب خواهند داشت (هر ورزشگاه نسبت به ورزشگاه دیگر متفاوت است ، فقط تعداد کمی از ورزشگاه ها)

شرایط باران در روز به شب تغییر پیدا کرد برای کیفیت بهتر و دید کلی

آپدیت های آینده ؟

تنوع بیشتر سطح مه در استادیوم ها

تنوع بیشتر در گِل ها و بافت های ضعیف آب و هوا

الگو های بیشتر برای چمن استادیوم ها مختلف

(بر پایه مد های آینده) ادغام تکسچر های زمین های PS4 و تاثیر نورپردازی

رفع مشکل لود نشدن طرح جدید چمن در استادیوم کونامی

اموزش نصب

اگر قبلی هیچ مُد یا پچی دانلود و استفاده نکردید کار راحتی دارید
1- بعد از دانلود این مُد فایل pm_pitchmod.cpk را به مسیر زیر کپی کنید
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\download
2- حالا فایل dpfilelist.bin را هم به مسیر بالا منتقل کنید و بازی اجرا کنید و استفاده کنید

* تر جمه اختصاصی
5uzayfic1dalotgnzqup.png

* لینک اختصاصی
5uzayfic1dalotgnzqup.png

لینک دانلود کجاس من که چیزی نمیبینم:-/

یکی از دلایلی که همیشه با بازیهای ژاپنی حال نمی کردم این بود که بازی طراحی شده برای گیم پد و اصلا تو خود بازی معلوم نیست برای بازی کردن با کیبورد باید کدوم دکمه رو زد.
من حتی نمی دونم تو بازی باید کدوم دکمه رو بزنم تا بازی قطع شه!!!!! Esc که اصلا کاری انجام نمیده.

ضمنا چطوره که تو بازی PES 15 تیمی مصل پرسپولیس که الان تو آسیاست نیست ولی استقلال و تراکتور هست؟
توقف بازی که با "v" ـه! برای کنترلای دیگه هم میتونین تو setting پیداشون کنین
فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا (که پرسپولیس هم هست) هنوز شروع نشده و فینال فصل پیش 10 آبان بود! یعنی موقعی که بازی به استطلاح گلد شد، هنوز تو فصل پیش لیگ قهرمانان بودیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or