Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

به همین خاطر قبل از این که این ویدئو بیاد من چند صفحه قبل گفتم کونامی نمیخواست این دموی کد 60 درصد رو بیرون بده چون بازی باگایی داره که توهم زاست :d ولی شبکه psn با مدیریت قدرتمندش :d با قدرت هر چه تمام تر دمو رو چند ساعتی برای دانلود گذاشت و وقتی هم رفت پاکش کنه دیگه کار از کار گذشته بود . تازه موضوع جالب ترش اینه که گیمر ها از همین نسخه دموی داغون راضی هم بودن یعنی بازی انقدر تغییرات داشته که این باگ های مسخر هم جلوی تعریف دوستان گیمر رو نگرفته وصد البته انتقاداتی هم بوده که باید هم این طور باشه و به همین خاطر امسال نسخه دمو داره خیلی دیر میاد . بازی از نو باز سازی شده و به دنبالش این ماجراها هم هست . به هر حال امیدواریم که در نسخه نهایی این مشکلات به حداقل خودش برسه .......

دوست عزیز من تا حالا فن pes به این متعصبی ندیده بودم:dبه هر حال موفق باشی:-*

یا خدا! به اینا دیگه باگ نمیشه گفت! خداکنه تو نسخه ی نهایی همچین چیزایی پیش نیاد! من خیلی به این نسخه امیدوارم...
از این باگه تو بیشتر دموها هستش . سال قبل یا دو سال قبل دموی فیفا پای بازیکنهای از زانو تا میشد به بالا ! همینجوری بازی میکردن !

دوست عزیز من تا حالا فن pes به این متعصبی ندیده بودم:dبه هر حال موفق باشی:-*
یک پست این جا برای شما گذاشته بودم ولی پاکش کردم چون پستم بی محتوا بود و دیگه در سنی نیستم که بخوام با کسی کل کل کنم و تا سعی دارم پستی میزارم که به درد دوستان گرامی بخوره و شما هم بهتر هستش به دنبال این بحث های بیهوده و فن بازی ها نباشین ........... فروم فیفا یک مطلبی گذاشتم درباره فیفا و بخونینش تا یکم اطلاعات شما بالاتر بره دوستان بازیسنتری که اینجا هستن و من رو از قدیم میشناسن خودشون میتونن درباره من قضاوت کنن حالا شما اگه فکر میکنین که من فن متعصب pes هستم هر جور راحتی................ این جوری فکر کن .

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه اگه Konami فوتبال واقعی رو هم توی PES ارائه بده،باز یه عده چشم بسته میان میگن:عجب آشغالی ساخته،این دیگه عمراً به پای فیفا برسه و ... .دوستان سعی کنید همیشه بدون تعصب کورکورانه به هر چیزی نگاه کنید و در موردش نظر بدید تا از زندگیتون لذت بیشتری ببرید.

خیلی جالبه اگه Konami فوتبال واقعی رو هم توی PES ارائه بده،باز یه عده چشم بسته میان میگن:عجب آشغالی ساخته،این دیگه عمراً به پای فیفا برسه و ... .دوستان سعی کنید همیشه بدون تعصب کورکورانه به هر چیزی نگاه کنید و در موردش نظر بدید تا از زندگیتون لذت بیشتری ببرید.

دقیقا همین طوره!
الان اسم pes طوری شده که حتی اگه از سطح خارقالعاده هم بگزره..بازم هیچ کس خوب سعی نمیکنه بازیش کنه و الکی نظر میده(اینو برای اینده گفتم)

اقا من رفتم دوسالی فیفا بازی کردم واقعا خسته کنندس این فیفا ضربات ایستگاهی چه پشت محوطه چه کرنر افتضاح ضربات سر افتضاح شوت پشت محوطه افتضاح من تنها چیزیش که منو جذب کرد تیمهای کامل و مسترلیگ بی نقصش بود امیدوارم pes 2014راضیمون کنه

یه نکته دیگه هم اینکه تو فیفا استایل بازیکن ها حفظ نمیشه...ینی کریس رونالدو مث کریس رونالدو واقعی حرکت نمیکنه...حرکت رونالدو با روبن هیچ فرقی نداره...
ولی این کار حتی تو PES13 هم رعایت شده...ینی رونالدو یا روبن دقیقا مث واقعیت خودشون می دواند...

دوستان کسی لینک دانلود دمو رو داره بزاره یا خود بازی رو چه xbox چه pc بهترین بازی که من از سال 2002 تا الان دارم بازی میکنم پی اس هست اصلان با فیفا قابل مقایسه نیست گرافیک عالی بازی سازی خوب یه مشگلاتی داره pess 2013 امید وارم 2014 جبران کنه که خیلی بهش امید وارم

دوستان کسی لینک دانلود دمو رو داره بزاره یا خود بازی رو چه xbox چه pc بهترین بازی که من از سال 2002 تا الان دارم بازی میکنم پی اس هست اصلان با فیفا قابل مقایسه نیست گرافیک عالی بازی سازی خوب یه مشگلاتی داره pess 2013 امید وارم 2014 جبران کنه که خیلی بهش امید وارم
اون دمویی که اومد اشتباها روی psn قرار گرفته بود و بعدش هم پاک شد ولی خب دیگه کار از کار گذشته بود:) و هنوز دموی رسمی برای xbox و pc نیومده و فک کنم 11 سپتامبر میاد

یه نکته دیگه هم اینکه تو فیفا استایل بازیکن ها حفظ نمیشه...ینی کریس رونالدو مث کریس رونالدو واقعی حرکت نمیکنه...حرکت رونالدو با روبن هیچ فرقی نداره...
ولی این کار حتی تو PES13 هم رعایت شده...ینی رونالدو یا روبن دقیقا مث واقعیت خودشون می دواند...

:):d:))=))

اقا من رفتم دوسالی فیفا بازی کردم واقعا خسته کنندس این فیفا ضربات ایستگاهی چه پشت محوطه چه کرنر افتضاح ضربات سر افتضاح شوت پشت محوطه افتضاح من تنها چیزیش که منو جذب کرد تیمهای کامل و مسترلیگ بی نقصش بود امیدوارم pes 2014راضیمون کنه

:))=))=))=))

74796770422376609552.jpg
[/URL][/IMG]

41564027339275555770.jpg
[/URL][/IMG]

09174906777066303814.jpg
[/URL][/IMG]

38867439931581667439.jpg
[/URL][/IMG]

28930039242201081279.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز واقعا بعد مشاهده تریلر بایر و منچستر به شدت تعجب کردم اونم بخاطر تغییرات چشمگیر بازی از جمله هوش مصنوعی بود اون دسته از کسایی که از هوش مصنوعی ایراد میگرند باید خدمتشون عرض کنم اگه تریلر رو مشاهده کنید متوجه میشید که درجه سختی بازی رو حالت نرمال با این وجود باز هم هوش مصنوعی عالی حالا توجه کنید اگه رو حالت سخت سخت باشه چه شود واقعا خوشحالم که داره بر میگرده به اوج منو یاد pes 2004 انداخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or