Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

الان توی این نسحه دیگه حرکت بازیکن ها 360 درجه ی واقعی (مثل فیفا ) هست ؟ به خوبی و روونی فیفا شده ؟

این سوال رو نمیتونم درست جواب بدم چون فیفا خیلی کم بازی کردم
ولی اگر بخوام یه مقایسه بینه دموهایه فیفا12 و pes2012 بکنم میتونم بگم
هر دو از نظره چرخش 360 درجه خوب و یکسان بودن
تو چیزایه دیگه هم هرکدوم یه خوبی ها و بدی هایی داشتن

امیدوارم یه روزی برسه تا بتونه pes این ابرو ریزیو جمع جور کنه خیلی ضایست فیفا بازا به ادم کنایه میزنن انصافن فیفا سرتر از pes هستش راست میگن بنده خداها باز صلیغه ای هستش ولی pes نمیخاد پول خرج کنه لایسنس کنه ولی میخاد بی پول یه چیز شاخ درست کنه همیشه تو تیما لباساش مشکل داره حتی تو اسم تیما اشتباه مینویسه این خیلی بده برا یه شرکت واقعا متاسف به این روز افتاده شاید 10 سال بعد بتونه شاید برسه اگه خسیس بازیو بزاره کنار پول خرج کنه جدا .

به موضوع مهمی اشاره کردید ....

یکی از دلایل اصلی که باعث شده Pes از Fifa عقب بیفته همین بحث مشکل پرچم و لباس تیمهاست ...

من خودم به عنوان طرفدار چلسی خیلی ناراحت میشم وقتیبه جای چلسی کلمه London Fc ! رو میبینم !!

گیم پلی بازی هم که دیگه واقعا تکراری شده و هیچ نوع آوری خاصی توش دیده نمیشه !

امیدوارم Pes برگرده به اون روزهای طلائی :|

سلام دوستان چرا بر خلاف تایپیک فیفا اینجا هیچ خبری نیست چرا هیچی نمیگین یه سر برین تایپیک فیفا ببینین بچه ها چه ذوقی برا اومدن دارن اینجا چرا اینقدسوتو کوره .

خو اون بازی لیک شده ... اکثرا هم بر و بچ پایرت خور هستن :d
طرفدارای فیفا هم خب بیشترن توی بازی سنتر ... طبیعیه که تاپیکش شلوغ تر باشه . از تعداد صفحاتی هم که تا حالا جلو رفته میشه اینو فهمید.

چرا بعضی دوستان چرت میگن؟؟؟ مگه مهمه که لباس تیمها و پرچم اشتباه؟!!! خب وقتی بعد از 3روز پچ کامل بازی میاد و همه چی درست میشه دیگه این چرندیات چیه...

الان تو فروم 360iso یکی از بچه ها گفته بود بازی لیک شده xgd3 هم نیست :d

البته قابل پیش بینی هم بود چون فیفا هم xgd2 بود

تو abgx که هنوز چیزی نزده ولی خوب حتما به زودی میزنه
در هر حال دیگه xgd3 خیلی هم مهم نیست چون همین امروز c4eva اعلام کرد که مشگل حل شده
و تا چند روزه آینده شاهده فیرم ویر و ... خواهیم بود

در جوابه اون دوستمون هم که فرمودن اینجا چرا ساکت هست و تاپیکه فیفا شلوغ هست باید عرض کنم
اصولا طرفدارهایه فیفا بیشتر هستن و طبعا تاپیکش هم شلوغ میشه ولی یه نکته هم هست که لزوما چیزی که بیشتر طرفدار داره بهتر نیست;)
دلایلم رو هم یه بار تو همون تاپیکه فیفا عرض کردم که با حمله هاف بک هایه تاپیک مواجه شدم و حتی به دفاع هم نرسیدم
چه برسه دم دروازه که گل بزنم:d
ولی این تاپیک ، بیچاره دروازه بان هم نداره و هرکی از راه میرسه یه شوت سمته دروازش میزنه:d
تا حدودی مزاح بود ولی خوب همیشه میگن نصفه شوخی جدی هست:p

اینم یه نمونش:
دوستان مثل اینکه بازی اومده کسی نگرفته بازیرو؟
امید وارم به داغونی سری های قبل نباشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or