vayne solidor
کاربر سایت
لینکی چیزی داری؟
هنوز توی abgx نیومده اما هم xbox360iso اورده هم تو سایت های تورنت هم اومده فقط حیف که قفل داره فقط به uc میخوره
لینکی چیزی داری؟
هنوز توی abgx نیومده اما هم xbox360iso اورده هم تو سایت های تورنت هم اومده فقط حیف که قفل داره فقط به uc میخوره
میشه یه توضیحی بدین منظورتون ازقفل همین قفل جدیدی که رویه gears3 هست؟ دوستمون که دو تا پست بالاتر گفت بازی قفل نداره که؟هنوز توی abgx نیومده اما هم xbox360iso اورده هم تو سایت های تورنت هم اومده فقط حیف که قفل داره فقط به uc میخوره
میشه یه توضیحی بدین منظورتون ازقفل همین قفل جدیدی که رویه gears3 هست؟ دوستمون که دو تا پست بالاتر گفت بازی قفل نداره که؟
خب یعنی ما الان راحت میتونیم بازی Pes12 کپی رو بگیریم وبا همون LT 1.91. اجرا میشه و دیگه نیاز به چیزی نیست????

کاملا باهات موافقم...معلومه مثل خودم از گیمرهای قدیمی هستی..از اونایی که از سگا شروع کردی و بعدش ps 1 ...میدونید بزرگترین اشکاله pes چی هست؟
از نظره من البته
اینه که یه بک گرانده نا مرعی از ژاپنی بازی پشته این عنوان به این خوبی قایم شده
اگه 4 تا آمریکایی یا اروپایی تو تیمشون بود و یه کم این تفکره احمقانه ژاپنی کم رنگ میشد
این بازی به هیچ وجه رقیب نداشت
حتی فیفا هم پیشرفته چند ساله اخیرش به دلیله نزدیک کردنه گیم پلی به pes بود
ولی دریق که خوده pes با عوض کردنه تیمه بازی سازیش بد ضزبه هایی به خودش زد
کاملا باهات موافقم...معلومه مثل خودم از گیمرهای قدیمی هستی..از اونایی که از سگا شروع کردی و بعدش ps 1 ...
KONAMI اوایل شروعش با WINNING ELEVEN حرف نداشت تا PES 6 که اصلا رقیب نداشت اما خداییش این چند سال گند زده...