Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

دوستان یه سوال فنی داشتم.
من الان یه 1 سالی هستش که این lt ها رو نصب نکردم..
چون کنسولم درایور هیتاچی ورژن 1.31 یا 1.51 همچین چیزی هستش...
و آخرین بازی هم که خریدم و بازیش کردم crysis 2 و dead space 2 و dirt 3 هستش...
و هیچ آپدیتی هم انجام ندادم.
.
؟
الان لازم هستش؟
آپدیت کنم دستگاهم رو برای اجرای این بازی یا نه؟
.
بازی نکردن این مصیبتها رو هم داره.(نمی صرفه رو پی اس 3 100 تومان بدیم..)
؟
بعد مگه میشه ورژن پال بازی بیاد؟و زبانش انگلیسی نباشه؟

آپدیت رو که 100% میخواد باید LT1.9x رو داشته باشید حتما
از بازیه بادی کانت به این طرف همشون آپدیت رو میخوان

در اینکه از 2006 تا 2010 افتضاح بود شک ندارم
ولی 2011 بد نبود و الانم تو این 2012 یه تکونایه خوبی خورده
من که خیلی با این 2012 حال کردم ، نمیدونم دوستان هم نظرشون همین هست یا نه؟!

البته اگر به 20 سال بازی کردن بشه گفت قدیمی:d

البته من که هنوز 2012 بازی نکردم چون کنسولم جی هستش اما حالم از 2011 بهم میخوره با اون دوربین مسخرش امیدوارم تو 2012 این مشکل حل بشه یادمه بازی را اورجینال روی ps3 خریدم انقدر بدم اومد فرداش بردم بازار فروختم:d
من تو نسل جدید فعلا با 2010 بیشتر از همه حال کردم تا 2012 را بازی کنم ببینم چه جوریاست

چطوری داش ایمان ؟

آقا کجا داره ؟

مرسی تو چطوری!؟ نیستی!! بیا ببین تو لایو چکار کردم! امتیازمو از 500 تا دیشب کردمش 648! تازه چند تا بازی هم بخاطر اینترنت مزخرفم پرت شدم بیرون 50 60 امتیاز ازم کم کرد! کلا زده به سرم نفر اول تو PES 2011 XBLL بشم بعد برم سراغ PES 12 !

صبح دوستم زنگ زد گفت که بازی رو گرفته داره بازی می کنی! منم عصر می خوام برم بگیرم

مرسی تو چطوری!؟ نیستی!! بیا ببین تو لایو چکار کردم! امتیازمو از 500 تا دیشب کردمش 648! تازه چند تا بازی هم بخاطر اینترنت مزخرفم پرت شدم بیرون 50 60 امتیاز ازم کم کرد! کلا زده به سرم نفر اول تو PES 2011 XBLL بشم بعد برم سراغ PES 12 !

صبح دوستم زنگ زد گفت که بازی رو گرفته داره بازی می کنی! منم عصر می خوام برم بگیرم

ایمان جون 1 ماه گلدم که تموم شده ! ...

ایمان دوستت احتمالا داره ورژن پال با زبون آلمانی و ... بازی میکنه ! ورژن انگلیسی هنوز نیومده !

l-)
تو تاپیک فیفا12 بروبکس زودتر به بازی رسیدن و دارن تعریف و نقد هاشونو میگن.امیدوارم این بازی هم زود بیاد به یه نتیجه خوب برسیم.حیفه اسم PES هست که بخواد کنار گذاشته بشه.اگه این دوتا رقیب هم بمونن، در سالهای بعد خود فوتبال واقعی رو بازی خواهیم کرد.خدارو چه دیدید؟شاید با کینکت و تیم ایران رفتیم جام جهانی=))
بهر حال اگه از دوستان بازی رو اجرا کردن حتی به زبان های دیگه بیان و از گیم پلی و تغییرات بازی نسبت به سال قبل بگن ببینیم چیا گفته میشه!/:)

l-)
تو تاپیک فیفا12 بروبکس زودتر به بازی رسیدن و دارن تعریف و نقد هاشونو میگن.امیدوارم این بازی هم زود بیاد به یه نتیجه خوب برسیم.حیفه اسم PES هست که بخواد کنار گذاشته بشه.اگه این دوتا رقیب هم بمونن، در سالهای بعد خود فوتبال واقعی رو بازی خواهیم کرد.خدارو چه دیدید؟شاید با کینکت و تیم ایران رفتیم جام جهانی=))
بهر حال اگه از دوستان بازی رو اجرا کردن حتی به زبان های دیگه بیان و از گیم پلی و تغییرات بازی نسبت به سال قبل بگن ببینیم چیا گفته میشه!/:)

من هنوز نسخه نهایی به دستم نرسیده دوسته عزیز ولی نسخه دمو رو چندین دست بازی کردم
تغییرات تو گیم پلی و کلیته بازی خیلی وسیع هست
اینو به عنوانه کسی که مدتها PES بازی میکنه دارم میگم
شاید کسی که فیفا باز هست و کمی pes بازی کرده باشه چنین درکی که من نسبت به بازی دارم رو نداشته باشه و
قاعدتا هم نمیتونه این تغییرات رو حس کنه
در یک کلام میتونم بگم به کل متحول شده و کلا فرق کرده
انشااله خودت بازی میکنی و متجه منظوره بنده میشی

l-)
همون ما تو xbox شاید بتونیم بریم جام جهانی تو جهان واقعی این ارزوست برای ما ایرانیا :)) که پول مفتو به این بازیکنای در حد درجه ی 5 لیگ افغانستانم نیستن میدیم بیتل مال منظورمه اقایون .

---------- نوشته در 11:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

دوستان کسی این ورژن آلمانی رو خریده از پشت شهرداری
اگه خریده تو پ خ بگه از کدوم فروشگاه خریده
یا علی
دوستان 2 تا پست پایینتر لینکشو گذاشتن دوست عزیز موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or