Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

دوستان مگه تاریخ رسمی عرضه بازی 5 مهر نبود ! یعنی تو این 2 روز هیچ کس نسخه انگلیسی نخریده که آپلود کنه !! خیلی عجیب ! معمولا همون روز یا روز قبلش لینک های بازی میومد !

برا من خیلی جالبه نسخه xbox همیشه زودتر از pc میومد امروز بازار بودم دیدم برا pc امده من رفته بودم برا داداشم بگیرمش که فروشنده گفت نیومده نمیدونم چرا تا الان نیومده امسال pes عقب موند از نظر عرضه اخه قرار بود 5 بیاد امروز 6 هست باز خبری نیست برا منم سواله چرا .

خوب من اومدم با دست پر هم اومدم
رفتم pes آلمانی رو گرفتم
بعدش فایل زبان انگلیسی منو مال کامپیوتر رو جایگزین فایل منو فرانسه کردم ولی وقتی دیسکو رایت کردم ایکباکسم موقع لود شدن هنگ کرد
نا امید نشدم
پس از جستجویه فراوان
فهمیدم با هم فرق دارن
ولی به جاش از فایل منو دمو اتفاده کردم که هیچ فرقی با اصلش نداره
دوستان من فایل زبان منو دمو رو وارد بازی کردم و حالا یه بازی با منو انگلیسی و زبان فرانسه دارم
>:d<
توجه داشته باشید که این کار باعث بن شدنتون میشه پس فقط به درد دستگاهایه بن شده میخوره مگر اینکه اساتید راه دیگه ای بلد باشن
دانلود فایل زبان http://myxbox.s111.rapidbaz.ir/prem...8097e58/4e834c92/s111.eu./23297569?dt05_e.rar

فعلا میرم چند دست بزنم
اگه کسی بلد نبود چطوری فایلو بریزه رو ایمیج بازی بگه تا توضیح بدم

فقط میتونم بگم خیلی پیشرفت کرده مخصوصا تو اون قسمت لایف که واقعا فکر میکنی مربی هستی

یا علی

آخرین ویرایش:
دوست عزیز برای من یه سوالی پیش اومد اگه نسخه المانی با فایل انگلیسی دمو رو اجرا کنیم بن میشیم؟البته منظورتون تو لایو بود دیگه ؟وگرنه افلاین که بن شدن نداره.درضمن اگه اینکارو بکنیم فعلا افلاین بازی کنیم بعد که 25 مهر نسخه اصلی انگلیسی اومد با اون بریم تو لایو که بن نمیشیم؟

دوست عزیز حقیقتش من در مورد بن شدن وقتی آفلاین بازی کنیم چیزی نمیدونم فقط اینو میدونم که بازی چون ادیت شده - در اصل تغییر تو ایمیج بازی به خاطر همین احتمال بن شدن هست ولی در مورد آفلاین باید اساتید بگن...
یه چیز جالب اضافه مود استار هستش که تو بازی با 100 gb میشه خریدش که برای ستینگ بازی گزینه ای اضافه میکنه که لول بالاتر top player هستش یعنی بازی خیلی سخت میشه
من چیزهای جالبی تو این چند ساعت بازی دیدم
مخصوصا فوتبال لایف که سه قسمت بازیکن افسانه ای - مربی و رئیس باشگاه رو شامل میشه که قسمت رئیس باشگاه قفل هستش و باید با 100 تا بخریش تو بازی
تو قسمت بازیکن افسانه حتی میتونی بگی که به چه تیمی علاقه داری
تو مستر لیگ هم میتونی هم خودت بازی کنی هم مربی باشی و بازی رو تماشا کنی و مربی گری ( که پیشنهاد میکنم اگه مربی شدید با سه تماشایه بازی از دوربین live استفاده کنید که واقعا حس تلویزیون رو به آدم میده )
بازی نسبت به دمو دوم خیلی پیشرفت کرده و میتونم بگم دروازه بانها 70 - 80 % خوب عمل میکنند - کلا بازی خیلی روون و قشنگ شده - دفاع بد عمل نمیکنه و یه گزینه داره تو قسمت کنترل اگه پرس تیمی رو روی دستی بگذاری میتونی با یه دکمه دفاعهی که تو فیفا 12 هستش میشه انجام داد یعنی به جای گرفتن دکمه پرس تیمی وقتی این دکمه رو بزنی پارو دراز میکنه برای گرفتن توپ
کلا بازی پیشرفت خوبی کرده تو همه قسمتها ( یکی از اشکالهای همیشگی یعنی لیسانس نشدن تیما وجود داره ) ولی میتونیم بگیم 70 % AI یا هوش مصنوعی بازی خوب عمل میکنه البته من دیدم که کونامی برای pc یه آپدیتی رو داده که تو مشخصاتش یکی از ویژگیهاش بهبود AI هستش - که باید منتظر باشیم که این آپدیت برای xbox هم بیاد
من طرفدار هیچ کودوم از بازیهای fifa و pes نیستم ولی چون بیشتر pes بازی میکرذم خوشحالم که این بازی هم پیشرفت خوبی کرده
اگه انصافا به این بازی نمره بدیم 9 از 10 واقعا حقش هست .
یا علی

دوستان نسخه انگلیسی برا pc اومده من دیروز رفتم دیدم تو بازار بود فقط برا xbox نیومده انگلیسیش که جا تعصب داره همیشه مشکل داره یجور چه از نظر امتیاز گیری چه ... هزارتا ایراد دیگه بدتر از همه لایسنسشه که جدا اسم و همه چیه تیما رو مخه ادمه جدا کاش درست بشه نمیدونم چرا کنامی به فکر نیست این ایرادایی که ازش میگیرنو درست کنه یه گوشش دره یه گوششم دروازه گوشش بدهکار نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or