با سلام.دوستان عزیز در دموی دوم واقعا بازی عالی شده به گونه ای که در بیشترفرومهای خارجی هم همه راجع به ساکرصحبت میکنن.من دموی دوم رو گرفتم و این نکات بهبود پیداکرده البته ایراداتی هم هست که میگم:
محاسن:
دروازه بان ها بهبود یافته و عکس العمل های سریع و درست انجام میدن
کنترل بازیکنا روون تر شده و چرخش 360 درجه بطور کامل اجرا شده
واکنش تماشاگرا و پراکندگی مشابه ها بهتر شده
صداگزاری که یکی از عیب های pes های قبلیه در این نسخه هم تعریفی نداره (صدای تماشاگرا (ورزشگاه)رو میگم ,گزارشگر که هنوز نداره)
داوری مثل دموی اول خوبه ,در مقایسه با pes 11 عالیه
ضربات و شوت طبیعی تر شده
بازیکنا تو سایه اصلا معلوم نیستن
اشکالات:
1-تار بودن تصویر :که با قراردادن روشنایی تصویر رو ی+6 مشکل حل میشه
2-بد بودن سایه های ورزشگاه رو زمین به گونه ای که وقتی بازیکن وارد منطقه تاریک میشه اصلا هیچی معلوم نیس که این رو نمیدونم چیکارش بکنم
اینم من اضافه کنم که این مشکلات کوچیکی که باقی مونده مطمئنا تو نسخه نهایی حل میشه و به نظرم این سیاست کونامی و سیباس هستش که این جوری می خوان رفته رفته حس خریدار رو نسبت به قبل بهتر و بهتر کنند .
این نسخه به عقیده من می تونه خاطرات خوش نسخه 2006 رو تکرار کنه شایدم اصلا اونو به دست فراموشی بسپره .
محاسن:
دروازه بان ها بهبود یافته و عکس العمل های سریع و درست انجام میدن
کنترل بازیکنا روون تر شده و چرخش 360 درجه بطور کامل اجرا شده
واکنش تماشاگرا و پراکندگی مشابه ها بهتر شده
صداگزاری که یکی از عیب های pes های قبلیه در این نسخه هم تعریفی نداره (صدای تماشاگرا (ورزشگاه)رو میگم ,گزارشگر که هنوز نداره)
داوری مثل دموی اول خوبه ,در مقایسه با pes 11 عالیه
ضربات و شوت طبیعی تر شده
بازیکنا تو سایه اصلا معلوم نیستن
اشکالات:
1-تار بودن تصویر :که با قراردادن روشنایی تصویر رو ی+6 مشکل حل میشه
2-بد بودن سایه های ورزشگاه رو زمین به گونه ای که وقتی بازیکن وارد منطقه تاریک میشه اصلا هیچی معلوم نیس که این رو نمیدونم چیکارش بکنم
اینم من اضافه کنم که این مشکلات کوچیکی که باقی مونده مطمئنا تو نسخه نهایی حل میشه و به نظرم این سیاست کونامی و سیباس هستش که این جوری می خوان رفته رفته حس خریدار رو نسبت به قبل بهتر و بهتر کنند .
این نسخه به عقیده من می تونه خاطرات خوش نسخه 2006 رو تکرار کنه شایدم اصلا اونو به دست فراموشی بسپره .

:d