Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

با سلام.دوستان عزیز در دموی دوم واقعا بازی عالی شده به گونه ای که در بیشترفرومهای خارجی هم همه راجع به ساکرصحبت میکنن.من دموی دوم رو گرفتم و این نکات بهبود پیداکرده البته ایراداتی هم هست که میگم:
محاسن:
دروازه بان ها بهبود یافته و عکس العمل های سریع و درست انجام میدن
کنترل بازیکنا روون تر شده و چرخش 360 درجه بطور کامل اجرا شده
واکنش تماشاگرا و پراکندگی مشابه ها بهتر شده
صداگزاری که یکی از عیب های pes های قبلیه در این نسخه هم تعریفی نداره (صدای تماشاگرا (ورزشگاه)رو میگم ,گزارشگر که هنوز نداره)
داوری مثل دموی اول خوبه ,در مقایسه با pes 11 عالیه
ضربات و شوت طبیعی تر شده
بازیکنا تو سایه اصلا معلوم نیستن
اشکالات:
1-تار بودن تصویر :که با قراردادن روشنایی تصویر رو ی+6 مشکل حل میشه
2-بد بودن سایه های ورزشگاه رو زمین به گونه ای که وقتی بازیکن وارد منطقه تاریک میشه اصلا هیچی معلوم نیس که این رو نمیدونم چیکارش بکنم

اینم من اضافه کنم که این مشکلات کوچیکی که باقی مونده مطمئنا تو نسخه نهایی حل میشه و به نظرم این سیاست کونامی و سیباس هستش که این جوری می خوان رفته رفته حس خریدار رو نسبت به قبل بهتر و بهتر کنند .

این نسخه به عقیده من می تونه خاطرات خوش نسخه 2006 رو تکرار کنه شایدم اصلا اونو به دست فراموشی بسپره .

دوستان دموی دوم رو کسی بازی کرده؟
من دیشب بازی کردم
نمیدونم من خوابم میومد یا واقعا اینقدر گیم پلی تغییر کرده و سخت شده؟!
واقعا سخت شده!!!!
من اینتر رو برداشتم و حریفم بایرن بود که 4-1 باختم بهش
گفتم شاید بایرن قوی تره
بایرن رو برداشتم با اینتر بازی کردم نتیجه جالبه 8-1 رقم خورد و باختم
گیم پلی به شدت متحول شده و دقیقا یه اتفاقی مثله pes6 افتاده
فک کنم یه ماهی فقط باید تمرین کرد تا بشه مساوی کرد
خیلی سخت شده آقا ....خیلی

راستی پاس تو عمق هم خیلی سخت شده
دوستانه فیفا فدایی لطف کنید دست از سره ما بر دارید ، برید همون تاپیک فیفا رو آباد کنید ، pes رو بی خیال شید

عزیز من با ایشون کاری ندارم ولی اگه یه Dark Souls:Football هم بسازن یکی مثل شما(گیمر)دیگه 8 تا نمیخوره که
biggrin1.gif

فک کنم یه نمه اغراق کردی
biggrin1.gif

پ.ن:اغراق رو درست نوشتم؟!
biggrin1.gif

حالا که خوردیم ،
biggrin1.gif

• Like
Reactions: Terova
راستی پاس تو عمق هم خیلی سخت شده

واقعا سخت شده ؟ :d من که سختی احساس نکردم
دمو رو بازی کردم 4 تا بازی هر 4 بازی من اینتر بودم درجه سختی هم Top Player با بایرن 2 تا بازی کردم یه مساوی یه برد . رنجرز و تاتنهام رو هم بردم .
توضیح بیشتری نمیدم تا تاپیکتون در آرامش بمونه اما کلا دمو برای من در حد همین Smile بودش :d

موفق باشید

واقعا سخت شده ؟ :d من که سختی احساس نکردم
دمو رو بازی کردم 4 تا بازی هر 4 بازی من اینتر بودم درجه سختی هم Top Player با بایرن 2 تا بازی کردم یه مساوی یه برد . رنجرز و تاتنهام رو هم بردم .
توضیح بیشتری نمیدم تا تاپیکتون در آرامش بمونه اما کلا دمو برای من در حد همین Smile بودش :d

موفق باشید

تا قدرتهایی مثله شما هست همه چی در حده همین :d هست
دسته شما درد نکنه که آرامش رو برقرار کردید

آقا بیخیال بشیم این بحث رو
حالا یکی بازیش بهتره یکی بدتره
ولی نمیدونم چرا تا یه جمله اینجا گفته میشه سریع یه ربطی یه فیفا داده میشه

در هر حال من که خوشم اومد از بازی
پیشرفتهایه خوبی داره
فقط باید صبر کرد تا نسخه اصلی بیاد ببینیم چی میشه ( البته اگه این مشگله xgd3 زودتر حل بشه)

من با بازی اول با اینتر رو درجه سختیه top p بایر رو 3-1 شکست دادم در کل سرعتش خیلی خوب شده .. و خیلی دربیل زدن بهتر شده .فکر کنم تمام اچویمنت های افلاینشو بگیرم:>:d

اقا من دمو رو بازی کردم خدا این کونامی رو نابود کنه با این قولهای علکی وقتی به هم پاس میدن صدای توپ صدای طبل بازی شده کپی 2009 رنگ چمن افتضاح پاسکاری فقط دکمه a بزن دیگه جهت نگیر خودش پاس میده فققط وعده های پوچ علکی

تو تنظیمات میشه پاس و شوت و تکل رو تنظیم کرد و از حالت auto به manual تبدیل کرد.درسته بازی ایراد زیاد داری ولی به نظر من نسبت به 3-4 سال اخیر این بهترین شماره pes خواهد بود انصافا روش کار کردن همین بازی رو اگه تغییر ندن و روش کار کنن و ایراداتش رو بگیرن نسخه های بعدی خیلی خوب میشه فیفا هم همین کار رو کرد و موفق شد.

من هم دمو رو امتحان کردم.بازی پیشرفتهای غیر قابل انکاری داشته ولی هنوز با یه بازیه ایده آل فاصله بسیاری داره و این حرکتهای لاکپشتی ثمری برای پرو نداره.امیدوارم نسل بعد یه پرو درست حسابی ببینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or