Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

دوستان این بازی بر روی xbox360 ساخته خواهد شد به ps3 ,pc تبدیل خواهد شد؟
در نتیجه گرافیک و کلا بازی بهتری روی xbox360 خواهیم دید؟

دوست عزیز به طور معمول بازیهای مولتی اول با توجه به قدرت سخت افزاریه 360 ساخته میشه
و بعد برای PS3 پورت میشه چون همه میدونیم قدرت سخت افزاریه PS3 بیشتره و نمیشه برعکس
این کار رو انجام داد و این ربطی به بهتر بودن نسخه 360 نداره

همه دارن از بازی تعریف میکنن خصوصاً از گیم پلی بسیار خوب بازی که میتونه ما رو امیدوار کنه..

PES 2009 یکی از مشکل های که داشت ساده شدن حرکات بین بازیکن های حریف بود که بعد از مدتی کاملاً آسون میشد (البته در مقابل هوش مصنوعی) طوری که فقط با تغییر جهت میتونستی بازیکن حریف رو جا بگزاری که این دور از واقعیت بود..

اما این نکته در مورد FIFA بر عکس بود و برای گذر از بازیکن های حریف باید از حرکات خاص و نمایشی استفاده میکردی که این باعث جذاب شدن گیم پلی FIFA میشد..
اما این حرکت FIFA بسیار تخیولی بود و امکان نداره تو یک بازی فوتبال واقعی اینجوری بازی کنی.. داخل فیفا شما برا انجام این حرکات باید از چند دکمه استفاده میکردی که خیلی سخت میشد و احتیاج به دقت و تمرکز زیادی داشت..

حالا کونامی اومده و یک چیزی تقریباً بین این دو نوع گیم پلی ساخته که میتونه برگ برنده PES باشه..

دوست عزیز به طور معمول بازیهای مولتی اول با توجه به قدرت سخت افزاریه 360 ساخته میشه
و بعد برای PS3 پورت میشه چون همه میدونیم قدرت سخت افزاریه PS3 بیشتره و نمیشه برعکس
این کار رو انجام داد و این ربطی به بهتر بودن نسخه 360 نداره

البته PS3 هم یک نقطه ضعفهای داره که مشکل ساز میشه مثل قدرت رم..

تو PES 2008 که برای PS3 اومد افت فریم خیلی بیشتر از پلتفروم های دیگه بود..

امیدارم امسال بوندس لیگا را بگذاره به ویژه بایرن مونیخ
آخه این چه معنی داره این لیگ درپیت هلند باشه اون وقت دومین لیگ مطرح اروپا نباشه
این دفعه بیشتر لیگ ها لایسنس شدند و نگرانی ها خیلی کمتر شده(در مورد لایسنس)

یه مشکلی داشت بازیکنا به طور مسخره ای حرکت میکردن سرعت هم میگرفتی بدتر میشد :laughing:
البته بعضی اوقات مخصوصا دفاعها
انگار بریک میرفتن :biggrin1:
برطرف شده؟

امیدارم امسال بوندس لیگا را بگذاره به ویژه بایرن مونیخ
آخه این چه معنی داره این لیگ درپیت هلند باشه اون وقت دومین لیگ مطرح اروپا نباشه
ببخشید کی گفته بوندسلیگا دومین لیگ مطرح اروپا هستش؟ در ضمن بعید میدونم این سری هم بتونند بخرن این امتیاز رو. البته اگه بیادش خوشحال میشیم:biggrin1:

ببخشید کی گفته بوندسلیگا دومین لیگ مطرح اروپا هستش؟
این فدراسيون جهاني تاريخ و آمار رده بندی لیگها رو به این شکل زده : :-"
لیگ برتر انگلیس
لیگ برزیل :eek:
لیگ Argentina :eek:
لیگ آلمان :confused:
لیگ اسپانیا
لیگ ایتالیا
و ... .
البته زیاد جدیش نگیرید.:biggrin1: کی گفته لیگ آلمان از لیگ اسپانیا و ایتالیا بهتره.:evil:

لیگ برتر انگلیس
لیگ اسپانیا
لیگ ایتالیا
و ... .
البته زیاد جدیش نگیرید.:biggrin1: کی گفته لیگ آلمان از لیگ اسپانیا و ایتالیا بهتره.:evil:

دمت گرم عجب چیز باحالی نوشتن:biggrin1: خیلی خنده هستش. در کل من که فکر می کنم بوندسلیگا رو هم بزارن یا نزارن فقط برای یک عده محدودی تفاوت داره. وگرنه اکثرا تو لیگ های انگلیس، اسپانیا و ایتالیا چرخ میزنند:biggrin1:

من میخوام از بازیی بنویسم که دیگه هیچ امیدی بهش ندارم.ایمان اووردم که ژاپنیها و مخصوصا این کونامیه حقه باز همه رو مسخره کرده یا بهتر بگم خودشو مسخره کرده.
دموی جدید از گیم پلی این بازی رو دیدم.فقط میتونم بگم متاسفم.راه رفتنشون مسخرست.انگار ماست خوردن.تو یه صحنه مسی با نوک پا جوری سانتر میکنه که عمرا در واقعیت نمیشه اینکارو کرد.بازی هنوز فانتزی و مسخرست.گرافیکش به جز طراحیه صورت بازیکنها هیچی نداره.
ببخشید تند رفتم چون احساس میکنم بازم این کونامی سر کارمون گذاشته. البته یه تریلر دیگه هست.اونم ببینم اگه مزخرف بود باید با کونامی خداحافظی کرد.:evil:

لیگ برتر انگلیس
لیگ اسپانیا
لیگ ایتالیا
و ... .

واقعا لیگ درپیت آلمان با این همه تیم ضعیف((همین بایرن چه باختی جلوی بارسلون داشت!!!!)بالاتر از لیگ های با کلاسی مثل ایتالیا:love: و اسپانیا قرار می گیره.آمار های فیفا همیشه یک مشکلی داشته.
به نظر من که اگر هیچ تیم آلمانی هم نباشه خیلی فرق نمی کنه.فقط یوونتوس باشه:cool:

من میخوام از بازیی بنویسم که دیگه هیچ امیدی بهش ندارم.ایمان اووردم که ژاپنیها و مخصوصا این کونامیه حقه باز همه رو مسخره کرده یا بهتر بگم خودشو مسخره کرده.
دموی جدید از گیم پلی این بازی رو دیدم.فقط میتونم بگم متاسفم.راه رفتنشون مسخرست.انگار ماست خوردن.تو یه صحنه مسی با نوک پا جوری سانتر میکنه که عمرا در واقعیت نمیشه اینکارو کرد.بازی هنوز فانتزی و مسخرست.گرافیکش به جز طراحیه صورت بازیکنها هیچی نداره.
ببخشید تند رفتم چون احساس میکنم بازم این کونامی سر کارمون گذاشته. البته یه تریلر دیگه هست.اونم ببینم اگه مزخرف بود باید با کونامی خداحافظی کرد.:evil:

لینک این ویدئو ای که دیدی بگزار تا ما هم ببینیم..

آخرین ویرایش:
آقای romell بیا بهمون امید بده از چیز های خوب بازی بگو من پست های شما رو خیلی دوست دارم
و این دوستمون محسن چاوشی هم متقاعد کنید
چرا تو این تریلر ژابی آلونسو هنوز تو لیورپوله ؟ در حالی که ابرام تو بارساـه؟
مثلاً الان این موشن کپچر شده ؟ این که فرقی نکرده هنوز همون مصنوعی خودشه که همون اول بازی هم با اولین حمله چه راحتی گل شد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or