jeff hardy
کاربر سایت
در عوض دروازه بان ها و دفاع ها بهتر کار میکنناینجوری که ایت ویدئو گیمر گفته که گیم پلی سخت تر شده![]()
پرو 2009 خیلی از نظر دفاع و دروازه بان ها(عکس العمل هاشون)بد بود
در عوض دروازه بان ها و دفاع ها بهتر کار میکنناینجوری که ایت ویدئو گیمر گفته که گیم پلی سخت تر شده![]()
دوستان این بازی بر روی xbox360 ساخته خواهد شد به ps3 ,pc تبدیل خواهد شد؟
در نتیجه گرافیک و کلا بازی بهتری روی xbox360 خواهیم دید؟
دوست عزیز به طور معمول بازیهای مولتی اول با توجه به قدرت سخت افزاریه 360 ساخته میشه
و بعد برای PS3 پورت میشه چون همه میدونیم قدرت سخت افزاریه PS3 بیشتره و نمیشه برعکس
این کار رو انجام داد و این ربطی به بهتر بودن نسخه 360 نداره
این دفعه بیشتر لیگ ها لایسنس شدند و نگرانی ها خیلی کمتر شده(در مورد لایسنس)امیدارم امسال بوندس لیگا را بگذاره به ویژه بایرن مونیخ
آخه این چه معنی داره این لیگ درپیت هلند باشه اون وقت دومین لیگ مطرح اروپا نباشه
ببخشید کی گفته بوندسلیگا دومین لیگ مطرح اروپا هستش؟ در ضمن بعید میدونم این سری هم بتونند بخرن این امتیاز رو. البته اگه بیادش خوشحال میشیم:biggrin1:امیدارم امسال بوندس لیگا را بگذاره به ویژه بایرن مونیخ
آخه این چه معنی داره این لیگ درپیت هلند باشه اون وقت دومین لیگ مطرح اروپا نباشه
اون طوری که گفتن بله برطرف شدهیه مشکلی داشت بازیکنا به طور مسخره ای حرکت میکردن سرعت هم میگرفتی بدتر میشد :laughing:
البته بعضی اوقات مخصوصا دفاعها
انگار بریک میرفتن :biggrin1:
برطرف شده؟
این فدراسيون جهاني تاريخ و آمار رده بندی لیگها رو به این شکل زده :ببخشید کی گفته بوندسلیگا دومین لیگ مطرح اروپا هستش؟

دمت گرم عجب چیز باحالی نوشتن:biggrin1: خیلی خنده هستش. در کل من که فکر می کنم بوندسلیگا رو هم بزارن یا نزارن فقط برای یک عده محدودی تفاوت داره. وگرنه اکثرا تو لیگ های انگلیس، اسپانیا و ایتالیا چرخ میزنند:biggrin1:این فدراسيون جهاني تاريخ و آمار رده بندی لیگها رو به این شکل زده :
البته زیاد جدیش نگیرید.:biggrin1: کی گفته لیگ آلمان از لیگ اسپانیا و ایتالیا بهتره.لیگ برتر انگلیس
لیگ برزیل
لیگ Argentina
لیگ آلمان :confused:
لیگ اسپانیا
لیگ ایتالیا
و ... .

واقعا لیگ درپیت آلمان با این همه تیم ضعیف((همین بایرن چه باختی جلوی بارسلون داشت!!!!)بالاتر از لیگ های با کلاسی مثل ایتالیااین فدراسيون جهاني تاريخ و آمار رده بندی لیگها رو به این شکل زده :
البته زیاد جدیش نگیرید.:biggrin1: کی گفته لیگ آلمان از لیگ اسپانیا و ایتالیا بهتره.لیگ برتر انگلیس
لیگ برزیل
لیگ Argentina
لیگ آلمان :confused:
لیگ اسپانیا
لیگ ایتالیا
و ... .
و اسپانیا قرار می گیره.آمار های فیفا همیشه یک مشکلی داشته.
من میخوام از بازیی بنویسم که دیگه هیچ امیدی بهش ندارم.ایمان اووردم که ژاپنیها و مخصوصا این کونامیه حقه باز همه رو مسخره کرده یا بهتر بگم خودشو مسخره کرده.
دموی جدید از گیم پلی این بازی رو دیدم.فقط میتونم بگم متاسفم.راه رفتنشون مسخرست.انگار ماست خوردن.تو یه صحنه مسی با نوک پا جوری سانتر میکنه که عمرا در واقعیت نمیشه اینکارو کرد.بازی هنوز فانتزی و مسخرست.گرافیکش به جز طراحیه صورت بازیکنها هیچی نداره.
ببخشید تند رفتم چون احساس میکنم بازم این کونامی سر کارمون گذاشته. البته یه تریلر دیگه هست.اونم ببینم اگه مزخرف بود باید با کونامی خداحافظی کرد.![]()
http://www.gamersyde.com/news_gamescom_pes2010_gameplay-8396_en.htmlلینک این ویدئو ای که دیدی بگزار تا ما هم ببینیم..