Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

من یه تریلر با کیفیت HD به مدت 4:34 دقیقه با حجم 639 مگ از سایت GAMERSYDE دانلود کردم و میخوام به عنوان یک پرو باز حرفه ایی و قدیمی نظر خودم رو بگم.
خاک عالم بر سر این کونامی:((هیچ فرقی با نسخه های 2007 و 2008 و 2009 نداشت.
همون مزخرفی بود که سه ساله که داره تحویل طرفداراش میده واقعا این احمقا شعور مخاطب هاشون رو به بازی گرفتن به جز نورپردازیه خوبش هیچ چیزه دیگه ایی نداشت.الان 3 سال دلمون رو صابون میزنیم که دیگه امسال یه فوتبال خوب داریم ولی هر سال بدتر میشه و هیچ فرقی نمیکنه.انیمیشن ها دقیقا مثل نسخه های پیشین هست بدونه کوچکترین تغییری.
اینم که میگن ما انیمیشن های جدید رو اضافه نکردیم حقه بازیشونه که این یه کارو خوب بلدن.
عوضیا اول اومدن چهار تا عکس RENDER شده از مسی نشون دادن و گفتن که این گرافیک داخل بازی هست بعد اومدن همون آب رنگ رو تحویل مردم دادن.بعد اومدن گفتن نه این 50 درصد کار بوده بازیه اصلی تو نمایشگاه آلمان نشون داده میشه که دیدم خبر مرگشون هیچ فرقی نکرده.حالا که دوباره داد مردم در اومده اومدن میگن نه ما انیمیشن های جدید رو هنوز اضافه نکردیم.آره جونه عمشون من خرم و باور کردم.حالا بگید اگه این کارا اسمش حقه بازی نیست چیه؟؟؟؟
تو یه مصاحبه اومدن گفتن که ما میدونیم بازیباز های اروپایی دوست دارن بازی بیشتر شبیه سازی و واقعی باشه برای همین ما بهترین فوتبال شبیه سازی شده تاریخ رو داریم میسازیم.
(این دقیقا عین جمله کارگردان عقب افتاده بازیه).
درسته که من خودم بازیبازم و با هر سبک بازی حال میکنم ولی به شخصه با هیچ بازی ایی مثل فوتبال حال نمیکنم.وقتی یه فوتبال درست و حسابی نداشته باشم حال هیچ بازی ایی دیگه ندارم.
یادش بخیر وقتی PES 5 اومده بود شب و روزم شده بود PES.آژانس میگرفتم کامپیوترم رو برمیداشتم میرفتم خونه پسر دائیم با داداشام چهار نفری تا خود صبح PES 5 بازی میکردیم.
خیلی حال میداد یادش بخیر.
ببخشید زیاد پر حرفی کردم.خلاصه به نظر من این بازی دیگه رفته قاطیه باقالیا.
من دیگه هرچی حرف بود باور کرده بودم و فیفا رو ول کرده بودم و منتظر این بازی بودم ولی با این نوشته ها دوباره میرم FIFA 10 که به نظرم خیلی بهتر از قبل شده رو بازی میکنم:(

آقای KHASTE-TANHA من همه ی حرفاتون رو قبول دارم.به نظرم باید سازنده ها یه فکری برای این بازی بکنن و دست از تنبلیشون بر دارن چون واقعا دیگه گندش درومده!
ببخشید زیاد پر حرفی کردم.خلاصه به نظر من این بازی دیگه رفته قاطیه باقالیا.
فکر میکنم خیلی وقته که رفته،چون 3 ساله هیچ پیشرفتی که نداره،بلکه داره پسرفت هم میکنه...

همون طور که از حرفهای بچه ها معلوم هست دنبال بهبود گرافیک میگردن که کونامی هم این ریسک رو نکرده که گرافیک رو تغییر ساختاری بده..اونها اومدن بیشتر رویه فیزیک بازی و گیم پلی کار کردن که مشکلات قبلی رو حل کنند و بازی رونتری عرضه کنن که به نظرم موفق شدن..

شما انتظار دارین گرافیک بهتر بشه ولی این درحالیه که نکته قوت PES گیم پلی هست و اونها هم قاعدتاً بیشتر رویه گیم پلی کار میکنن..

تو بعضی گیم ها خصوصا فوتبال گرافیک زیاد مهم نیست وقتی 90 درصد زمان بازی دوربین از بالا بازیکن ها رو نشون میده گرافیک میخواین چیکار..!!!؟

امیدوارم فقط باگ های بازی رو رفع کنن . یه مقدار امکان زدن گل های مفت رو کم کنند و واکنش های دروازه بان ها رو بهتر از قبل کنند . به غیر از این ها هیچ احتیایجی به ایجاد تغییر در مکانیزم گیم پلی بازی که سالیان سال همه pes باز ها بهش عادت داریم . نیست .

البته با حرف هایی که هومن از نمایشگاه زده بود و خودش هم بازی کرده بودش و می گفت خیلی بهتر شده بهتره از روی دیدن دمو قضاوت عجولانه نکنیم و صبر کنیم تا بازی بیادش و ببینیم چی هست. ولی به نظر من کونامی هم خیلی مقصر نیست. بیشتر تضیر EA هست چون واقعا در FIFA یک تحول اساسی ایجاد کرد و سطح انتظارات رو از یک بازی فوتبال به شکل قابل توجهی طی چند سال گذشته بالا برد. باید صبر کرد و دید چه می شود.

نوشته شده توسط KHASTE -TANHA
من یه تریلر با کیفیت HD به مدت 4:34 دقیقه با حجم 639 مگ از سایت GAMERSYDE دانلود کردم و میخوام به عنوان یک پرو باز حرفه ایی و قدیمی نظر خودم رو بگم.
خاک عالم بر سر این کونامی:((هیچ فرقی با نسخه های 2007 و 2008 و 2009 نداشت.

منم به عنوانه یه eleven باز قدیمی میتونم بگم اتفاقا اگر درست نسخه های 2007 و 2008 و 2009 رو با هم مقایسه کرده بودید پی به تغییر ها و پیشرفتها برده بودید، نمیدونم توقع شما چی هست ولی من فکر میکنم اگر یه کم بخوان مثل فیفا برن سمت رنگ و لعاب دیگه اصلا به درد نخواهد خورد ، و در سطحی که الان صنعت گیم قرار گرفته ایجاد تغییر و ریسک کردن خیلی سخت هست
منم فکر میکنم اگر نقطه ضعفهای نسخه قبلی و باگها برطرف بشه خیلی هم خوب باشه
من زمانی قدر PES رو میفهمم که یه دست فیفا بازی میکنم چون تا الان فکر کنم کلا هر فیفایی که خریدم یه دست بیشتر بازی نکردم اونم نصفه کاره دستگاه رو خاموش کردم و یه 100 رحمت به کونامی گفتم
نمیدونم چقدر دقت کرده باشید ولی تا جایی که من میبینم فیفا داره سعی میکنه کمی به گیم پلی PES نزدیک بشه که اونم تا الان نتونسته
در کل میشه گفت با احترام به طرفدارهای 2 بازی بهتره هر کدوم برن تاپیک خودشون و مزاحم همسایه نشن;)

منم به عنوانه یه eleven باز قدیمی میتونم بگم اتفاقا اگر درست نسخه های 2007 و 2008 و 2009 رو با هم مقایسه کرده بودید پی به تغییر ها و پیشرفتها برده بودید، نمیدونم توقع شما چی هست ولی من فکر میکنم اگر یه کم بخوان مثل فیفا برن سمت رنگ و لعاب دیگه اصلا به درد نخواهد خورد ، و در سطحی که الان صنعت گیم قرار گرفته ایجاد تغییر و ریسک کردن خیلی سخت هست
منم فکر میکنم اگر نقطه ضعفهای نسخه قبلی و باگها برطرف بشه خیلی هم خوب باشه
من زمانی قدر PES رو میفهمم که یه دست فیفا بازی میکنم چون تا الان فکر کنم کلا هر فیفایی که خریدم یه دست بیشتر بازی نکردم اونم نصفه کاره دستگاه رو خاموش کردم و یه 100 رحمت به کونامی گفتم
نمیدونم چقدر دقت کرده باشید ولی تا جایی که من میبینم فیفا داره سعی میکنه کمی به گیم پلی PES نزدیک بشه که اونم تا الان نتونسته
در کل میشه گفت با احترام به طرفدارهای 2 بازی بهتره هر کدوم برن تاپیک خودشون و مزاحم همسایه نشن;)
توروخدا این حرفهای قدیمی و پیش پا افتاده رو تمومش کنید.شما پیشرفت رو در چند تغییر ساده میبینی ولی من پیشرفت رو همون چیزی میبینم که فیفا نشون داده.
شما میگی فیفا رنگ و لعاب داره!تا کی میخواین از این حرفهای تکراری بزنین.من خودم تا 2سال پیش همین حرفارو میزدم ولی دیگه دیدم تاریخ مصرفش گذشته پس شما هم دیگه از این حرفای تاریخ گذشته نزن.
شما میگی نقطه ضعفا برطرف بشه خوب میشه پس معلومه شما فقط یه فوتبال فانتزی دوس داری که در این صورت جای ایرادی نمیمونه.
تازه منم نیومدم از پرو بد بگم تا طرفدارهای فیفا خوشحال بشن.من نظرمو در مورد تریلری که از گیم پلی دیدم گفتم.
امیدوارم بی احترامی تلقی نشه:
تا زمانی که پرو طرفدارهای دو اتیشه و فنی مثل شما داره انتظار پیشرفتی نباید داشت.

این دیگه از خنده دار ترین حرف های سال بودش. بابا اصلا تنها چیزی که تو این دو بازی از زمین تا آسمون باهم فرق داره همین گیم پلیش هست. تاجایی هم که من دیدم هر روز FIFA داره کارهای جدیدی تو گیم پلی اعمال میکنه که تاحالا PES انجام نداده و من نمی دونم از کجا این حرف رو در آوردین. در کل فکر کنم متعصب ترین فرد در کل بازی سنتر شما باشین که حاضر نیستید حرف هیچ کدوم دیگه از PES یا WE بازهای قدیمی رو قبول کنید. موفق باشید

این دیگه از خنده دار ترین حرف های سال بودش. بابا اصلا تنها چیزی که تو این دو بازی از زمین تا آسمون باهم فرق داره همین گیم پلیش هست. تاجایی هم که من دیدم هر روز FIFA داره کارهای جدیدی تو گیم پلی اعمال میکنه که تاحالا PES انجام نداده و من نمی دونم از کجا این حرف رو در آوردین. در کل فکر کنم متعصب ترین فرد در کل بازی سنتر شما باشین که حاضر نیستید حرف هیچ کدوم دیگه از PES یا WE بازهای قدیمی رو قبول کنید. موفق باشید
برهان جان من نمی خوام وارد این بحث بشم . اصلا هم جاش اینجا نیست . ولی شما اگه از چندین شماره قبل فیفا و pes به این دو بازی نگاه کنی. می بینی که تو هر شماره جدیدی که از فیفا می یاد . این بازی به خیلی از المان های pes نزدیک شده و در نهایت در اخرین شماره به قدری شبیه به pes بود که خیلی از pes باز ها ( از جمله خودم ) می تونستیم فیفا رو تحمل کنیم و دیگه اون گیم پلی عذاب اور رو برامون نداشت . اینکه دروازه بان دست خودت نباشه و توپ های شوت شده خودش اکثرا تو چارچوب باشه و احتیاج به تنظیم دقیق نداشته باشه و اعمال سرعت بیشتر در بازیکن ها ( مخصوصا موقع دریبل زدن ) و نمی دونم محکم تر شدن شوت ها ( قبلا تو فیفا توپ ها خیلی سنگین بود انگار !! ) و ... همگی از ابتدا در pes وجود داشت . ولی بعد ها به فیفا اضافه شد . البته اصلا قصدم بحث در مورد این دو بازی نیست . هر کسی یه سلیقه ای داره . ولی شواهد زیادی هست که می گه این فیفا بوده که خودشو به المان های pes نزدیک کرده . که یه سری رو اشاره کردم بهشون .
تا زمانی که پرو طرفدارهای دو اتیشه و فنی مثل شما داره انتظار پیشرفتی نباید داشت.
دقیقا ! وقتی در بزرگترین بازار صنعت گیم ( ژاپن ) کلی فروش می کنه و یه عالمه طرفدار داره و بسیار محبوب هست . احتیاجی به تغییر نمی بینه کونامی و ما هم ازش حمایت می کنیم همیشه .

موفق باشید

آخرین ویرایش:
نه داره راست میگه فیفا داره هر کاری می کنه که به گیم پلی pes نزدیک بشه
دوست عزیز یه کم میخواید پست بدید دقت کنید.
برهان جان این همه توضیح رو دادن تا بگن اینطوری نیست ولی شما بازم میای اینطوری میگی؟!!
برهان داشتی گل لقد میکردی؟:biggrin1::biggrin1:

دوست عزیز یه کم میخواید پست بدید دقت کنید.
برهان جان این همه توضیح رو دادن تا بگن اینطوری نیست ولی شما بازم میای اینطوری میگی؟!!
برهان داشتی گل لقد میکردی؟:biggrin1::biggrin1:
البته آرش جان هرکی یک سلیقه ای داره واقعا نمیشه تغییر دادش و من نظر کاملم رو توی پست 202 گفتم.

نه بابا بادمجون واکس میزدم:biggrin1: راستی این نامرئی بودن هم خوب چیزی هستش ها:biggrin1:

منم با برهان (جان گفتن جوات رفته !!! :biggrin1:) موافقم ... :smile:
تنها کاری که فیفا نمیکنه نزدیک شدن به گیمپلی PES هست ...
چون اگر اونجوری بود که اصلا بازی جدایی محسوب نمیشد و فناش باید میرفتن گل لقد میکردن یا بادمجون واکس میزدن ... :biggrin1:
یک چیز دیگه همین برهان هزار بار گفتن vs بازی تو تاپیکا در نیارین ... ناراحتین برین یه جا دیگه ... :mad: (خشم پشه ... :biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or