jeff hardy
کاربر سایت
من دیگه هرچی حرف بود باور کرده بودم و فیفا رو ول کرده بودم و منتظر این بازی بودم ولی با این نوشته ها دوباره میرم FIFA 10 که به نظرم خیلی بهتر از قبل شده رو بازی میکنممن یه تریلر با کیفیت HD به مدت 4:34 دقیقه با حجم 639 مگ از سایت GAMERSYDE دانلود کردم و میخوام به عنوان یک پرو باز حرفه ایی و قدیمی نظر خودم رو بگم.
خاک عالم بر سر این کونامیهیچ فرقی با نسخه های 2007 و 2008 و 2009 نداشت.
همون مزخرفی بود که سه ساله که داره تحویل طرفداراش میده واقعا این احمقا شعور مخاطب هاشون رو به بازی گرفتن به جز نورپردازیه خوبش هیچ چیزه دیگه ایی نداشت.الان 3 سال دلمون رو صابون میزنیم که دیگه امسال یه فوتبال خوب داریم ولی هر سال بدتر میشه و هیچ فرقی نمیکنه.انیمیشن ها دقیقا مثل نسخه های پیشین هست بدونه کوچکترین تغییری.
اینم که میگن ما انیمیشن های جدید رو اضافه نکردیم حقه بازیشونه که این یه کارو خوب بلدن.
عوضیا اول اومدن چهار تا عکس RENDER شده از مسی نشون دادن و گفتن که این گرافیک داخل بازی هست بعد اومدن همون آب رنگ رو تحویل مردم دادن.بعد اومدن گفتن نه این 50 درصد کار بوده بازیه اصلی تو نمایشگاه آلمان نشون داده میشه که دیدم خبر مرگشون هیچ فرقی نکرده.حالا که دوباره داد مردم در اومده اومدن میگن نه ما انیمیشن های جدید رو هنوز اضافه نکردیم.آره جونه عمشون من خرم و باور کردم.حالا بگید اگه این کارا اسمش حقه بازی نیست چیه؟؟؟؟
تو یه مصاحبه اومدن گفتن که ما میدونیم بازیباز های اروپایی دوست دارن بازی بیشتر شبیه سازی و واقعی باشه برای همین ما بهترین فوتبال شبیه سازی شده تاریخ رو داریم میسازیم.
(این دقیقا عین جمله کارگردان عقب افتاده بازیه).
درسته که من خودم بازیبازم و با هر سبک بازی حال میکنم ولی به شخصه با هیچ بازی ایی مثل فوتبال حال نمیکنم.وقتی یه فوتبال درست و حسابی نداشته باشم حال هیچ بازی ایی دیگه ندارم.
یادش بخیر وقتی PES 5 اومده بود شب و روزم شده بود PES.آژانس میگرفتم کامپیوترم رو برمیداشتم میرفتم خونه پسر دائیم با داداشام چهار نفری تا خود صبح PES 5 بازی میکردیم.
خیلی حال میداد یادش بخیر.
ببخشید زیاد پر حرفی کردم.خلاصه به نظر من این بازی دیگه رفته قاطیه باقالیا.

هیچ فرقی با نسخه های 2007 و 2008 و 2009 نداشت.