آقا جان چرا شما نمیخوای یه سری حقیقت رو قبول کنی.من از 11 سالگیم با ps1 تا همین 2 سال پیش همش pes بازی میکردم.البته اون موقعها به نام winning eleven میشناختن.از فوتبال 98 بعد 99 بعد 2000 تا 2007 شب و روزم pes بود.2 تا برادرمم همینطور.اگرم کسی اسم فیفا جلوم میاورد با کله میرفتم تو صورتش :biggrin1:این قضیه ادامه داشت تا زمانی که فیفا 08 اومد.دوست من باید قبول کرد که فیفا از سال 2008 واقعا تغییرات فوق العاده ایی انجام داده.
از گرافیک گرفته تا فیزیک بازی و گیم پلی که سالها در انحصار pes بود.دلیل نمیشه که چون فیفا تا قبل از این همش از pes عقب بوده و بازیه مزخرفی بوده تا ابد اینجوری بمونه و همش pes بهتر باشه.نه عزیزم ea هم تلاش کرد و سعی کرد یواش یواش جلو بزنه از pes و تو این کار هم با اومدن فیفا 10 موفق خواهد شد.منم شکی ندارم که گیم پلی فوتبال در انحصار pes بو ولی کونامی الان سه ساله که راهش رو گم کرده و فیفا داره راهی که pes سالهاش پیش میرفت میره و داره یواش یواش به اولین فوتبال بازیبازها تبدیل میشه.من تو همین سال 2009 اولش فیفا میزدم بعداز 4 ماه خسته شدم و رفتم دوباره سراغ pes یه 3-4 ماهی بازی کردم و واقعا حالم بهم خورد و دوباره رفتم سراع فیفا و الان هست که میگم صد رحمت به فیفا چون با تمام بدیهاش حداقل میبینم برای گل زدن باید تلاش کنم باید پاسکاری کنم مخصوصا تو حالت دو نفره که واقعا لذت وصف ناپذیری داره این بازی نه مثل pes که با مسی کل زمین رو دریبل کنم و بعدشم با دویدن دروازه بان عین احمقای کور دریبل میشه و بزنم تو گل آخه به این میگن فوتبال یه اینکه شما در طول یه بازی از تاکتیک های مختلف استفاده کنی و عرقت در بیاد برای باز کردن دفاع حریف.تو فیفا مدافع با کوچکترین برخوردی توپ رو از مهاجم میگیره ولی تو pes شما با مسی یا اتوو یا ابراهیموویچ و به طور کلی با 80 درصدر بازیکنا همین جوری تنه به تنه دفاع از توش رد میشی تا بری بزنی تو گل که واقعا حال آدم رو بهم میزنه آخه کجا تو واقعیت میشه این کارو کرد.بعدشم الان این کنسولهای نسل جدید برای چی ساخته شد اگه قرار بود همه بیان مثل این کونامی حقه باز همون گرافیک 4 سال پیش رو تحویل ملت بدن دیگه چه کاری بود بیان 360 , ps3 بسازن خوب میرفتن رو همون ps2 همه بازی میساختن وقتی الان نسلی شده که بازیهای مثل killzone یا gears of war میسازن این حق طبیعیه همه بازیبازها هست که انتظار یه گرافیک قابل قبول داشته باشن.تو این تریلر که من دیدم فقط نورپردازی عالی کار شده بود باقیه چیزا مزخرف بود انیمیشن ها دقیقا عین قبل بود و حتی موقع گل زدن هم عکس العمل ها عینا مثل نسخه 2009 بود بازیکنا انگار داشتن رو زمین حاکی راه مرفتن تازه تو همون تریلیر یارو تا سند رو زد بازی شروع شد مثل همه نسخه های قبل با مسی دوید و رفت کنار زمین به مسخره ترین شکل ممکن سانتر کرد و زد تو گل کاری که همیشه تو pes میشه کرد.در کل آدم بهتره حقیقت رو قبول کنه.pes خدا نبود و نیست که بخواد همیشه در صدر باشه و فیفا هم همیشه بخواد جاش تو سطل آشغال باشه بالاخره روزی میومد که فیفا از پرو جلو بزنه ولی کونامی چشمش رو روی این حقیقت بسته بود.
بعلاوه اینها تازه PES اومده گیم پلی خودش رو داره شبیه فیفا میکنه.مثلا اگه به انیمیشن های پاس دادن نگاه کنی می بینی همون انمیشن هایی هستند که تو فیفا PS2 بود.