Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

آقا جان چرا شما نمیخوای یه سری حقیقت رو قبول کنی.من از 11 سالگیم با ps1 تا همین 2 سال پیش همش pes بازی میکردم.البته اون موقعها به نام winning eleven میشناختن.از فوتبال 98 بعد 99 بعد 2000 تا 2007 شب و روزم pes بود.2 تا برادرمم همینطور.اگرم کسی اسم فیفا جلوم میاورد با کله میرفتم تو صورتش :biggrin1:این قضیه ادامه داشت تا زمانی که فیفا 08 اومد.دوست من باید قبول کرد که فیفا از سال 2008 واقعا تغییرات فوق العاده ایی انجام داده.
از گرافیک گرفته تا فیزیک بازی و گیم پلی که سالها در انحصار pes بود.دلیل نمیشه که چون فیفا تا قبل از این همش از pes عقب بوده و بازیه مزخرفی بوده تا ابد اینجوری بمونه و همش pes بهتر باشه.نه عزیزم ea هم تلاش کرد و سعی کرد یواش یواش جلو بزنه از pes و تو این کار هم با اومدن فیفا 10 موفق خواهد شد.منم شکی ندارم که گیم پلی فوتبال در انحصار pes بو ولی کونامی الان سه ساله که راهش رو گم کرده و فیفا داره راهی که pes سالهاش پیش میرفت میره و داره یواش یواش به اولین فوتبال بازیبازها تبدیل میشه.من تو همین سال 2009 اولش فیفا میزدم بعداز 4 ماه خسته شدم و رفتم دوباره سراغ pes یه 3-4 ماهی بازی کردم و واقعا حالم بهم خورد و دوباره رفتم سراع فیفا و الان هست که میگم صد رحمت به فیفا چون با تمام بدیهاش حداقل میبینم برای گل زدن باید تلاش کنم باید پاسکاری کنم مخصوصا تو حالت دو نفره که واقعا لذت وصف ناپذیری داره این بازی نه مثل pes که با مسی کل زمین رو دریبل کنم و بعدشم با دویدن دروازه بان عین احمقای کور دریبل میشه و بزنم تو گل آخه به این میگن فوتبال یه اینکه شما در طول یه بازی از تاکتیک های مختلف استفاده کنی و عرقت در بیاد برای باز کردن دفاع حریف.تو فیفا مدافع با کوچکترین برخوردی توپ رو از مهاجم میگیره ولی تو pes شما با مسی یا اتوو یا ابراهیموویچ و به طور کلی با 80 درصدر بازیکنا همین جوری تنه به تنه دفاع از توش رد میشی تا بری بزنی تو گل که واقعا حال آدم رو بهم میزنه آخه کجا تو واقعیت میشه این کارو کرد.بعدشم الان این کنسولهای نسل جدید برای چی ساخته شد اگه قرار بود همه بیان مثل این کونامی حقه باز همون گرافیک 4 سال پیش رو تحویل ملت بدن دیگه چه کاری بود بیان 360 , ps3 بسازن خوب میرفتن رو همون ps2 همه بازی میساختن وقتی الان نسلی شده که بازیهای مثل killzone یا gears of war میسازن این حق طبیعیه همه بازیبازها هست که انتظار یه گرافیک قابل قبول داشته باشن.تو این تریلر که من دیدم فقط نورپردازی عالی کار شده بود باقیه چیزا مزخرف بود انیمیشن ها دقیقا عین قبل بود و حتی موقع گل زدن هم عکس العمل ها عینا مثل نسخه 2009 بود بازیکنا انگار داشتن رو زمین حاکی راه مرفتن تازه تو همون تریلیر یارو تا سند رو زد بازی شروع شد مثل همه نسخه های قبل با مسی دوید و رفت کنار زمین به مسخره ترین شکل ممکن سانتر کرد و زد تو گل کاری که همیشه تو pes میشه کرد.در کل آدم بهتره حقیقت رو قبول کنه.pes خدا نبود و نیست که بخواد همیشه در صدر باشه و فیفا هم همیشه بخواد جاش تو سطل آشغال باشه بالاخره روزی میومد که فیفا از پرو جلو بزنه ولی کونامی چشمش رو روی این حقیقت بسته بود.

بعلاوه اینها تازه PES اومده گیم پلی خودش رو داره شبیه فیفا میکنه.مثلا اگه به انیمیشن های پاس دادن نگاه کنی می بینی همون انمیشن هایی هستند که تو فیفا PS2 بود.

ما هم نمیخوایم VS را بندازیم ولی بعضی از طرفدار ها تا میبینن که بازی مورد علاقه و خاطره انگیزشون از رقبا عقب مونده یا شرکت سازندش دروغ گفته میان سریع میگن:این خوبه اون بده یا ...
در کل من آرزوی موفقیت برای هر دو بازی میکنم;)
هر بازی بهتر باشه(از لحاظ گیم پلی-گرافیک-در فوتبال ها لایسنس و ...)ما هم اون رو دوست داریم ولی بازم میگم:
با آرزوی موفقیت برای هر دو بازی(PES 2010 & FIFA 10):cool:

اگه نظری در رابطه با PES 2010 داشته باشید در سایت PESNEXT بگید. در صفحه اول این سایت یه نظرسنجی در مورد اینکه چه چیزی میخواهید در pes بعدی بهتر بشه هست.

آقا جان چرا شما نمیخوای یه سری حقیقت رو قبول کنی.من از 11 سالگیم با ps1 تا همین 2 سال پیش همش pes بازی میکردم.البته اون موقعها به نام winning eleven میشناختن.از فوتبال 98 بعد 99 بعد 2000 تا 2007 شب و روزم pes بود.2 تا برادرمم همینطور.اگرم کسی اسم فیفا جلوم میاورد با کله میرفتم تو صورتش :biggrin1:این قضیه ادامه داشت تا زمانی که فیفا 08 اومد.دوست من باید قبول کرد که فیفا از سال 2008 واقعا تغییرات فوق العاده ایی انجام داده.
از گرافیک گرفته تا فیزیک بازی و گیم پلی که سالها در انحصار pes بود.دلیل نمیشه که چون فیفا تا قبل از این همش از pes عقب بوده و بازیه مزخرفی بوده تا ابد اینجوری بمونه و همش pes بهتر باشه.نه عزیزم ea هم تلاش کرد و سعی کرد یواش یواش جلو بزنه از pes و تو این کار هم با اومدن فیفا 10 موفق خواهد شد.منم شکی ندارم که گیم پلی فوتبال در انحصار pes بو ولی کونامی الان سه ساله که راهش رو گم کرده و فیفا داره راهی که pes سالهاش پیش میرفت میره و داره یواش یواش به اولین فوتبال بازیبازها تبدیل میشه.من تو همین سال 2009 اولش فیفا میزدم بعداز 4 ماه خسته شدم و رفتم دوباره سراغ pes یه 3-4 ماهی بازی کردم و واقعا حالم بهم خورد و دوباره رفتم سراع فیفا و الان هست که میگم صد رحمت به فیفا چون با تمام بدیهاش حداقل میبینم برای گل زدن باید تلاش کنم باید پاسکاری کنم مخصوصا تو حالت دو نفره که واقعا لذت وصف ناپذیری داره این بازی نه مثل pes که با مسی کل زمین رو دریبل کنم و بعدشم با دویدن دروازه بان عین احمقای کور دریبل میشه و بزنم تو گل آخه به این میگن فوتبال یه اینکه شما در طول یه بازی از تاکتیک های مختلف استفاده کنی و عرقت در بیاد برای باز کردن دفاع حریف.تو فیفا مدافع با کوچکترین برخوردی توپ رو از مهاجم میگیره ولی تو pes شما با مسی یا اتوو یا ابراهیموویچ و به طور کلی با 80 درصدر بازیکنا همین جوری تنه به تنه دفاع از توش رد میشی تا بری بزنی تو گل که واقعا حال آدم رو بهم میزنه آخه کجا تو واقعیت میشه این کارو کرد.بعدشم الان این کنسولهای نسل جدید برای چی ساخته شد اگه قرار بود همه بیان مثل این کونامی حقه باز همون گرافیک 4 سال پیش رو تحویل ملت بدن دیگه چه کاری بود بیان 360 , ps3 بسازن خوب میرفتن رو همون ps2 همه بازی میساختن وقتی الان نسلی شده که بازیهای مثل killzone یا gears of war میسازن این حق طبیعیه همه بازیبازها هست که انتظار یه گرافیک قابل قبول داشته باشن.تو این تریلر که من دیدم فقط نورپردازی عالی کار شده بود باقیه چیزا مزخرف بود انیمیشن ها دقیقا عین قبل بود و حتی موقع گل زدن هم عکس العمل ها عینا مثل نسخه 2009 بود بازیکنا انگار داشتن رو زمین حاکی راه مرفتن تازه تو همون تریلیر یارو تا سند رو زد بازی شروع شد مثل همه نسخه های قبل با مسی دوید و رفت کنار زمین به مسخره ترین شکل ممکن سانتر کرد و زد تو گل کاری که همیشه تو pes میشه کرد.در کل آدم بهتره حقیقت رو قبول کنه.pes خدا نبود و نیست که بخواد همیشه در صدر باشه و فیفا هم همیشه بخواد جاش تو سطل آشغال باشه بالاخره روزی میومد که فیفا از پرو جلو بزنه ولی کونامی چشمش رو روی این حقیقت بسته بود.

شما مثل اینکه اصلا متوجه نمیشین..!!! دارم میگم گیم پلی PES فرق میکنه با FIFA.. ما نمیتونیم گیم پلی FIAFA رو تحمل کنیم.. بعد تو میای دو ساعت در مورد نکات مثبت FIFA حرف میزنی..!!

بعد یکجوری در مورد PES حرف میزنی که آدم خندش میگیره یعنی چه گرافیک 4 سال پیش.؟ شما مثل اینکه حرفهای بعضی از فن بوی های فیفا روی شما اثر کرده..

ما که از پشت کوه نیومدیم داریم همه چی رو میبینیم.. درسته فیفا کمی تو گرافیک از PES بهتر اما اینطوری ها هم نیست که شما بیان اون رو با مغرضانه ترین شکل ممکن بیان کنید..من بدبخت مجبور شدم 4 ماه به خاطر لیگ آنلاین FIFA 09 باز کنم و همه این تفاوت های عظیم رو دیدم :sick:

این حرفهای که شما میزنید هر سال از طرف بعضی از کاربر ها که خودشونو PES باز حرفه ای یا علامه دهر میدونن زده میشه و کاملا هم میشه درک کرد چرا این حرفها رو میزنن.. اگر باور نداری برو تاپیک PES 09 و 08 رو بخون تا متوجه بشی که چه کسانی و برای چی اینطوری حرف میزنن..

کاربرهای قدیمی این قسمت مثل محمد رضا (hustler) این حرفی که من میزنم رو متوجه میشن..

کار ما هم 2 ساله شده آروم کردن جو این تاپیکه و اینکه برای بار 1000 بیام بگیم خواهشاً بحث مغایسه ای نکنید..

ولی مطمئن باشید باز هم یکنفر میاد و با حترام تموم................

اول می خواستم فقط PEs ا بگیرم بعد گفتم اشکال نداره فیفا هم می گیریم ولی من هر وقت فیفا گرفتم یه هفته باهاش بازی نکردم اخه هفتهی بعدش PEs ی امد
-----------------------------
1251314096.png

آقا کسی نمیگه حالا این فیفا و پس 10 کی میاد تو بازار گیم ایران ؟!! فقط تعریفاشونو از شما شنیدیم ...:confused:
hexer4.gif

پس صفحه ی قبل برهان جان مثل اینکه باز هم بادمجون و گل ...
8633.gif

بازار ایران هم فرقی نداره شاید 2-3 روز زودتر از تاریخ عرضه بیاد به دلیل تو نت پخش شدن بازی

آخرین ویرایش:
بابا بنده خدا راست گفت ديگه گل زدن تو پرو خيلي اسون و مفته واقعا كنامي بايد يه فكري به حال دفاع بكنه :-"
دركل صحبت سر اينه كه ما كه هميشه پرو ميزنيم انتظار تغيير داريم اخه تا كي بايد باگ سويچينگو با چلمن بازي مدافعها رو تحمل كنيم:confused: هميشه وعده درست شدن ميدن ولي ما چيزه ديگه ايي ميبينيم در كل داد همه رو در اوردن اميدوارم اين يكيرو حد اقل باگاشو بگيرن

در مورد گرافيك انصافا چون خودم هردو رو بازي كردم واقعا تعجب ميكنم ميگن فيفا گرافيكش بهتره ؟:eek:
اخه چيش بهتره اون چمن مزخرفش؟ يه بار بازي فيفا رو تو نماي وايد بازي كنيد بد بيايبد با پرو امتحان كنيد:-"
اون توپش كه مثل بادكنك شوت ميزني به سمت بالا ميره:confused:
تو ضمينه نشون دادن ريپلي ها و صحنه هاي حساس بازي كه پرو اصلا قابل مقايسه نيست با فيفا واقعا نرمو عالييه
فيفا استيلهاي عالي و انيميشن هاي زيادي داره درست برعكس پرو و گلزدن توش به قوله دوسته مون مثل پرو نيستكه يه بازيكن به صورت تخيلي همه رو تو محوطه بازي بده!

منوهاي فيفا هم به ماها كه با منوهاي پرو عادت كرديم اصلا حال نميده من كه تو فيفا اصلا حوصله تركيب چيدنو سيستمو اينارو ندارم توضمينه راحتي و كاربرد منوها واقعا پرو يه افسانس

ولي فيفا انصافا داره خودشو خوب بالا ميكشه اگه يه سري ايراداتو تو گيمپلي بر طرف كنه واقعا بازي خوبي ميشه .سرورهاشم بازي رو كامل و بدون لگ ميارن واقعا سرور هاي قوي وعالي داره با پرو قابل مقايسه نيست اميدوارم پرو اين بار سروراشو قويتر كنه

در اخر كسايي كه ميخوان فيفا رو امتحان كنن حتما بايد سرعت بازي رو اول رو فست بزارن چون فقط اينطوري قابل بازي ميشه ! تو فيفا صحنه هاي جالب واستيلهاي تكي رو ميبينين يه بار شوت زدم توپ ازپشت محكم خورد تو سر روني دوتا دستشو گذاشت پشت سرش نشست يا يه بار توپ محكم خورد به پشتش با دستش باسن مباركشو گرفت :cheesygriكلا انيميشنهاي زيادي داره

من که دیگه خسته شدم
آقا گیریم pes آشغالترین بازی جهان و فیفا نگین درخشان در صنعت گیم
لطف کنید دست از سر این عنوانه آشغال بر داریدو برید تو تاپیک فیفا برای اومدنش اسفند دود کنید
نمیدونم چه اسراری دارید بگید PES بده ، خوب حالا که بده ول کنید برید سراق همون خوبه ، لطفا!!!

شما مثل اینکه اصلا متوجه نمیشین..!!! دارم میگم گیم پلی PES فرق میکنه با FIFA.. ما نمیتونیم گیم پلی FIAFA رو تحمل کنیم.. بعد تو میای دو ساعت در مورد نکات مثبت FIFA حرف میزنی..!!

بعد یکجوری در مورد PES حرف میزنی که آدم خندش میگیره یعنی چه گرافیک 4 سال پیش.؟ شما مثل اینکه حرفهای بعضی از فن بوی های فیفا روی شما اثر کرده..

ما که از پشت کوه نیومدیم داریم همه چی رو میبینیم.. درسته فیفا کمی تو گرافیک از PES بهتر اما اینطوری ها هم نیست که شما بیان اون رو با مغرضانه ترین شکل ممکن بیان کنید..من بدبخت مجبور شدم 4 ماه به خاطر لیگ آنلاین FIFA 09 باز کنم و همه این تفاوت های عظیم رو دیدم :sick:

این حرفهای که شما میزنید هر سال از طرف بعضی از کاربر ها که خودشونو PES باز حرفه ای یا علامه دهر میدونن زده میشه و کاملا هم میشه درک کرد چرا این حرفها رو میزنن.. اگر باور نداری برو تاپیک PES 09 و 08 رو بخون تا متوجه بشی که چه کسانی و برای چی اینطوری حرف میزنن..

کاربرهای قدیمی این قسمت مثل محمد رضا (hustler) این حرفی که من میزنم رو متوجه میشن..

کار ما هم 2 ساله شده آروم کردن جو این تاپیکه و اینکه برای بار 1000 بیام بگیم خواهشاً بحث مغایسه ای نکنید..

ولی مطمئن باشید باز هم یکنفر میاد و با حترام تموم................
من که قبلا گفته بودم با وجود طرفدارانی مثل شما انتظاری از پرو نباید داشت.
نکته دیگه اینه که شما فوتبال فانتزی و تخیلی دوس داری.خیلی خوب .حقته .سلیقته.ولی قضیه اینجاست که کونامی چرا فریب میده؟چرا دائم میگه ما نزدیکترین فوتبال به واقعیت ارائه میدیم؟من مشکلم حقه بازیه کونامیه.
تازشم شما اگه خیلی فوتبال تخیلی دوس داری میتونی fifa street یا fifa2000 بزنی.به جان خودم در فانتزی بودن پرو پیشش لنگ میندازه.

اقایون فیفا فن لطف کنید به حق وسلیقه وانتخاب دیگران احترام بگذارید;)
من خودم فیفا فن هستم ولی تو این تاپیک پست نمیدم چون موجب کدورت وبحث وجنجال میشه همونطور که دوستان پرو فن هم تو تاپیک فیفا اسپم نمیدن شما فیفا فنهای گرامی هم اینجا اسپم ندید
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or