kaveh30029
کاربر سایت
راستش سختی رو نمیدونم چون من تو j فقط Exihibition دو نفره بازی کردم.ولی این مود رو اضافه داشت.یعنی بازی تو نسخه j یک درجه سختتر از pal هست..!
راستش سختی رو نمیدونم چون من تو j فقط Exihibition دو نفره بازی کردم.ولی این مود رو اضافه داشت.یعنی بازی تو نسخه j یک درجه سختتر از pal هست..!
یه نظرم این مود فقط سرعت بازی توش بیشتر بود .فکر نمیکنم سخت تر باشه...حالا این ALL STAR بعد از TOP player بود..؟ چقدر بازیش سخت تر شده تو این درجه..؟
يكي بگه ما با اين همه پول چيكار ميتونيم بكنيم ؟
من الان تو تيم آ.ث ميلان هستم
جاي سيدورف رو گرفتم
:d
سلاممن تو winning eleven 2009 با ارجانتین قهرمان شدم.تا تیم ارجانتین قدیمی ازاد بشه.ولی نه اسماشون درسته و نه مارادونا داره من فقط دنبال مارادونا هستم. اگه میشه کمک کنید که مارادونا کجا هست وچه جوری ازاد میشه.
الن 19 سالم شده
هافبك هجومي هستم
بابا نا سلامتي بهترين هافبك ليك ايتاليا هستما
:d
ببخشید یه سوال داشتم
میخاستم بدونم گرافیک این بازی بهتره یا فیفا09
فقط خواهشا" فن بویانه نظر ندید
دوستع من شک نکن که گرافیکه فیفا چند سروگردن از پرو بالاتره.کافیه ورزشگاه اولدترافورد رو در صبح بیاری بازی کنی تا فرقشونو بفهمی.ببخشید یه سوال داشتم
میخاستم بدونم گرافیک این بازی بهتره یا فیفا09
فقط خواهشا" فن بویانه نظر ندید
دوست عزیز اشتباه می کنی . من موندم چه جوری این پست رو ندیدم ! کی گفته ریجن جی چنین مودی داره ؟ بنده دارم از ریجن جی استفاده می کنم و اصلا چنین مودی وجود نداره . شک نکن !All Star رو دقیقا توی رجین j دیدم علت هم این بود که من خودم بازی رو براش خریدم و بردم و وقتی برای اولین بار بازی رو تو دستگاه گذاشت ازش پرسید که با چه مودی میخواد بازی کنه و اونجا All Star رو انتخاب کرد.