Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يك سوال
چرا همش موقع بازي كردن 2 گزينه ي training mode و Skip match مياد ؟
خب چجوري روبه روي تيم مقابل بازي كنيم ؟
برای اینکه شما توی ترکیب 18 نفره تیم قرار نگرفتی . به همین دلیل نمی تونی بری توی مسابقات . باید فعلا گزینه training mode رو انتخاب کنی و اینقدر توی تمرینات خوب بازی کنی تا مربی شما رو توی ترکیب 18 نفره قرار بده .

آقا اين مربي ما هم خنگ شده هااا
دقيقه كه ميشه 70 تو هر بازي مارو ميكشه بيرون
چي كار كنيم كه اين مارو نكشه بيرون؟
باید استقامت بازیکنت رو زیاد کنی تا خسته نشه . اگه خسته بشه تعویضت می کنه . در طول بازی هم فقط سر پست خودت وایسا و هی این ور و اون ور ندو که خسته نشی . اوایل این مشکل رو خودمم داشتم !

بچه ها من پیشنهاد دیپورتیو و رو قبول کردم و یه فصل فقط چند تا بازی نیمکت بودم

پیشنهاد میکنم اوایل به یه تیم ضعیف برید
تا فیکس بشید
الان تو یه تیم فرانسوی که اسمشم یادم نیست دارم فیکس بازی میکنم
هر بازی هم گل میزنم
راستی برای اینکه بیخود اینطرف اونطرف ندویید و جایگیریه مناسب داشته باشید
میتونید LB رو نگه دارید خودش جاگیریه مناسب رو انجام میده ولی بعضی موقع ها هم باید
خودتون یه تکونی بخورید که تو موقعیت پاس بهتر قرار بگیرید
راستی اگر احساس کردید موقعیتتون خوبه میتونید 2 بار سریع RT رو بزنید که درخواست پاس کنید
وقتی هم که توپ دستتون نیست تا حدودی میتونید با LS یا همون آنالوگ چپ جهت پاس بازیکنهایه
دیگه تیم رو تعیین کنید

ولی خیلی وقت گیره تا بازیکن بشیما
من حدودا 30 ساعت بازی کردم تا الان میتونم دست و پا شکسته گل بزنم;)

این آپدیت جدید به درد اونهائی میخوره که کنسول پال دارند.چون تو j تمام بازیکنها توی تیم فعلیشون هستند.در ضمن j حالت all star هم داره که تو پال نیست و سرعت بازی توی اون خیلی بیشتر میشه.حالا باید دید توی آپدیت جدید این مود All Star هم به بازی های پال اضافه میشه یا نه؟؟

یعنی چه..؟

در مورد این All Star هم یک توضیحی بده..

در مورد آپ دیتها چون نسخه پال زودتر از بقیه اومد یک مقدار از بقیه نسخه ها عقبتره.مثلا توی نسخه پال برباتوف توی تاتنهامه ولی تو نسخه j توی منچستر ذخیره است.به خاطر همین فکر میکنم این آپدیت جدید همه نسخه ها رو مثل نسخه j اپ کنه.
در مورد All star هم من خودم دستگاهم رجن پاله و این بازی رو از روزهای اول که اومد گرفتم.
به نظرم بازی به نسبت 2008 بک مقدار کند بود و سرعتش پائین بود.چند روز پیش خونه یکی از دوستان نسخه j رو بازی کردم کهتوی این نسخه بالاترین و سخت ترین مود بازی ALL Star بود و مود Top Player یک درجه پائین تر بود وقتی بازی رو روی مود All Star میزاشتیم سرعت بازی عین 2008 زیاد میشد.

یعنی بازی تو نسخه j یک درجه سختتر از pal هست..! :eek:
نه بابا سخت تر نيست دوست من ريجن J داره منم پال من با 360 اون بازي كردم اصلا فرقي نداشت
در مورد All star هم من خودم دستگاهم رجن پاله و این بازی رو از روزهای اول که اومد گرفتم.
به نظرم بازی به نسبت 2008 بک مقدار کند بود و سرعتش پائین بود.چند روز پیش خونه یکی از دوستان نسخه j رو بازی کردم کهتوی این نسخه بالاترین و سخت ترین مود بازی ALL Star بود و مود Top Player یک درجه پائین تر بود وقتی بازی رو روی مود All Star میزاشتیم سرعت بازی عین 2008 زیاد میشد.
ولي من همچين چيزي نديم
برباتوف رو قبول دارم ولي ALL Star :confused:

نه بابا سخت تر نيست دوست من ريجن J داره منم پال من با 360 اون بازي كردم اصلا فرقي نداشت

ولي من همچين چيزي نديم
برباتوف رو قبول دارم ولي ALL Star :confused:
All Star رو دقیقا توی رجین j دیدم علت هم این بود که من خودم بازی رو براش خریدم و بردم و وقتی برای اولین بار بازی رو تو دستگاه گذاشت ازش پرسید که با چه مودی میخواد بازی کنه و اونجا All Star رو انتخاب کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or