قبلا گفته بودن که نقل و انتقالات جدید از طریق لایو قابل دسترسیه..شاید این اون باشه...آقا اين آپديت جديد كه تو لايو اومده براي PES مال چيه 174 مگابايت.
برای اینکه شما توی ترکیب 18 نفره تیم قرار نگرفتی . به همین دلیل نمی تونی بری توی مسابقات . باید فعلا گزینه training mode رو انتخاب کنی و اینقدر توی تمرینات خوب بازی کنی تا مربی شما رو توی ترکیب 18 نفره قرار بده .يك سوال
چرا همش موقع بازي كردن 2 گزينه ي training mode و Skip match مياد ؟
خب چجوري روبه روي تيم مقابل بازي كنيم ؟
باید استقامت بازیکنت رو زیاد کنی تا خسته نشه . اگه خسته بشه تعویضت می کنه . در طول بازی هم فقط سر پست خودت وایسا و هی این ور و اون ور ندو که خسته نشی . اوایل این مشکل رو خودمم داشتم !آقا اين مربي ما هم خنگ شده هااا
دقيقه كه ميشه 70 تو هر بازي مارو ميكشه بيرون
چي كار كنيم كه اين مارو نكشه بيرون؟
یعنی چه..؟
در مورد این All Star هم یک توضیحی بده..
نه بابا سخت تر نيست دوست من ريجن J داره منم پال من با 360 اون بازي كردم اصلا فرقي نداشتیعنی بازی تو نسخه j یک درجه سختتر از pal هست..!
ولي من همچين چيزي نديمدر مورد All star هم من خودم دستگاهم رجن پاله و این بازی رو از روزهای اول که اومد گرفتم.
به نظرم بازی به نسبت 2008 بک مقدار کند بود و سرعتش پائین بود.چند روز پیش خونه یکی از دوستان نسخه j رو بازی کردم کهتوی این نسخه بالاترین و سخت ترین مود بازی ALL Star بود و مود Top Player یک درجه پائین تر بود وقتی بازی رو روی مود All Star میزاشتیم سرعت بازی عین 2008 زیاد میشد.
All Star رو دقیقا توی رجین j دیدم علت هم این بود که من خودم بازی رو براش خریدم و بردم و وقتی برای اولین بار بازی رو تو دستگاه گذاشت ازش پرسید که با چه مودی میخواد بازی کنه و اونجا All Star رو انتخاب کرد.نه بابا سخت تر نيست دوست من ريجن J داره منم پال من با 360 اون بازي كردم اصلا فرقي نداشت
ولي من همچين چيزي نديم
برباتوف رو قبول دارم ولي ALL Star :confused: