Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا شما اسمه تاپیک رو بخونید!
این حرفا چیه میزنید؟
من نمیدونم شما کی میخواید از بچه بودن دست بردارید ..از این تعصبای مسخره دست بردارید!
آخه چه دلیلی داره بین 2 تا گیم که جفتش خوبن آدم یکی رو انتخاب کنه؟
مگه شما داری سر هر بازی 60 دلار میدی که اینقدر حرص میخوری؟(کلی میگما)
من الان هر جفت بازیها رو دارم و از هر دوش لذت میبرم!
چرا آدم لذت گیم رو با 4تا تعصب مسخره و کل کل عوض کنه؟
میشه بگی کجای حرفای من نشونی از تعصب داره؟اگر به تعصب باشه که من میگم پرو بهترینه:biggrin1:

شماها خیلی سخته حقیقت رو قبول کنید برای همین نمیتونید نظرات مخالف رو تحمل کنید.
ما نظرات مخالف رو قبول نمیکنیم..:eek:

من یک بار همینجوری داشتم از در تاپیک فیفا رد میشدم..:biggrin1: یکدفعه همه ریختن سرم و تا دلشون میخواست لطف خودشون رو نسبت به من و PES نشان دادن..

اون موقعه پرو بازها 3 تا اخطاری و دو تا بنی دادن ولی FIFA بازها تازه از طرف ... تشویق شدن..:mad:

الان هم شما زیاد نگران نباش تا دلت میخواد از پرو بد بگو چون اینجا هوای فیفا باز ها رو خوب دارن..

اگر من یک سطر از حرفهای تو رو تو تاپیک فیفا گفته بودم الان به عنوان خائن به BC تا یک سال یوزرمو گذاشته بودن بالای سایت..

همه نظرشون رو در مورد این بازی دادند و من هم تا موقعی که این بازی رو امتحان نکرده بودم
نیومدم الکی ازش بد بگم.
اون قسمت پررنگ رو مطمئنی یا همین جوری گفتی ..!؟ :eek:

نگزار اون 30 تا پستی که هنوز بازی حتی عرضه نشده بود رو نشونت بدم..

آخرین ویرایش:
فکر کنم لازم باشه اولین اصل یک فروم حرفه ای را یاد بگیریم.احترام به عقیده شخصی Fans یک بازی و انتقاد دور از تعصب از یک بازی...
من خودم FIfa FAn هستم ولی دلیل نمی شه بیام و از PRO بد بگم...لازمه احترام بگذارید تا احترام کسب کنید.البته یک نکته وجود داره انتقاد فرق داره با تعصب...من شاید درباره بازی چند نکته منفی بگم ولی دلیل نمی شه که بگم این بازی دیگه خیلی مزخرف و یا... هستش.پس بهتره از تعصب های مثل این دوری کنید...

بچه ها لطفا به این پست های اسپم و بی معنی ادامه ندهید و به نقد بازی بپردازید.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
ما نظرات مخالف رو قبول نمیکنیم..:eek:

من یک بار همینجوری داشتم از در تاپیک فیفا رد میشدم..:biggrin1: یکدفعه همه ریختن سرم و تا دلشون میخواست لطف خودشون رو نسبت به من و PES نشان دادن..

اون موقعه پرو بازها 3 تا اخطاری و دو تا بنی دادن ولی FIFA بازها تازه از طرف مدیریت تشویق شدن..:mad:

الان هم شما زیاد نگران نباش تا دلت میخواد از پرو بد بگو چون اینجا هوای فیفا باز ها رو خوب دارن..

اگر من یک سطر از حرفهای تو رو تو تاپیک فیفا گفته بودم الان به عنوان خائن به BC تا یک سال یوزرمو گذاشته بودن بالای سایت..

اون قسمت پررنگ رو مطمئنی یا همین جوری گفتی ..!؟ :eek:

نگزار اون 30 تا پستی که هنوز بازی حتی عرضه نشده بود رو نشونت بدم..
اولا چون پرو بازها میان و حقیقت رو با تعصباتشون انکار میکنن مدیرا مجبورن برخورد کنن.وقتی یه نفر میاد میگه گیم پلی فیفا مزخرفه و گیم پلی فقط پرو خوب یه مدیر باید برخورد کنه چون داره یه حرفی میزنه که غیر قابله قبوله.مثل اینکه یه نفر بیاد بگه گرافیک پرو بهتر از فیفاست خوب یه مدیر مجبوره برخرد کنه.
دوما وقتی من دموی دوتا بازی رو دیدم و بازی کردم میام نظرمو مثل خیلی از دوستان میگم.اگرم یادت باشه گفتم که باید تا عرضه ی نهاییه بازی صبر کرد.و حالا هم که بازی کردم نظرمو دادم.
سوما:هنوز باور نمیکنم دوستان به حرفشون ایمان داشته باشن.گرافیک..انیمیشن..فورمیشن..شوت..پاس..کلا گیم پلی فیفا رو بخوان با پرو مقایسه کنن؟:confused:اصلا غیر قابل مقایسست؟:confused:به قول برادر بزرگترم :کی فکرشو میکرد روزی من حالم از پرو بهم بخوره و فیفا بازی کنم؟:pدوستان زیادی هستند که وضعیت مشابه برادر بنده رو دارن و دیگه به پرو نگاه هم نمیکنن.حالا شماها دوست دارین بازی کنین ولی خواهشا پای فیفا رو وسط نکشین که این گونه مقایسه ها ظلم به فیفاست.
یا حق

همه نظرشون رو در مورد این بازی دادند و من هم تا موقعی که این بازی رو امتحان نکرده بودم
نیومدم الکی ازش بد بگم.
خدمت شما هم عرض کنم پرو باز تر از من تو دنیا نبود:(میرفتم کلوب یه دفعه 5 هزار تومان
8 - 7 سال پیش میدادم از صبح تا شب پرو بازی میکردم پس اینقدر با حقیقت مبارزه نکن.
هزار بار گفتم بازم میگم (اگه شک داری برو تایپیک فیفا 08 نظرات من رو در موردش بخون تا
بفهمی من پرو باز بودم یا فیفا باز) پرو غیر قابل مقایسه هست با فیفا فقط فرق امثال من که پرو باز بودن و الان فیفا بازی میکنن اینه که اونا دنبال بازیه خوبن نه کل کل و به اسمش کاری ندارن و با تعصب نظر نمیدن.
یا حق

نظر هر کس برای خودش محترمه .
نمی دونم شما چه اصراری داری نظر خودتو به دیگران تحمیل کنی.
یا حق

آخرین ویرایش:
نیومدم الکی ازش بد بگم.
خدمت شما هم عرض کنم پرو باز تر از من تو دنیا نبود:(میرفتم کلوب یه دفعه 5 هزار تومان
8 - 7 سال پیش میدادم از صبح تا شب پرو بازی میکردم پس اینقدر با حقیقت مبارزه نکن.
هزار بار گفتم بازم میگم (اگه شک داری برو تایپیک فیفا 08 نظرات من رو در موردش بخون تا
بفهمی من پرو باز بودم یا فیفا باز) پرو غیر قابل مقایسه هست با فیفا فقط فرق امثال من که پرو باز بودن و الان فیفا بازی میکنن اینه که اونا دنبال بازیه خوبن نه کل کل و به اسمش کاری ندارن و با تعصب نظر نمیدن.
یا حق
دوست من بنده عرض کردم : شما رای به برتری فیفا دادید . ما هم قبول می کنیم . دیگه چی باید بگم که شما راضی بشی و بیخیال این تاپیک بشی ؟ تموم شد و رفت . فیفا عالی تر و خوب تر و بهتره . فوق العادست همه چیزش . حله ؟ اگه بعد از این باز هم اینجا در این مورد پست بدی دیگه معلوم می شه دنبال چه هدفی می گردی .

این بچه بازی هارو بزارین کنار
اقای dj_aligator شما سابقه زیادی تو خراب کردن تاپیک ها داری دفعه دیگه برخورد میشه
این تاپیک در مورد بازی PES هست و اصلا ربطی به مقایسه با فیفا نداره

بالاخره من هم پس از اندی سال موفق شدمpes09 رو بازی کنم.:excited::excited::thumbsup::thumbsup::guitar::dancing:
من وقتی پست های قبلی رو میخوندم میدیدم بعضی از دوستان (شاید هم مخالفان pes) از این بازی ایراد های عجیبو غریب میگرفتند.
ولی به نظر من واقعیت اینه که این بازی پیشرفتهای خوبی نسبت به نسخهای قبلیش داشته
که برای کسانی که این بازی رو حرفه ای تر دنبال میکنند محسوس تره و این افراد هستن که میتونن کوچک ترن تغییرات این بازی رو لمس کنند.والبته بازیی با این گیم پلی گیرا نیازی به تغییر گیم پلی نداره و درهر شماره سعی میکنه گیم پلی کاملتری ارائه بده وگرافیک بازی رو ارتقا بده.

من که به شخصه از تغییرات بازی اعم از تغییرات گرافیکی وتغییرات دیگه راضیم و گیم پلی این بازی رو با با هیچ بازی دیگه ای عوض نمی کنم.:love:

بالاخره من هم پس از اندی سال موفق شدمpes09 رو بازی کنم.:excited::excited::thumbsup::thumbsup::guitar::dancing:
من وقتی پست های قبلی رو میخوندم میدیدم بعضی از دوستان (شاید هم مخالفان pes) از این بازی ایراد های عجیبو غریب میگرفتند.
که برای کسانی که این بازی رو حرفه ای تر دنبال میکنند محسوس تره و این افراد هستن که میتونن کوچک ترن تغییرات این بازی رو لمس کنند.والبته بازیی با این گیم پلی گیرا نیازی به تغییر گیم پلی نداره و درهر شماره سعی میکنه گیم پلی کاملتری ارائه بده وگرافیک بازی رو ارتقا بده.

من که به شخصه از تغییرات بازی اعم از تغییرات گرافیکی وتغییرات دیگه راضیم و گیم پلی این بازی رو با با هیچ بازی دیگه ای عوض نمی کنم.:love:
ولي خدايي بخاي حساب كني هوش مصنوعيش زياد پيشرفت نكرده تيم من تا حالا 2-3-4-5 بار نزديك بوده به خودمون گل بزنن
در كل بازي خوبي شده ولي من PES2007 بيشتر دوست داشتم:((
گرافيك باز هم پيشرفت خوبي داشته:tick:

سلام آقا شما این بازی رو از کجا تهیه کردین میشه اسمه فروشگاشو بگین;)

موفق باشید;)

چرا بعضي از شركت ها نياوردن ؟
كدوم شركتا نياوردن؟كدوم ريجن رو نياوردن؟
سلام آقا شما این بازی رو از کجا تهیه کردین میشه اسمه فروشگاشو بگین;)

موفق باشید;)
الان نكست جن داره -وست گيم داره-پرتو داره-بيگ گيم داره-پيكسل داره-توپخونه كه پر از PES2009 همه جا دارن همه ريجن هاي اين بازي هم كه اومده
من خودم از بيگ گيم خريدم جنس ديسكش هم خيلي خوب بود من راضي بودم
خودت موفق باشي;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or