Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا قبلا یک چیزی گفتیم:biggrin1:بلاخره نظر حق همه هست...

یه چیزی گفتیم چیه
مگه یادت رفته قرار شد کسی تو تاپیک فیفا و پرو نره اسپم بده؟
تا الان من که یه پست هم تو تاپیک فیفا ندادم

دکتر ببری تو رفیق مایی یا رفیق شیره:biggrin1:

معمولا جمعیت کمتر بسیار حریص تر از جمعیت بیشتر برای ایجاد اغتشاش و این چیزها هستند . پس اگه می بینید که هی باید یه سری افراد بیان اینجا و بگن فیفا بهتره و اله و بله . خیلی تعجب نکنید . متاسفانه معلوم نیست این چه رسمیه ! پرو بازی که طرف حالش ازش بهم می خوره . ولی نمی دونم حرص چی رو می خوره :laughing: که همه صفحات تاپیک پرو رو می خونه و یه صفحه یک بار هم می گه پرو بده و فیفا خوبه :laughing: باشه اقایون . شما رای به برتری فیفا دادید . ما هم قبول می کنیم _ قبول کردن این موضوع خیلی بهتر از بحث های کوچه بازاری هست _ پس خواهشا دیگه اینجا راجع به فیفا صحبت نکنید . ما قبول کردیم . خوبه الان ؟ شما و بازیتون خوبید . امیدوارم تموم بشه دیگه . ممنون . موفق باشید .

پ.ن : از دوستان کسی نسخه جی رو نگرفته ؟ این دوستمون hustler گفتند لینکش اومده مثل اینکه .

آخرین ویرایش:
معمولا جمعیت کمتر بسیار حریص تر از جمعیت بیشتر برای ایجاد اغتشاش و این چیزها هستند . پس اگه می بینید که هی باید یه سری افراد بیان اینجا و بگن فیفا بهتره و اله و بله . خیلی تعجب نکنید . متاسفانه معلوم نیست این چه رسمیه ! فیفا بازی که اصلا حالش از پرو بهم می خوره . نمی دونم حرص چی رو می خوره :laughing: که همه صفحات تاپیک پرو رو می خونه و یه صفحه یک بار هم می گه پرو بده و فیفا خوبه :laughing: باشه اقایون . شما رای به برتری فیفا دادید . ما هم قبول می کنیم _ قبول کردن این موضوع خیلی بهتر از بحث های کوچه بازاری هست _ پس خواهشا دیگه اینجا راجع به فیفا صحبت نکنید . ما قبول کردیم . خوبه الان ؟ شما و بازیتون خوبید . امیدوارم تموم بشه دیگه . ممنون . موفق باشید .

واقعآحرف فیلسوفانه ای بود:book::blink1:
من هم با دوستمون موافقم:ok::ok::ok:

از دوستان کسی نسخه جی رو نگرفته ؟ این دوستمون hustler گفتند لینکش اومده مثل اینکه .

من لینک تورنت رو تو بخش دانلود بازی گذاشتم..:biggrin1:

(میگم یکی بگیره ببینیم آپدیت پاییزی توش هست چون حجمش از PES2009 حدود 500 مگ بیشتره.. :biggrin1:)

معمولا جمعیت کمتر بسیار حریص تر از جمعیت بیشتر برای ایجاد اغتشاش و این چیزها هستند . پس اگه می بینید که هی باید یه سری افراد بیان اینجا و بگن فیفا بهتره و اله و بله . خیلی تعجب نکنید . متاسفانه معلوم نیست این چه رسمیه ! پرو بازی که طرف حالش ازش بهم می خوره . ولی نمی دونم حرص چی رو می خوره :laughing: که همه صفحات تاپیک پرو رو می خونه و یه صفحه یک بار هم می گه پرو بده و فیفا خوبه :laughing: باشه اقایون . شما رای به برتری فیفا دادید . ما هم قبول می کنیم _ قبول کردن این موضوع خیلی بهتر از بحث های کوچه بازاری هست _ پس خواهشا دیگه اینجا راجع به فیفا صحبت نکنید . ما قبول کردیم . خوبه الان ؟ شما و بازیتون خوبید . امیدوارم تموم بشه دیگه . ممنون . موفق باشید .

پ.ن : از دوستان کسی نسخه جی رو نگرفته ؟ این دوستمون hustler گفتند لینکش اومده مثل اینکه .

شماها خیلی سخته حقیقت رو قبول کنید برای همین نمیتونید نظرات مخالف رو تحمل کنید.
همه نظرشون رو در مورد این بازی دادند و من هم تا موقعی که این بازی رو امتحان نکرده بودم
نیومدم الکی ازش بد بگم.
خدمت شما هم عرض کنم پرو باز تر از من تو دنیا نبود:(میرفتم کلوب یه دفعه 5 هزار تومان
8 - 7 سال پیش میدادم از صبح تا شب پرو بازی میکردم پس اینقدر با حقیقت مبارزه نکن.
هزار بار گفتم بازم میگم (اگه شک داری برو تایپیک فیفا 08 نظرات من رو در موردش بخون تا
بفهمی من پرو باز بودم یا فیفا باز) پرو غیر قابل مقایسه هست با فیفا فقط فرق امثال من که پرو باز بودن و الان فیفا بازی میکنن اینه که اونا دنبال بازیه خوبن نه کل کل و به اسمش کاری ندارن و با تعصب نظر نمیدن.
یا حق

شماها خیلی سخته حقیقت رو قبول کنید برای همین نمیتونید نظرات مخالف رو تحمل کنید.
همه نظرشون رو در مورد این بازی دادند و من هم تا موقعی که این بازی رو امتحان نکرده بودم
نیومدم الکی ازش بد بگم.
خدمت شما هم عرض کنم پرو باز تر از من تو دنیا نبود:(میرفتم کلوب یه دفعه 5 هزار تومان
8 - 7 سال پیش میدادم از صبح تا شب پرو بازی میکردم پس اینقدر با حقیقت مبارزه نکن.
هزار بار گفتم بازم میگم (اگه شک داری برو تایپیک فیفا 08 نظرات من رو در موردش بخون تا
بفهمی من پرو باز بودم یا فیفا باز) پرو غیر قابل مقایسه هست با فیفا فقط فرق امثال من که پرو باز بودن و الان فیفا بازی میکنن اینه که اونا دنبال بازیه خوبن نه کل کل و به اسمش کاری ندارن و با تعصب نظر نمیدن.
یا حق
ای بابا شما اسمه تاپیک رو بخونید!
این حرفا چیه میزنید؟
من نمیدونم شما کی میخواید از بچه بودن دست بردارید ..از این تعصبای مسخره دست بردارید!
آخه چه دلیلی داره بین 2 تا گیم که جفتش خوبن آدم یکی رو انتخاب کنه؟
مگه شما داری سر هر بازی 60 دلار میدی که اینقدر حرص میخوری؟(کلی میگما)
من الان هر جفت بازیها رو دارم و از هر دوش لذت میبرم!
چرا آدم لذت گیم رو با 4تا تعصب مسخره و کل کل عوض کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or