Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

دوستان این مربی احمق ما :biggrin1: بد داره می ره توی مخ من ! هر چقدر براش خوب بازی می کنم بازم دقیقه 70 یا 67 و ... منو می کشه بیرون :biggrin1: دارم از دستش قاطی می کنم و قول می دم نیم فصل والنسیا رو ترک کنم :biggrin1:

پ.ن : گیم پلی بازی وحشتناک سریع شده . انیمیشن ها هم خیلی عالی شده . استیل بازیکن ها موقع پنالتی زدن و دویدن و ... خیلی قشنگ طراحی شده و ورئالیسم ! به گرافیک هم یه چند تا Blur اضافه کردند و انیمشن رو ارتقا دادن و افکت های برف و بارون و ... اضافه کردن و نسخه قبل رو دادن بیرون . ولی در عوض گیم پلی رو وحشتناک سریع و سنگین و فیزیکی کردند . من که بازی می کنم و شدید حال می کنم . Gow اینقدر حال نمی ده :biggrin1: در ضمن گل زدن هم خیلی سخت شده . علتش مقاومت زیاد دروازه بان هاست . توی ریباند ها عالی عکس العمل نشون می دهند . به بوفون که کلا نمی شه گل زد :biggrin1: در کل خیلی با بازی حال کردم . درود بر سری Pes .

درود درود :love:

حالشو ببر
فکر کنم قدرت بدنیت پایینه که مربی تعویضت میکنه
سعی کن رو استامینات تمرکز کنی که زود از نفس نیوفتی
زیادم تو بازی اینطرف اونطرف ندو که خسته بشی

بازم سلام !

دوستان داور خیلی باهوش سوت می زنه ! دیگه از هیچ تکلی نمی گذره و سریع دست به جیب می شه :biggrin1:
بازیکن ها موقع استپ کردن توپ خیلی استیل قشنگ و طبیعی به خودشون می گیرن . صدای توپ هم خیلی قشنگ کار شده . به واقعیت نزدیک هست . صدای خود توپ 40 تیکه هست :biggrin1:

سلام

دوستان این مربی احمق ما :biggrin1: بد داره می ره توی مخ من ! هر چقدر براش خوب بازی می کنم بازم دقیقه 70 یا 67 و ... منو می کشه بیرون :biggrin1: دارم از دستش قاطی می کنم و قول می دم نیم فصل والنسیا رو ترک کنم :biggrin1:

پ.ن : گیم پلی بازی وحشتناک سریع شده . انیمیشن ها هم خیلی عالی شده . استیل بازیکن ها موقع پنالتی زدن و دویدن و ... خیلی قشنگ طراحی شده و ورئالیسم ! به گرافیک هم یه چند تا Blur اضافه کردند و انیمشن رو ارتقا دادن و افکت های برف و بارون و ... اضافه کردن و نسخه قبل رو دادن بیرون . ولی در عوض گیم پلی رو وحشتناک سریع و سنگین و فیزیکی کردند . من که بازی می کنم و شدید حال می کنم . Gow اینقدر حال نمی ده :biggrin1: در ضمن گل زدن هم خیلی سخت شده . علتش مقاومت زیاد دروازه بان هاست . توی ریباند ها عالی عکس العمل نشون می دهند . به بوفون که کلا نمی شه گل زد :biggrin1: در کل خیلی با بازی حال کردم . درود بر سری Pes .

به این میگن ساکر باز.:love:

:ok::ok::ok::ok:
ولی دوستان کلکل و بازی دو نفره رو از دست ندید ... یه ساکر باز (مثل نمونه بالا ) پیدا کنید و معنای فوتبال رو درک کنید اون وقته که برای کسب نتیجه به چالش میافتید. یقینآ اگه تعدادتون بیشتر باشه زمینه ی رقابتی یه حال وهوای دیگه ای به بازی میده و سر رو کمکنی از پای دستگاه بلند نمیشید.

این مربی پدر مارو در آورد تا گذاشتمون تو ترکیب:biggrin1:
بالاخره ثابت شدم الان تو ناپولی فوروارد نوک شدم ولی تو 4 تا بازی فقط 1 گل زدم و 1 پاس گل دادم
زالایتا رو نشوندم رو نیمکت:evil:
خیلی حال میده فقط دوربینش رو مخه:(
بچه ها بد نیست بگید تو legend تو چه تیمی هستید چند سالتون شده چند تا گل زدید
مبلغ قرارداد و از این چیزا رو بگید:cool:
با حال میشه
من الان فصل اولمه 17 سال و 1 گل رسمی زدم و تو تیم ناپولی هم بازی میکنم پستمم CF هست
راستی قد 182 و وزن 76 اینم بگید خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or