دوستاني كه PES 2009 رو لايو بازي ميكنند ، وضعيت لايو اين بازي چگونه هست ؟ من شنيدم اصلا جالب نيست و بازي داراي لگ بسيار شديد ميباشد . و سوال بعد اينكه درسته كه ميگند تو لايو اين بازي حتما بايد هر دو نفري كه لايو بازي ميكنند هم ريجن باشند ؟ ممنون ميشم پاسخ بدين
علیرضا جان کلا لایو PES9 به پای آفلاین این بازی نمی رسه!مثل همیشه مشکلات زیادی داره...با توجه به اينكه كسي جواب منو نداد معلوم شد اين بازي لايو جالبي نداره برخلاف فيفا كه لايوش خداست ، ولي من چون هميشه عاشق سري PES بودم و خوراكم بيشتر لايو هست ميخواستم ببينم اگه لايو ش مثل PES 2008 مشكل دار نيست اين بازي رو بخرم و با لايوش حال كنم .موفق باشي
با توجه به اينكه كسي جواب منو نداد معلوم شد اين بازي لايو جالبي نداره برخلاف فيفا كه لايوش خداست ، ولي من چون هميشه عاشق سري PES بودم و خوراكم بيشتر لايو هست ميخواستم ببينم اگه لايو ش مثل PES 2008 مشكل دار نيست اين بازي رو بخرم و با لايوش حال كنم .موفق باشي
اگه سعی کنی از کناره محوطه جریمه و از خط های عرضی وارد محوطه جریمه بشی . بهترین شرایط برای ایجاد موقعیت گل هست . یا یک پاس بیرون می دی و یکی می زنه تو گل . یا خودت به وسیله RT ضربه بقل پا می زنی و توپ گل می شه . کلا توی تک به تک ها RT رو بگیر و بعد ضربتو بزن .سلام همگی...
یکی یه راه بگه که راحت بشه تک به تک هارو گل زد!
اعصابم بهم ریخته...فقط تک به تک هم نه مثلا کلا شوت ها...
همش دروازه بان توپارو میگره...وقتی شوت های خیلی قوی ای رو هم میزنم انگار بچه دوساله براش توپ قل داده!!!:confused:چکار کنم...
جهت هم میدم یا میره اوت یا میگیره...خیلی کم رفته تو گل...فقط باید بازیکن رو کج کنم بعد همون لحظه بزنم...که فقط بدرد پشت محوطه میخوره...
ایستگاهی هم یک توضیح بدید ممنون میشم...که چطوری بزنم خوبه...یا اینکه میخوام تو ایستگاهی توپ کاملا زمینی بره چکار کنم؟(میخوام وقتی دیوار دفاعی میپره از زیرشون بره تو گل)
وقتی هم تیم مقابل داره ایستگاهی میزنه بعضی از بچه هارو دیدم تو کلوپ همه یه بازیکنا رو تو دیوار دفاعی میچینن...چطوری هست؟
تمارز کردن هم چطوری هست؟
ببخشید سرتونو دردیدم:blushing:...ممنون میشم بجوابید...:smile:
خوش باشید
دست درد نکنه...اگه سعی کنی از کناره محوطه جریمه و از خط های عرضی وارد محوطه جریمه بشی . بهترین شرایط برای ایجاد موقعیت گل هست . یا یک پاس بیرون می دی و یکی می زنه تو گل . یا خودت به وسیله RT ضربه بقل پا می زنی و توپ گل می شه . کلا توی تک به تک ها RT رو بگیر و بعد ضربتو بزن .
ضربات ایستگاهی رو هم من معمولا با دو بار فشردن دکمه می زنم . یک بار یک چهارم پر می کنم و سریع بعدش یک بار دیگه می زنم و تا نصفه پر می شه . معمولا خوب می ره تو گل . البته اینا یک چیزایی هست که خودت باید تجربه کنی و اینجا نمی شه توضیح داد . برو توی قسمت تمرین و کار کن تا یاد بگیری . دایوینگ کردن هم به وسیله نگه داشتن RB + LB و بعد فشردن RT انجام می شه . یعنی اون 2 تا رو نگه دار و RT رو بزن .
موفق باشی
باهات موافقم.این سبک اصلا جالب نیست ،متاسفانه اکثر دوستان هم همینجوری بازی میکنند.اون راهی رو که گفتی خیلی بدم میاد...همه ی دوستام اونطوری بازی میکنن...خیلی نامردیه
مثلا رونالدو رو بر میدارن بعد هیچ مدافعی به گردش هم نمیرسه...5 تا مدافع رو مطل خودش میکنه...یک جور سبک کثیفیه...:biggrin1:
فقط نگفتی تو ایستگاهی چکار کنم از زیر مدافع ها توپ رو رد بدم...یعنی زمینی بره کامل...
بازم ممنون
خوش باشی
اصلاً به درد نمیخوره فقط یه پول الکیه که تیم بعدی به ما پول بیشتری پیشنهاد کنه.من که هنوز نفهمیدم این پولی که تیم ها به ما میدند به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟