Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نسخه جی بازی دارای درجه سختی ششم با نام سوپر استار هست . در این درجه کار تیمی حریفان به بهترین شکل انجام می شه و رفلکس کلی دروازه بان ها هم فوق العاده قوی می شه . هنوزم موندم که علت اینکه نسخه های دیگه این مود رو ندارن چی هست !؟ یکی از دوستان مطلع شرح بده لطفا !

اخه هر کاری میکنم سرعت رو LT نمیره ببخشید گفتم LB همون LT منظورم بود چون رو اون بیشتر حال میده
میشه راهنماییم کنید

از RT به LT رو اصلا اجازه نمیده و میگه امکان پذری نیست ولی میتونی از RB به RT تغییر بدی..

دوستان الان به بارسلون منتقل شدم:love:
با تیم ملی هم الان تو فینال جام ملتها باید با ژاپن بازی کنیم
چه حالی میده این Be come a legend
اعتیاد داره:biggrin1:

دوستاني كه PES 2009 رو لايو بازي ميكنند ، وضعيت لايو اين بازي چگونه هست ؟ من شنيدم اصلا جالب نيست و بازي داراي لگ بسيار شديد ميباشد . و سوال بعد اينكه درسته كه ميگند تو لايو اين بازي حتما بايد هر دو نفري كه لايو بازي ميكنند هم ريجن باشند ؟ ممنون ميشم پاسخ بدين

با توجه به اينكه كسي جواب منو نداد معلوم شد اين بازي لايو جالبي نداره برخلاف فيفا كه لايوش خداست ، ولي من چون هميشه عاشق سري PES بودم و خوراكم بيشتر لايو هست ميخواستم ببينم اگه لايو ش مثل PES 2008 مشكل دار نيست اين بازي رو بخرم و با لايوش حال كنم .موفق باشي

با توجه به اينكه كسي جواب منو نداد معلوم شد اين بازي لايو جالبي نداره برخلاف فيفا كه لايوش خداست ، ولي من چون هميشه عاشق سري PES بودم و خوراكم بيشتر لايو هست ميخواستم ببينم اگه لايو ش مثل PES 2008 مشكل دار نيست اين بازي رو بخرم و با لايوش حال كنم .موفق باشي
علیرضا جان کلا لایو PES9 به پای آفلاین این بازی نمی رسه!مثل همیشه مشکلات زیادی داره...

اتفاقا من دیشب توی لایو بودم .. خیلیم حال داد متاسفانه نتونستم فیفا رو امتحان کنم که با این مغایسش کنم..

ولی من مشکل خاصی رو ندیدم .. فقط وقتی بازی قطع میشود یکی دو ثانیه باید صبر میکردی که بیاد که اون هم فکر کنم مشکل از پینک ما باشه چون پینک من رو یه 450 هست..

اگه احیانا میخواین بازی کنین گیمرتکتون رو بدین تا بترکونمتون.. :biggrin1:(البته از افعال معکوس استفاده کردم)

سلام همگی...
یکی یه راه بگه که راحت بشه تک به تک هارو گل زد!:(
اعصابم بهم ریخته:mad:...فقط تک به تک هم نه مثلا کلا شوت ها...
همش دروازه بان توپارو میگره...وقتی شوت های خیلی قوی ای رو هم میزنم انگار بچه دوساله براش توپ قل داده!!!:confused:چکار کنم...
جهت هم میدم یا میره اوت یا میگیره...خیلی کم رفته تو گل...فقط باید بازیکن رو کج کنم بعد همون لحظه بزنم...که فقط بدرد پشت محوطه میخوره...
ایستگاهی هم یک توضیح بدید ممنون میشم...که چطوری بزنم خوبه...یا اینکه میخوام تو ایستگاهی توپ کاملا زمینی بره چکار کنم؟(میخوام وقتی دیوار دفاعی میپره از زیرشون بره تو گل)
وقتی هم تیم مقابل داره ایستگاهی میزنه بعضی از بچه هارو دیدم تو کلوپ همه یه بازیکنا رو تو دیوار دفاعی میچینن...چطوری هست؟
تمارز کردن هم چطوری هست؟
ببخشید سرتونو دردیدم:blushing:...ممنون میشم بجوابید...:smile:
خوش باشید;)

سلام همگی...
یکی یه راه بگه که راحت بشه تک به تک هارو گل زد!:(
اعصابم بهم ریخته:mad:...فقط تک به تک هم نه مثلا کلا شوت ها...
همش دروازه بان توپارو میگره...وقتی شوت های خیلی قوی ای رو هم میزنم انگار بچه دوساله براش توپ قل داده!!!:confused:چکار کنم...
جهت هم میدم یا میره اوت یا میگیره...خیلی کم رفته تو گل...فقط باید بازیکن رو کج کنم بعد همون لحظه بزنم...که فقط بدرد پشت محوطه میخوره...
ایستگاهی هم یک توضیح بدید ممنون میشم...که چطوری بزنم خوبه...یا اینکه میخوام تو ایستگاهی توپ کاملا زمینی بره چکار کنم؟(میخوام وقتی دیوار دفاعی میپره از زیرشون بره تو گل)
وقتی هم تیم مقابل داره ایستگاهی میزنه بعضی از بچه هارو دیدم تو کلوپ همه یه بازیکنا رو تو دیوار دفاعی میچینن...چطوری هست؟
تمارز کردن هم چطوری هست؟
ببخشید سرتونو دردیدم:blushing:...ممنون میشم بجوابید...:smile:
خوش باشید;)
اگه سعی کنی از کناره محوطه جریمه و از خط های عرضی وارد محوطه جریمه بشی . بهترین شرایط برای ایجاد موقعیت گل هست . یا یک پاس بیرون می دی و یکی می زنه تو گل . یا خودت به وسیله RT ضربه بقل پا می زنی و توپ گل می شه . کلا توی تک به تک ها RT رو بگیر و بعد ضربتو بزن .
ضربات ایستگاهی رو هم من معمولا با دو بار فشردن دکمه می زنم . یک بار یک چهارم پر می کنم و سریع بعدش یک بار دیگه می زنم و تا نصفه پر می شه . معمولا خوب می ره تو گل . البته اینا یک چیزایی هست که خودت باید تجربه کنی و اینجا نمی شه توضیح داد . برو توی قسمت تمرین و کار کن تا یاد بگیری . دایوینگ کردن هم به وسیله نگه داشتن RB + LB و بعد فشردن RT انجام می شه . یعنی اون 2 تا رو نگه دار و RT رو بزن .

موفق باشی

اگه سعی کنی از کناره محوطه جریمه و از خط های عرضی وارد محوطه جریمه بشی . بهترین شرایط برای ایجاد موقعیت گل هست . یا یک پاس بیرون می دی و یکی می زنه تو گل . یا خودت به وسیله RT ضربه بقل پا می زنی و توپ گل می شه . کلا توی تک به تک ها RT رو بگیر و بعد ضربتو بزن .
ضربات ایستگاهی رو هم من معمولا با دو بار فشردن دکمه می زنم . یک بار یک چهارم پر می کنم و سریع بعدش یک بار دیگه می زنم و تا نصفه پر می شه . معمولا خوب می ره تو گل . البته اینا یک چیزایی هست که خودت باید تجربه کنی و اینجا نمی شه توضیح داد . برو توی قسمت تمرین و کار کن تا یاد بگیری . دایوینگ کردن هم به وسیله نگه داشتن RB + LB و بعد فشردن RT انجام می شه . یعنی اون 2 تا رو نگه دار و RT رو بزن .

موفق باشی
دست درد نکنه... :love:
مشکل همین rt بود:biggrin1:دنبال یک دگمه ای بودم که اینکارو انجام بده...من بیشتر تو عمق کار میکنم...اون راهی رو که گفتی خیلی بدم میاد...همه ی دوستام اونطوری بازی میکنن...خیلی نامردیه:sick:
مثلا رونالدو رو بر میدارن بعد هیچ مدافعی به گردش هم نمیرسه...5 تا مدافع رو مطل خودش میکنه...یک جور سبک کثیفیه...:biggrin1:
فقط نگفتی تو ایستگاهی چکار کنم از زیر مدافع ها توپ رو رد بدم...یعنی زمینی بره کامل...
بازم ممنون
خوش باشی

اون راهی رو که گفتی خیلی بدم میاد...همه ی دوستام اونطوری بازی میکنن...خیلی نامردیه:sick:
مثلا رونالدو رو بر میدارن بعد هیچ مدافعی به گردش هم نمیرسه...5 تا مدافع رو مطل خودش میکنه...یک جور سبک کثیفیه...:biggrin1:
فقط نگفتی تو ایستگاهی چکار کنم از زیر مدافع ها توپ رو رد بدم...یعنی زمینی بره کامل...
بازم ممنون
خوش باشی
باهات موافقم.این سبک اصلا جالب نیست ،متاسفانه اکثر دوستان هم همینجوری بازی میکنند.
در مورد ضربات زمینی هم اگه شما LS رو پائین نگه داری ضربات زمینی میشه.حتی توی کرنر ها هم میشه به همین شکل ضربه زمینی ارسال کرد.در ضمن تو 2009 اینکه بازیکن راست پا یا چپ پا یاشه هم خیلی مهم شده و بازیکن های راست پا به طور کلی با پای چپ نمیتونند ضربات خوبی بزنند.

بچه ها کسی میدونه تو ضربات ایستگاهی (مثلا کرنر) چطور میتونیم دروازه بانمون رو بیاریم تو محوطه جریمه حریف؟ چون توی یکی از بازیها توی لیگ انگلستان حریفم این کار رو کرد و موقعی که یک گل ازم عقب بود توی ضربه کرنر دروازه بانش رو آورد توی محوطه جریمه من!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or