Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از توضیحات دوستان
من چون تازه فوتبال رو شروع کردم فیفا خیلی بهم حال داده ولی اینطور که دوستان میگن حتما باید pes رو هم یه تستی کنم
بازم ممنون

سلام همگی.
آقا توی ترکیب یک جایی هست به نام استراتژی 1 و2 چطوری باید از اونا تو بازی استفاده کنم؟
بعد چطوری کاری کنم که هر بازیکنی که دارم با یکی حرکت کنه و یه بازیکن حریف رو بگیره.یعنی خودم مشخص کنم؟
خوش باشید:love:

این مسخره بازیها رو بنداز دور..:biggrin1: من اصلا از این نامرد بازی ها در نمیارم .. باید مردونه جنگید..

راستی دوستان آخری من نفهمیدم تو لایو چرا وقتی میخوام با یک نفر بازی کنم گزینه Iventi to Game برای من بسته هست ..؟

اما وقتی از طریق سرچ کردن بازی میکنم مشکلی پیش نمیاد..؟

دوستان کسی میتونه کمک کنه فوری هست همونطور که میدونین تو این بازی راحت نمیش دریبل زیدانی زد و توپ رو بلند کرد و برای این کار باید دکمه ی جهات رو 360 درجه بچرخونی که خودش خیلی ستمه و باعث تاخیر میشه در بازی ادم حالا یه سوال دارم کاری نمیشه کرد که تو این بازی بچه از این دکمه هایی که در عکس زیر علامت زدم استفاده کرد برای دریبل زیدانی؟اخه در حالت عادی وقتی این دکمه هارو در جهات مختلف میچرخونی در همون جهات به میزانی که دکمه رو میگیری پاس پر قدرت میده
http://upload.iranblog.com/1/1232385685.jpg

دوستان کسی میتونه کمک کنه فوری هست همونطور که میدونین تو این بازی راحت نمیش دریبل زیدانی زد و توپ رو بلند کرد و برای این کار باید دکمه ی جهات رو 360 درجه بچرخونی که خودش خیلی ستمه و باعث تاخیر میشه در بازی ادم حالا یه سوال دارم کاری نمیشه کرد که تو این بازی بچه از این دکمه هایی که در عکس زیر علامت زدم استفاده کرد برای دریبل زیدانی؟اخه در حالت عادی وقتی این دکمه هارو در جهات مختلف میچرخونی در همون جهات به میزانی که دکمه رو میگیری پاس پر قدرت میده
http://upload.iranblog.com/1/1232385685.jpg
دوست من شما که داری بر عکس می گی ! انتقال دریبل های تکنیکی از انالوگ ها بر روی جهت ها برای ایجاد سرعت عمل بیشتر بوده ! کجا باعث تاخیر می شه ؟ فقط کافی هست کمی بهش عادت کنی . منم ابتدا مشکل شمارو داشتم .

بازی افت فریم داره ؟
من بازی رو توی هاردم هم کپی کردم ولی بازم افت فریم داره.باید یه بار استارت رو بزنم و دوباره برگردم به بازی تا سرعتش معمولی بشه.درایوم بنکیو هست و 12x ؟؟

بازی افت فریم داره ؟
من بازی رو توی هاردم هم کپی کردم ولی بازم افت فریم داره.باید یه بار استارت رو بزنم و دوباره برگردم به بازی تا سرعتش معمولی بشه.درایوم بنکیو هست و 12x ؟؟
مال من هم Benq هست ولی هیچ جایی از بازی افت فریم ندیدم شاید لنزت دچار مشکل شده باشه.

اگه افت فریمت تو زمانی هست که دوربین زوم میکنه از نزدیک بازیکنارو نشون میده عادیه

اگه افت فریمت تو زمانی هست که دوربین زوم میکنه از نزدیک بازیکنارو نشون میده عادیه
اون که اره بعضی وقتها افت فریم داره ولی وسط بازی هم بازی کند برگزار می شه و افت فریم داره.مخصوصا اگه بازی لیگ یا کاپ یا یوفا چمپیونس لیگ باشه.واسه بازی های دوستانه مشکلی نداره.بازی رو آپدیت کنم مشکل حل می شه ؟
آپدیت حدودا چند مگ هست ؟

این مسخره بازیها رو بنداز دور..:biggrin1: من اصلا از این نامرد بازی ها در نمیارم .. باید مردونه جنگید..
دیگه جوانمردانه جواب نمیده.
من با زنیت روسیه اینتر رو رو درجه سختیه سوپر استار 3بر1 زدم بعد نمیتونم رفیقمو بزنم:((:evil:
باید چیکار کنم؟هیچ تکنیکی کار ساز نیست.
همش با این رونالدو دوساعت تو پشت محوطم میچرخه بعد اینه آب خوردن شوت میکنه.در وازه بان هم اینه ماست فقط نیگاه میکنه.دفاع هم فقط اونجا علکی میچرخه.
چطوری این رونالدو رو بگیرم؟
یکی یه راهی بگه.:((

دیگه جوانمردانه جواب نمیده.
من با زنیت روسیه اینتر رو رو درجه سختیه سوپر استار 3بر1 زدم بعد نمیتونم رفیقمو بزنم:((:evil:
باید چیکار کنم؟هیچ تکنیکی کار ساز نیست.
همش با این رونالدو دوساعت تو پشت محوطم میچرخه بعد اینه آب خوردن شوت میکنه.در وازه بان هم اینه ماست فقط نیگاه میکنه.دفاع هم فقط اونجا علکی میچرخه.
چطوری این رونالدو رو بگیرم؟
یکی یه راهی بگه.:((
رونالدو قدرت بدنی نداره میتونی مثل آب خوردن با یه کسی که قدرت بدنی بالایی داره و سرعت خوبی هم داره بگیریش

اگه منچستر ور میداره ضدش فرانسه است بخاطر دفاهای قولی که داره سیستمتو 433 بچین دفاهاتو بکش تو و یک هافبک دفاعی بزار پسشت محوتطه که رونالدورو مهار کنه بنظر من ویرا بهترین گذینه است برای این کار من خودم امتحان کردم جواب میده

بچه ها بمن که فقط البته نه فقط بیشتر با مستر لیگ حال میکنم اسم تیمم کینگ و در کشور ایتالیا هست و ورزشگاه خونگیمم سن سیرو و 4 تا بازیکنم خریدم پارک جی سونگ / بابل / نیهات / کیم دونگ جیم برید حال کنید

اگه تیم باشگاهی بخوای جلوش من چلسی پیشنهاد میکنم چون دفاهای خوبی داره ولی تاحالا با یووه بازی نکردم که بدونم من خودم عاشق میلانم که دروازه بانش خیلی بیخوده منم بوفون بردم میلان

سلام
دوستان ببخشید من این سوال رو اینجا میپرسم
اخه من خیلی اهل فوتبال نیستم و مهارت وشناخت هم ندارم
میخواستم بدونم از همه نظر کدام یک بهترن FIFA 09 یا PES 2009
دلایل بهتر بودن هر کدوم رو اگه بگید ممنون میشم
فیفا واقعیترین فوتبالیه که تا به حال ساخته شده.گرافیکشم پرو رو میخوره.شک نکن که فیفا فوتباله برتره.ولی پرو یه فوتبال فانتزیه.هرچی باشه ژپنیها خودشون عاشق بازیهای فانتزین که این در مورد پرو هم رعایت شده.
یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or