سلام همگی.
آقا توی ترکیب یک جایی هست به نام استراتژی 1 و2 چطوری باید از اونا تو بازی استفاده کنم؟
بعد چطوری کاری کنم که هر بازیکنی که دارم با یکی حرکت کنه و یه بازیکن حریف رو بگیره.یعنی خودم مشخص کنم؟
خوش باشید
دوست من شما که داری بر عکس می گی ! انتقال دریبل های تکنیکی از انالوگ ها بر روی جهت ها برای ایجاد سرعت عمل بیشتر بوده ! کجا باعث تاخیر می شه ؟ فقط کافی هست کمی بهش عادت کنی . منم ابتدا مشکل شمارو داشتم .دوستان کسی میتونه کمک کنه فوری هست همونطور که میدونین تو این بازی راحت نمیش دریبل زیدانی زد و توپ رو بلند کرد و برای این کار باید دکمه ی جهات رو 360 درجه بچرخونی که خودش خیلی ستمه و باعث تاخیر میشه در بازی ادم حالا یه سوال دارم کاری نمیشه کرد که تو این بازی بچه از این دکمه هایی که در عکس زیر علامت زدم استفاده کرد برای دریبل زیدانی؟اخه در حالت عادی وقتی این دکمه هارو در جهات مختلف میچرخونی در همون جهات به میزانی که دکمه رو میگیری پاس پر قدرت میده
http://upload.iranblog.com/1/1232385685.jpg
مال من هم Benq هست ولی هیچ جایی از بازی افت فریم ندیدم شاید لنزت دچار مشکل شده باشه.بازی افت فریم داره ؟
من بازی رو توی هاردم هم کپی کردم ولی بازم افت فریم داره.باید یه بار استارت رو بزنم و دوباره برگردم به بازی تا سرعتش معمولی بشه.درایوم بنکیو هست و 12x ؟؟
اون که اره بعضی وقتها افت فریم داره ولی وسط بازی هم بازی کند برگزار می شه و افت فریم داره.مخصوصا اگه بازی لیگ یا کاپ یا یوفا چمپیونس لیگ باشه.واسه بازی های دوستانه مشکلی نداره.بازی رو آپدیت کنم مشکل حل می شه ؟اگه افت فریمت تو زمانی هست که دوربین زوم میکنه از نزدیک بازیکنارو نشون میده عادیه
دیگه جوانمردانه جواب نمیده.این مسخره بازیها رو بنداز دور..:biggrin1: من اصلا از این نامرد بازی ها در نمیارم .. باید مردونه جنگید..
رونالدو قدرت بدنی نداره میتونی مثل آب خوردن با یه کسی که قدرت بدنی بالایی داره و سرعت خوبی هم داره بگیریشدیگه جوانمردانه جواب نمیده.
من با زنیت روسیه اینتر رو رو درجه سختیه سوپر استار 3بر1 زدم بعد نمیتونم رفیقمو بزنم
باید چیکار کنم؟هیچ تکنیکی کار ساز نیست.
همش با این رونالدو دوساعت تو پشت محوطم میچرخه بعد اینه آب خوردن شوت میکنه.در وازه بان هم اینه ماست فقط نیگاه میکنه.دفاع هم فقط اونجا علکی میچرخه.
چطوری این رونالدو رو بگیرم؟
یکی یه راهی بگه.
فیفا واقعیترین فوتبالیه که تا به حال ساخته شده.گرافیکشم پرو رو میخوره.شک نکن که فیفا فوتباله برتره.ولی پرو یه فوتبال فانتزیه.هرچی باشه ژپنیها خودشون عاشق بازیهای فانتزین که این در مورد پرو هم رعایت شده.سلام
دوستان ببخشید من این سوال رو اینجا میپرسم
اخه من خیلی اهل فوتبال نیستم و مهارت وشناخت هم ندارم
میخواستم بدونم از همه نظر کدام یک بهترن FIFA 09 یا PES 2009
دلایل بهتر بودن هر کدوم رو اگه بگید ممنون میشم