Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

گفتی زیر نویس اگه زود تر دست به کار می شدیم طرح زیر نویس می زاشتین ها
wink.gif

اما الان همه بازی کردند×!!!!

هيچ وقت دير نميشه عزيز ! من قبلا تو فكرش بودم ! خيلي وقت پيش ...

اما نميدونستم با چه برنامه اي براش زيرنويس بذارم ! شما اگه ميدوني به ما بگو دست به كار شيم . هر سه شماره رو زيرنويس فارسي كنيم .

خیلی ممنون شایان جان اما بهتر بود در معنی کلمه ی Madness می نوشتی احمق به جای لعنتی

البته Madness نه معنی احمق میده و نه معنی لعنتی ... معنی کلمه Madness دیوانگی و جنون بیش از حد هست

در ضمن من نمیدونم چرا همش به اون پیره مرده میگید ماهاراجه ؟

ماهاراجه تا اونجايي كه من از كل داستان فهميدم پدر Farah بوده و قبلا به جزیره سفر کرده و خنجر + HourGlass رو از اونجا دزدیده و به قصر خودش آورده (یعنی توی هندوستان)

بعدش هم که ایران به هند حمله میکنه و شاهزاده خنجر رو از قصر ماهاراجه میدزده

لبته Madness نه معنی احمق میده و نه معنی لعنتی ... معنی کلمه Madness دیوانگی و جنون بیش از حد هست

بله درسته , معنيش دقيقا همينه !

در ضمن من نمیدونم چرا همش به اون پیره مرده میگید ماهاراجه ؟

ماهاراجا منظورمون همون شاه هنده ديگه ! به اون پير مرده ما ميگيم پيرمرد ! رهام هم گفت پيشگو ! كسي نگفت ماهاراجه ...

ها رهام منم نمی دونم کجاست جواب پیام خصوصی بنده رو هم نداد
اقا شایان ممنون حالا فهمیدم داستان چیشد فکر کنم
بهزاد جان راست میگه شایان دو سه قسمت گقتی ماهاراجه ببخشید البته ها
من از همه چیز این اقا بهزاد بدم بیاد این تیز بینیش من رو کشته ناراحت نشی ها

میثم تو از کی و از چی خوشت می آد وای به حال زن آیندت چی می کشه یک کم خودت رو عوض کنی ثواب داری می ری بهشت×!!!(مال امتحانم هست به دل نگیر)
Swordsmen آخرین پروؤه هم تموم کرد و با همه خداحافظی کرد اگر دوست دارید متن کامل ای میلشون رو بزارم

یه سوال تو این پرنس سه از یکش یه عکس هست که پرنس آویزونه.
اون از تو بازیه یا الکی بالا سمت راستش اونارو زدن.؟؟
چون گرافیکش خیلی بالاست(به دست پرنس و تبر دشمنش توجه کنید.)

رهام جان نگران نباش کی می خواد زن بگیره حالا
راستی این مرد کی کارگردان پرنس
اگر اونم بره ها عمرن یوبی سافت بیخیال بشه بازی به این نون اب داری مگه دیونست دیگه از بازی نزنه

سلام به همه دوستان

تاپيك هاي prine of persia و prince of persia group به منظور جلوگيري از پخش شدن بحث هاي مربوط به اين بازي با يكديگر ادغام شدند.

اميدوارم بحث تاپيك رو به بيراهه نكشيد.

درسته که madness از نظر لغوی معنی دیوونگی میده.اما توب جمله ای مثل A way to stop this madness این کلمه دیگه این معنی رو نمیده.
در اینجا معنی هرج و مرج و آشفتگی میده.
یعنی "راهی برای جلوگیری این هرج و مرج"
حتی با اینکه ترجمه نام Midtown Madness به "دیوونگی در شهر" یا "دیوونگی وسط شهر" ترجمه شده اما ترجمه بهتر آن "آشفتگی در شهر" یا "هرج و مرج در شهر" هست.
امیدوارم این قضیه حل بشه.
با تشکر...

برا چی بنده رو بن کنن
راستی ما که اخر نفهمیدیم این پرنس چیشد یک روز میگن برید اون تاپیک یک روز میگن بیاید این تاپیک بابا اسباب کشی خیلی سخت

برا چی بنده رو بن کنن
راستی ما که اخر نفهمیدیم این پرنس چیشد یک روز میگن برید اون تاپیک یک روز میگن بیاید این تاپیک بابا اسباب کشی خیلی سخت
میثم تو شاهکار قرنی!!!بابا آخه کی با تو بود؟؟؟منظور من رهامه.ماشاالله به اون قدرت روخونی تو.
گرچه یه بار به طور امتحانی بن بشی برات مفیده.
با تشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or