Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

دوستانی که از ویندوز مدیا سنتر استفاده می کنند پکی برای اونها تهیه شد اینم مطلب اصلی:
Thursday 01.05.06 PC WMC Update Released
An update for users of Windows Media Center is now available for download! This update is intended only for users of Windows Media Center computers, and is not required for other users. Check out the full news entry for details and download.

آخه مثل این که بازی روی مدیا سنتر مشکل هایی داشته اون مشکل ها رو رفع می کنه خودم شخصا امتحان نکردم
در ضمن این هم لیست تمام تریلر ها http://www.princeofpersiagame.com/us/media/
بعضی هاشئن جدید هستند نمی دونم وحید کدوم ها رو برام قرار هست بفرسته تا کدوم ها رو دان کنم

من که عمرن بتونم برم تو سایت عصابم رو بهم میریزه
راستی اقا تبریک بگید وزیر رو کشتم بزن کف رو
حالا شاهزاده تاریکی مونده؟
بهزاد جان خوشحالم برگشتید
چشم من دیگه تاپیک رو منهرف نمیکنم اصلا دیگه شاید نتونم بیام که منهرفش کنم

سلام
علی جان
ممنون از زحمتی که کشیدی این جوری بهتر شد....
این علی کیه؟؟؟
آره ولی اینجا دیگه شما مبارزه ای ندارین.بیشتر حالت وقت تلف کردن داره.فقط باید دنبال طرف بدوین.
با تشکر......

من که شرط میبندم نتونی بکشیش
55.gif

کسی نیست باهات شرط ببنده شایان جان چون همه اینو می دونند
من می گم 2 روز دیگه می کشتش تو چی می گی؟؟؟؟
در ضمن منظور بهزاد جناب آقای مجرد هست اگه نمی شناسین معرفی کنم مدیر این سایت کی هست;)

ببخشید من فقط نفهمیدم این تاریکی رو کجا باید گیر اورد
دیگه دارید از حد خودتون بیشتر ها
بگم دیگه اگر باز بخواید مسخره کنید پیش مدیران شکایت میکنم رسیدگی نشه اون وقت خودم دست به کار میشم شایان رو که خودم خفش میکنم

نقل قول-----------------------------------------------------------------------------
ببخشید من فقط نفهمیدم این تاریکی رو کجا باید گیر اورد
--------------------------------------------------------------------------------------
بعد از اینکه وزیر را میکشی نوبت به پرنس تاریکی میرسه..منتها اصلا جنگی در کار نیست...وقتی به پرنس تاریکی میرسی باید با شمشیر بزنیش اونم هیج مقاومتی نمی کنه فقط یکی دوبار که میزنیش جاش را عوض می کنه و تو باید دنبالش بری و دوباره با شمشیر بزنیش..چندین بار این اتفاق تکرار میشه...در این قسمت بیشتر دیالوگ هایی که بین پرنس و پرنس تاریکی ردوبدل میشه اهمیت داره ....در نهایت هم پرنس بدون اینکه بتونه به پرنس تاریکی آسیبی برسونه ، پرنس تاریکی را رها میکنه و به سوی فرح میره و اینجاست که بازی تمام میشه ..البته تمامی این وقایع در ذهن پرنس روی میده

آخرین ویرایش:
دوستان چند صفحه ای است که در این تاپیک یه سری صحبت هایی بین یه سری از کاربران می شود که اصلا جالب نمی باشد. لطفا در صحبت های خود کمی بیشتر دقت کنند و به یکدیگر احترام بیشتری بگزارند تا سوء تفاهمی برای کسی پیش نیاید. بیشتر صحبت من با Miesam و SHvIRUS می باشد. لطفا در گفته های خود از کلمات توهین آمیز به یکدیگر حتی اگر با یکدیگر رفیق هستید و قصد شوخی دارید خودداری کنید.
دوست نداشتم این تذکر را بدم چون فکر می کردم با چند تا پست این صحبت ها حل می شه ولی فکر کنم دیگه اگه ادامه پیدا کنه ممکنه صورت خوبی نداشته باشه.

با تشکر

ولی اقا بهزاد میگفت که این ادامه داره یعنی پرنس تاریکی رو هم میشکم
چشم اشکان جان ولی بهتر نیست یک تذکر مختصری هم به این شایان رهام بدی همش دارن بنده رو مسخره میکنن سر این پرنس
ولی چشم

باشه
منم به خودم تذکر میدم×!!!
تذکر تذکر رهام بیا بریم تذکر کدوم همونی که میثم ها داره آی بله.....تذکر هایی همه جانبه داره آی بله....تو کشتن پرنس تاریکی مشکل داره آی بله...میثم جان دارک را مگیر....دارک جون خوابم را مکش..... شمشیر خود را بکش (Bekesh)اما دارک خوشکل را مکش(Makosh)....کمی جنبه باشه بهتر تا دعواها باشه آی بله......کمی جنبه باشه بهتر تا تذکرها باشه آی بله...تموم کردن پرنس که اصلا کاری نداره آی بله.....بیا بریم تایپیک کدوم تایپیک همونی که راهنمایی داره آی بله......این پست ها جای و هر نقطه مکانی داره آی بله....رهام جون شعر رو بس کن اصاب مدیر رو خورد نکن.....خشم میثم رو مملو مکن موندن خود را لغو(برای قافیه لغو لغوو خوانده می شه×!!!!) مکن....
+++++
از قدیم گفتند با شعر راحت تر می شه مفهوم رو بیان کرد×!!!!
ادامه نداره میثم جان(آی بله)
در ضمن چرا شایان باید دو بار تذکر داده بشه؟؟؟؟
مگه بدبخت چی کار کرد گفت داستان رو اشتباه داری میگی درستشم گفت×!!!!
حالا بعضی ها زبونشون تند تر هست بعضی ها زبون آدم رو تند می کنند منظورم رو ایشالا بفهمی×!!!!
بهتره بحث همین جا تموم بشه سایت اصلی هم فکر کنم کمی سبک تر شده یک سر بزنید;)

خب رهام دیگه بس تا بن نشیدیم
اصولا بازی پرنس خیلی زیبا ولی یکی از بد ترین قسمت های اینکه که بعد از دیدن اون دمو به اون زیبایی یک هو میاد بازی حالت برا یک دو دقیقه بهم میخوره
من اخرشم با این کنترل پرنس ادت نمیکنم سش خیلی خوب ولی دو و یکش خیلی بد
میگم قبول دارید نسخه دیوم بازی بهتر از سیوم بازی اخه خیلی باحال تر هم از نظر خون و هم از نظر کنده شدن کله ببینم در نسخه دیوم بازی خنجر زمان نیست
ولی درکل من که بییخال یکش شدم رفتم سراغ دیوم بجز کنترلش دیوم بهتر از سیوم از نظر گرافیکم در یک سطح هستن
خب اینم بتو میدم رهام جان تذکر بشید دو نفر دوتا

ممنون میثم جان چه سعادتی×!!!!
از نظر کارشناسیت ممنون(ببین من اصلا قصد مسخره کردن ندارم فقط گفتم کارشناسی اگه به خودت بد بگیری دیگه به من ربط نداره از الان بگم;) )
در مورد نسخه ی WW یا به قول خودت دویم معلوم هست که خیلی قشنگ هست(چون یک شاهکار یه تمام معنا هست دیگه×!!!!) اگه کارت گرافیکت می کشه حتما Special Efect و Shodow رو High کن و رزولوشن هم روی 1024 بزار ببین پرنس برات چی کار که دیگه نمی کنه(منظورم سایه ی طلایی پشت شمشیر هاست×!!!!)
اگه داستان هام رو خونده باشی می فهمی چرا خنجر در 2 نیست باز هم من می گم یا بازی نکن یا 1 رو بازی کن و بازم تو به حرف من یکی گوش نده;)

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
ممنون میثم جان چه سعادتی×!!!!
از نظر کارشناسیت ممنون(ببین من اصلا قصد مسخره کردن ندارم فقط گفتم کارشناسی اگه به خودت بد بگیری دیگه به من ربط نداره از الان بگم;) )
در مورد نسخه ی WW یا به قول خودت دویم معلوم هست که خیلی قشنگ هست(چون یک شاهکار یه تمام معنا هست دیگه×!!!!) اگه کارت گرافیکت می کشه حتما Special Efect و Shodow رو High کن و رزولوشن هم روی 1024 بزار ببین پرنس برات چی کار که دیگه نمی کنه(منظورم سایه ی طلایی پشت شمشیر هاست×!!!!)
اگه داستان هام رو خونده باشی می فهمی چرا خنجر در 2 نیست باز هم من می گم یا بازی نکن یا 1 رو بازی کن و بازم تو به حرف من یکی گوش نده;)
چشم یک رو میرم بازی میکنم هیف همه باحالی بازی به اون خنجر بود
ولی ما ادم ها رو که میکشیم یک چیزی مثل شماره سش نوری میشه میاد تو بدن پرنس چی این
باشه گرافیکشم میبرم بالا ببینم چی میشه ولی خیلی باحال تر از پرنس سه ولی خب محیط اصلا به پرنس سه نمیرسه من از نظر محیطی به پرنس سه بیشتر خوشم میومد ولی از نظر تکتیک اینها دیوم یک چیز دیگست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or