نوشته شده توسط qx_roham_xp:فارنهایت
فارنهایت سخت بود؟؟!!

اه قربون دهنت امیر جوننوشته شده توسط White_Gandalf:![]()
![]()
فارنهایت سخت بود؟؟!!
یکی از آسونترین بازیهایی بود که تاحالا بازی کردم.رویه هاردشم اگه میزاشتین یه بچه 7-8 ساله راحت میتونس ردش کنه...
بعدشم شما مگه اولین بار پرنسو بازی کردی فول فول بودین که انقدر به این بیچاره گیر میدین.![]()
من که میگم میثم جان شما برو یک و دو رو بازی کن خیلی هم سریع.اول هم شماره دوش رو بازی کن که طولانیتره.همینطور معما های کمتری داره و راحت میتونی ردش کنی.بعد که کامل پرنسو یاد گرفتی برو سراغ یکش....![]()
روزی پادشاه ایران تصمیم میگیره خودش به تنهایی بره شکار تو صحرا گم میشه پیرمردی اون رو پیدا میکنه به اون میگه رازی رو میگه از قدرت ماه پادشاه ایران به این وصیله کشور گشایی میکنه ولی هند رو نمی تونه بگیره یکی از جاسوس هاش میاد شن های زمان رو میگه به پادشاه تا میفهمه راه میوفته و به هند حمله میکنه وزیر که می خواد از این حمله برای خودش سود ببره کار رو توری میکنه که ایرانی ها میان تو قصر بقیشم که معلوم الان دارم یکش رو میرم دوشم بعد از امتحانات 2 دی شروع به رفتن میکنم ببین خدا چی می خواد انشاالله
شایان جان خودت از دمو ها عکس گرفی آخه خیلی قشنگ هستند مخصوصا اولی و سومی از چپ![]()
بابا اصلا حالم گرفت با این نسخه ی سومش
اصلا 2دومیش خیلی بهتر بود . خیلی کوتاه بود +++ و همینطور بی مزه +++ اه اه اه
من کی خودم رو ضایع کردم ببخشید التبه ها تو بازی نما فقط گفته بود پادشاه ایران کشور گشایی میکنه تا برسه به هند همین نسخه جدیدشم من نگرفتم هنوز بیخود نگو بعدم اون بیشتر می دونه یا شما ؟؟
خودمم ضایع نکردم من مطمئنم داستان همین
كمك من به اين غول بد تركيب رسيدم و نميدونم اسژيد كيل چيه ميشه يكي توضيح بده
کشور ایران پادشاه قدرتمندی داشت که پایه و ستون کشور خود را بر اساس جادو و ستاره شناسی قرار داده بود
به شاه(پدر ما)خبر می رسد که در کشور هندوستان ماهاراجه ای وجود دارد که دارای قدرت عجیبی هست
او شن های زمان را در دست دارد!!!
پ