Prince Of Persia - X360 Version

دوستان علت اینکه هنگام انجام بازی بالا و پایین تصویر مشکی هست چیه ؟ چرا تصویر کل صفحه تلویزیون رو پوشش نمی ده ؟ این مشکل توی دموی اویل 5 هست . اینا خودشون از قصد این کارو می کنن ؟ چه دلیلی داره ؟

دوستان علت اینکه هنگام انجام بازی بالا و پایین تصویر مشکی هست چیه ؟ چرا تصویر کل صفحه تلویزیون رو پوشش نمی ده ؟ این مشکل توی دموی اویل 5 هست . اینا خودشون از قصد این کارو می کنن ؟ چه دلیلی داره ؟
TV ـه شما WideScreen باشه اون نوارهای مشکی بالا و پائین رو نخواید دید.

من توی اون مرحله هستم که از این چیزای زرد هستش که با الیکا می پریم روشون شوتمون می کنه؟
یه جاییش هست یه دونه از اینا وسط یه دیواره که دورشم از اون مایه های سیاه گرفته شده.
و اطراف اونجا از اون دستگیره ها هستش که می چرخه یعنی 2 طرف دستگیره هستش.
که توی یه طرف دستگیره ها می چرهن یه طرف نه.
اون طرفی که می چره از این مایه های سیاه توش هستش و من باید چی کار کنم اونجا رو؟
هر چی می چرخونم همه خونه ها مایه سیاه توش پر نمیشه؟!
باید همشون رو خالی کنم یه همشون رو از مایه سیاه پر کنم؟
جانه من یکی مارو ملتفتمون کنه اسیر شدیم تو این مرحله.

دوست عزیز باید کانال کشی کنی تا بریزه توی اون قسمت زیره اون دایره زرده !

اقا وقتی y میزنم ! کجاش باید کد بزنم این که میگه وصل شو به لایو :(

دوست عزیز باید کانال کشی کنی تا بریزه توی اون قسمت زیره اون دایره زرده !

اقا وقتی y میزنم ! کجاش باید کد بزنم این که میگه وصل شو به لایو :(
در قسمت اکسترا بعد در اسکین وارد سو اون پائین زده Y بزن و کد پیری اوردر رو وارد کن.
شما کد داری؟!

به نظر من که بازی خیلی خوبی است، گرافیک هنری بازی واقعا زیبا کار شده. گیم پلی بازی نسبتا خوب است و با این که کم کم تکراری میشد ولی خسته کننده نبود. مشکل اصلی بازی مبارزاتش هست که چندان دلچسب نیستند و خیلی زود تکراری می شوند. در مجموع با وجود اینکه انتظار خیلی بیشتری از این بازی داشتم ولی باز هم لذت کافی را از بازی بردم، امتیاز 8.5 برای بازی فکر کنم مناسب باشه.

دوستان من یه جا گیر کردم که اون غول صورتیه که زن هم هست چندتا الیکا درست میکنه!!!نمیدونم باید چیکار کنم!
لطفاً اگه کسی میدونه کمک کنه!

دوستان من یه جا گیر کردم که اون غول صورتیه که زن هم هست چندتا الیکا درست میکنه!!!نمیدونم باید چیکار کنم!
لطفاً اگه کسی میدونه کمک کنه!

بهترین راه برای پیدا کردن الیکای واقعی اینه که خودتونو از اونجا بندازین پایین که الیکای واقعی به کمکتون بیاد !

من نفهمیدم ! اخرش ! وقتی y میزنم ! به جز بالا و پایین اون فلش ها هیچی نیست !!! :confused:

کد هم همین کده دیگه 52545458 :-"
چرا من هر چی میپرسم باید هزار بار تکرار کنم تا یکی جواب بده ؟؟؟ !

برای باز کردن اسکین پرنس قدیمی ! باید به لایو وصل باشم یا نه ؟؟؟؟ تو رو خدا جواب بدین :(

چرا من هر چی میپرسم باید هزار بار تکرار کنم تا یکی جواب بده ؟؟؟ !

برای باز کردن اسکین پرنس قدیمی ! باید به لایو وصل باشم یا نه ؟؟؟؟ تو رو خدا جواب بدین :(
به لایو هم وصل بشید اثری نخواد داشت به احتمال زیاد چون شخصی که پیش خرید کرده از این کد 110% استفاده کرده و این دیگه فاقد اعتبار هست (160%).

برای باز کردن اسکین پرنس قدیمی ! باید به لایو وصل باشم یا نه ؟؟؟؟
نه دوست عزیز.
یکی از بچه ها صفحه قبل نوشته بود که:
در بخش Skin Manger <-Extra دکمه Y بزنید وکد زیر را وارد کنید!
52585854
تا پرنس قدیمی را باز کنید!
الطائر رو هم می شه باز کرد. اولش تو منو Y بزنید. باید به اینترنت وصل باشید من خودم اینو امتحان نکردم نمی دونم چه طوریه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
به لایو هم وصل بشید اثری نخواد داشت به احتمال زیاد چون شخصی که پیش خرید کرده از این کد 110% استفاده کرده و این دیگه فاقد اعتبار هست (160%).
فریدون جان با این کد میشه فرح و پرنس رو باز کرد.
منم این کد رو تست کردم و جواب داد.
البته Altair رو من امتحان نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or