Prince Of Persia - X360 Version

درود
خب، میخواستم تو این پست در جهت شادی روح عزیزان و کاستن فشار های روانی شون گیم پلی بازی رو تجزیه تحلیل کنیم که میبینم چیزی برای بحث وجود نداره.
مبارزه 10 ثانیه با سربازان ارمن و میمون وار از این ستون به اون ستون پریدن ( بیشتر از میلیون بار ) و هر باس مسخره ش رو یکی 10 بار شکست دادن و 20 تا سرزمینی که یک موجود زنده هم درش زندگی نمیکنه رو هیل دادن هم شد گیم پلی ؟
دوستانی که با نظرات مخالف عقیده خودشون نمیتونن کنار بیان و مرتب بحث رو می پی چو نن و یه بار واسه گرافیک سینه چاک میدن دفعه بعد سنگ گیم پلی رو به سینه میکو بونن بگن بدونیم Prince Of Persia Kelasik
رو 2 دقیقه هم بازی کردن؟ والا اگر بازی کرده باشید حتی تُف هم روی این به pop بقول یارو گفتی nextgen نمیندازید. وقتی یه بازی 50 مگی آرکید هوش مصنوعی و گیم پلی انجین و درجه سختی ش از یک این pop جدید بیشتر باشه ( بهتر بگید Prince of Yejaee :lol: ) فاتحه ش رو خوند.
طرفدار بازی هم باشید که نیستید تا الان 1000 دفعه باید هاراگیری کرده باشید که نکردید ( درضمن اونجا کاف باید باشه ).

آخرین ویرایش:
چرت ترین POP که تا حالا منتشر شده همینی هست که الان دارید بازی میکنید و خیلی هم بهتون خوش گذشته ! این Ubisoft هم واقا دیگه داره تنفر انگیز میشه چپ و راست داره گند میزنه به بهترین عنوانهای عمرمون .. اون از BIA 3 و Far Cry 2 که باید بهتر باشه بدتر شد ، اینم از POP که تبدیل شده به سوژه ای برای فحش و فضیلت دادن ملت ، Splinter Cell جدید هم در راه هست .. خوشحال باشید.

این روند Ubisoft همینجور ادامه دارن تا وقتی که این عنوانها کاملا نابود بشوند.

Last edited by a moderator:
من یه مدت طولانی بود میومدم اینجا و پستهارو میخوندم اما حس و حال Login کردن نداشتم اما سر قضیه این تاپیک خداییش خونم جوش اومد انقدر پست های ناحق دیدم .

خداییش این بازی ضعیفه ؟ نمرش میشه 3.5 ؟ خوب آقا مگه مجبوری از بازی بد بگی بازی از هر نظر تازگی داره . هیجان داره گرافیک و رنگ آمیزیش عالیه

اونوقت شماها به اسم الیکا گیر دادید ؟ یا اینکه لهجش ؟ اتفاقا خیلی هم بامزه و قشنگ فارسی رو صحبت میکنه .

بابا یه ذره انصاف داشته باشید یکی هم هست میاد تو این تاپیک و این خزعبلات رو میخونه و بیخیال بازی به این قشنگی میشه و کلا از دستش میره .

من اینجا به همه میگم که این بازی یک شاهکاره و خیلی از Assassins Creed بهتره .

درود
• -0.5. هیچ عقل سلیمی اسم الاغش رو فرح نمیزاره همون طور که هیچ کس اسم حیونش رو شهرام و شاهرخ و شهناز و.... نمیزاره.
یه جورایی درست میگی ولی این نکته انحرافیش بود و من هم جا خوردم که اول بازی که ربطی به بازی های قبلی نداره.داره فرح را صدا می زنه و فکر می کردم چه ربطی می تونه داشته باشه و وقتی فهمیدم که که اسم خره،هم برام جالب و خنده دار بود و هم یه جورایی ناراحت شدم که بازی را مسخره کردند.
• -0.5. اورمز و ارمن دیگه چیه!!. زورشون اومده تلفظ درستش رو یاد بگیرن!.
این حرفت را قبول ندارم چون با لحجه ی انگلیسی می گفتند اهریمن و اورمزد.و به نظر من درسته چون اون ها (ر-ه- ...) را درست و حتی بعضی وقت ها اصلا تلفظ نمی کنند.مگه اون ها عربند که ع و ه را غلیظ تلفظ کنند.واگر دقت کرده باشید اون جا هایی که الیکا فارسی حرف می زد تقریبا درستش را می گفت؛با اینکه اون هم لحجه داشت.به نظر من این مورد وارد نیست
• -0.5. شخصیت اول نه اسم داره، نه معلومه از کدوم جهنم دره ی پیداش میشه.
موافقم
• -0.5. هیچ اثری از ایران باستان درش وجود نداره.
به غیر از داستان و اسم الیکا (ایرانیه) و بعضی از نقش و نگار های روی در ها، با شما موافقم.
• -0.5. هیچ مبارزه ی بازیباز رو به چالش نمیکشه.
این یکی را هستم.
• -0.5. کوچکترین تنوعی در سربازان خوشحال ارمن (!!!) وجود نداره.
دقیقا
• -0.5. روند تکراری، کند، بسیار کسل کننده.
زیاد قبول ندارم.یکی از نکته هایی که تو پرنس روست دارم،به قول خودتون از درو دیوار بالا رفتن و میمون بازیه.پس برای من تکراری نیست.به غیر از مبارزات و هیلینگ.
• -0.5. ادا و دیالوگ های دانته وار!.
جالبه که!;)البته با اینکه به شخصیت پرنس آسیب می زنه.
• -0.5. پایان افتضاح بازی.
نظری ندارم.
• -0.5. نداشتن کُمبو لیست !!!.
بیشتر دقت کنید.درسته به پای WW نمیرسه ولی به هر حال داره.
طرفدار بازی هم باشید که نیستید تا الان 1000 دفعه باید هاراگیری کرده باشید که نکردید ( درضمن اونجا کاف باید باشه ).
عجب:confused::eek::thinking:
من اینجا به همه میگم که این بازی یک شاهکاره و خیلی از Assassins Creed بهتره .
100 درصد

ولی با همه ی این حرف ها بازم یکی از بازی های مورد علاقه ی منه.:cool::love:
سپاس و بدرود

به نظر من از Assassins Creed بله بهتره ولی از اون پرنس های قبلی مخصوصا شماره 2 و 3 اش بخوای حساب کنی شاید 70 درصد بدتر باشه...خداوکیلی الان دیگه اخرهای بازی هستم ولی دیگه خسته شدم همش با یه boss باید 5 بار مبارزه کنی ..یعنی چی ؟ مثلا نمیشد یه تنوعی تو دشمن ها میدادن...یکم تغییراتی چیزی...هیچی...همش از این منطقه به اون منطقه و هی همه جا رو به گل و سبزه اراسته کنی...

واقعا خیلی ناامید شدم از این سری...امیدوارم نسخه بعدی حداقل به بازگشتی هرچند کم به مجموعه 3 گانه قبل داشته باشه...

اینکه توی بازی تنها نیستید و توی همه ی جاها الیکا هست و با هم مبارزه میکنید یک نوآوری زیبا و جدید بود که کار تیمی رو توی این سبک بازی ها هم آغاز کرد .

چیزی که باز من تحسین میکنم گرافیک هنری و رنگ آمیزی چشم نوازش هست که باز هم سبک جدیدی از گرافیک هست .

ضمنا هر دو شخصیت خیلی خوب کار شدن و هر دو به دل آدم میشینند بر خلاف اون التایر که یک شخصیت خشک و سرد و بی روح بود و اصلا به دل آدم نمیشنست .

ولی در کل با یک مورد موافقم اون هم تکرار مکررات هست که تازگی ها مد شده و به همهی بازی ها گند زده . از جمله همون AC و تازگی ها هم که Far Cry 2 که به هممون ضد حال زد از بس با اون جیپ ها از این ور نقشه رفتیم اونور نقشه و 1 دقیقه یه بار هم یه جیپ دیگه میومد و تیراندازی میکرد .

انشالله این مورد که تازگی ها مد شده سال دیگه ریشه کن میشه و بازی ها به همون صورت کلاسیک و قدیمی داستان های خطی و مرحله ای پیدا میکنند .

تمومش کردم...باید بگم تا اخرش حسرت یه مبارزه درست حسابی به دلمون موند...فقط اون تیکه اخر که دست های شیطان دنبالمون بود یکم حال و هوای بازی رو عوض کرد...کلا بازی بدی نبود...گرافیک خوبی داره ولی کسل کننده هست....

خب من هم رفتم خریدم...خیلی عالیه..مدتها منتظرش بودم و واقعا هم خوب از اب دراومده...نگیرید ضرر کردین...

تمومش کردم...باید بگم تا اخرش حسرت یه مبارزه درست حسابی به دلمون موند...فقط اون تیکه اخر که دست های شیطان دنبالمون بود یکم حال و هوای بازی رو عوض کرد...کلا بازی بدی نبود...گرافیک خوبی داره ولی کسل کننده هست....

من نمیدونم شما که تا چند روز پیش اونطوری از بازی تعریف کردی چطور شد که انقدر بدگویی های دوستان روی شما هم تاثیر گذاشته . به هر حال این دو تا پست خیلی عجیب هستند و به هم نمیخورند .

goldenuser عزیزم
لجه فارسی که ژاپنی یا چینی یا کره ی نیست که کسی توش وا بمونه !. اینکه اونها بخوان هرچیزی رو همون طوری که رادستشونه بگن کار رو به جائی نمیرسونه. خب الان حال نمیکنم زحمت به خودم بدم و بگم جیزآس دوس دارم بگم جوزوس. الان این جور تلفظ کردن یا Incompactnessـه بنده ست یا عدم اطلاعات کافی از این واژه ( یا اسم یا هرچی ).

sAsAn.K جان معمولا در مورد بازیهای که زیاد فن بوی داره نظر میدم ولی امتیاز نه. توی سکشن ps3 در ترد بازی کامنتم دادم. الان خاطرم نیست ( اند خارجی بازی بود :دی ).

Mafia_For_Ever جان مباحث گرافیک گره از کجای کار "یک بازی" باز میکنه؟ FarCray 2 گرافیک داشت، LAIR که دیگه گفتن نداره و چندین و چند بازی دیگه که جاش اینجا نیست که دیدم به چه سرنوشت دچار شدن.
اونوقت شماها به اسم الیکا گیر دادید ؟ یا اینکه لهجش ؟
یک بار دیگه پستم رو بخون!.

silent_hill54 دوره اخر زمونه دیگه !. دل خوشی از AC ندارم با این حال که سه بار تموم ش کردم ولی اینقدر نوآوری داشت و اینقدر انیمیشن های الطیر فوق العاده بود و اینقدر گیم پلی انجین ( مخصوصا بخش مبارزه ) جالبی داشت که اصلا با این ***** ها قابل قیاس نیست.

پ.ن. اگر نظرم کسی رو ناراحت کرد همین جا ازش عذرخواهی میکنم. خوش باشید.

آخرین ویرایش:
کاملا اشتباه آدم که آدم بازی رو تموم نکرده باشه بیاد تو این تاپیک ها .
من کلا 3 4 ساعت بازی نکردم ولی میتونم دموی پایانی بازی رو تصور کنم !!!!!
حالا گناه من چیه که نمیتونم هیجان پایانیه بازی رو احساس کنم و پایان بازی انگار اصلا برام جذابیتی نداره؟:mad:

جان ميثم AC رو خز نكنيد. درست كه از POP خوشم اومده ولي مطمئنا به POP نميرسه اون زمان كه بازي عرضه نشده بود گفتم هي بايد بريد تو محيط هاي مختلف و سرزمين رو آباد كنيد! كسي گوش نكرد ...

كلا از بازي خوشم اومد چون حتي انتظار يك دهم اين رو هم نداشتم داستان بازي خيلي قشنگ ايده هاي نابي توش هست و از اون سگانه قبلي به مراتب بهتر گرافيك و طراحي محيط ها هم محشر حتي سيستم كنترل بازي هم شديدا خوبه و دوربين بازي هم نسبت به POP T2T شديدا بهتر شده و اصلا قابل مقايسه نيست با اون دوربين افتضاح ...

ولي اين ايده ها با بي فكري تمام از بين رفت.

من نمیدونم شما که تا چند روز پیش اونطوری از بازی تعریف کردی چطور شد که انقدر بدگویی های دوستان روی شما هم تاثیر گذاشته . به هر حال این دو تا پست خیلی عجیب هستند و به هم نمیخورند .

والله من خیلی این بازی رو دوست داشتم...چون 3 تا شماره قبلش محشر بودن...یه ذهنیتی داشتم از اونها...و خب فکر کردم حتما الان هم تو این سری جدید بلاخره یه چیزهایی از اون قبلی ها تو این هم پیدا میشه...

پست اول بنده مربوط به همون روز اول خرید بازی بود...یعنی 15 دقیقه بازی کردم و بعد اومدم اینجا پست دادم...یعنی هنوز درست حسابی پاش ننشسته بودم...ولی بعد خب وقتی شروع کردم و دیدم که بله خیلی :(( ...

من همین جا اون پست اول خودم رو پس میگیرم..خوبه؟؟

دوست داشتم حداقل اخر بازی به این ناجوری تموم نمیشد...:( فکر کنم منتظر شماره بعد باشیم بهتره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or